To parkujcie przy Straży miejskiej, przystanek autobusowy na czerniakowskiej dalej (trzeba przejsc kawalek spacerkiem, do zielonej kladki) 😉 pod szkołą na chodniku też można stawać.
ciska, nie przeszukiwali. to nie dalajlama zebys nie mogla wniesc jedzenia i picia chyba? nie wiem jak bedzie, kiedy beda sprawdzac bilety, chociaz nie wydaje mi sie zeby sie czepiali o wnoszenie zarcia...
Klami, jest. Mi się jedynie podobają te czapraki z dużymi herbami. Może nawet zaopatrze się w taki brązowo-pomarańczowy, ale poczekam aż ceny trochę spadną:-)
W sumie trochę szkoda, że tylko raz byłam na Torwarze, atmosfera mi się podobała, brakuje mi takiej uroczystej oprawy na innych zawodach. Ale cóż, odbiję sobie jak zwykle w Strzegomiu 🙂
ta kolekcja mi niespecjalnie lezy- niby fajna, ale.. logo jakies wielkie, te wywijasy mnie denerwuja. jedyne co- to material jest super miekki i wyglada na dobrze przepuszczajacy- moooooze sie skusze 😉
agata-kubus- skoro start przesuneli z 8 na 9.30 to wydaje mi sie, ze ujezdzenie tym samym nie zaczyna sie o 11 a o 12.30?
no to ejszcze ja sie dopisze. widziałam sporo z Was dziewczynki 🙂 a w szczegolnosci nei dalo sie przeoczyc Quanty. bylam tylko na tej platnej czesci, wiec tak: skoki... sredniawe. pokaz, niedopracowany zdecydowanie, ale ogolnie jakos poszlo i nawet sie podobalo. no i trialowcy super. oprocz tego zajefajnie drogo, za kielbe placic 12zl...no coz 🤔wirek:
W zeszłych latach koniowozy i obsługa parkowali też po drugiej stronie ulicy. Tam, gdzie teraz jest budowa i wjazd dla ciężarówek. Ale za brak parkingu mają u mnie duży minus. Powinni pomyśleć też o publiczności!!! Ja dziś miałam szczęście i stałam pod samym Torwarem, tylko musiałam chwilę pogadać z panami policjantami 😉
Zen 12:30 wydaje się bardzo logiczna, moje pytanie wynika stąd że koło godziny 19-20 dostałam info od koleżanki, która na torwarze została, że ujeżdżenie na 11:30, wiec troche mi się nie zgadza, chyba że koleżanka źle usłyszała...
ja miałam gdzie zaparkować a i owszem... ale potem był problem z wyjazdem bo mnie przyblokowali. ale na niedzielę mam bilety VIP 💃
poznałam parę postaci, parę postaci nie poznało mnie 😉
podczas "magicznego świata koni" bolały mnie zęby od patrzenia na Perełkę i jej jeźdźca. fakt - kucka mega nakręcona, zapitalała jak szalona, ale dziewczynka, która na niej siedziała miała chyba łapę ze stali.
ejj, to powpadajcie jutro kurcze chociaz 2 slowa zamienic 🙂
Uwaga zmienione zostały godziny rozpoczęcia jutrzejszych porannych konkursów!!! Zaczynamy o 9.30 konkursem Małej Rundy, a o 11.30 początek finału ujeżdżenia…
nie wiem jak było wcześniej, ale na oficjalnej stronie teraz sobota wyglada tak: 9.30 Skoki, konkurs nr 3 - Mała Runda 11.00 Ujeżdżenie, konkurs nr 2 Grand Prix FREE STYLE 12.30 Pokazy jeździeckie 13.00 Ujeżdżenie, konkurs nr 2 Grand Prix FREE STYLE – Finał 14.30 Konkurs powożenia 15.00 Konkurs Gwiazd 16.40 Skoki, konkurs nr 4 - Duża Runda, 19.00 Gala jeździecka
czyli przesunięty start się zgadza, ale ujeżdżenia nie poprawili
kpik, "nerwuje sie" wlasnie. Ty akurat pisalas chwile po mnie, ale reszta...... Czy tak ciezko przeczytac, ze nie jest to moja dywagacja, ale ich komunikat??