hej wam 🙂
jestem tu nowa, ale od jakiegoś czasu śledzę ten wątek. To był mój pierwszy "torwar" 🙂 - ekstra sprawa. Za bardzo się na koniach ani na jeździe nie znam, ale muszę przyznać, że skoki wywołały u mnie dreszcze 😀. A te araby... kurcze, piękne zwirze 🙂
tak w ogóle to chciałam się podzielić z wami moim punktem widzenia utrwalonym przez obiektyw 🙂. Od razu mam do was wielką prośbę. Czy możecie mi podpowiedzieć kto jest na tych zdjęciach ? Gapa ze mnie i w trakcie focenia jakoś nie zwracałam uwagi kto to :P. Chyba jedynych co znam to : Rapcewicz, Milczarek i Ludwiczak 🙂 . A więc pora na zdjęcia [ troche chaotyczne, ale na razie wstawie te co mam pod ręką 🙂 ]:
1.
CIACH! Regulamin!2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Przypominamy wszystkim, że punkt 9-ty regulaminu forum mówi: Zamieszczaj zdjęcia, które nie przekraczają swoją wielkością 800 na 800 pikseli. Usprawni to działanie forum i nie będzie sprawiało, że forum się "rozjeżdża". Bardzo prosimy o stosowanie się do niego. Wszelkie odstępstwa będą od tej pory karane ostrzeżeniem na 3 dni.To, że ktoś jest nowy nie zwalnia od znajomości regulaminu 😉 D.