k_cian z centralnego najlepiej jak podjedziesz/przejdziesz jeden przystanek do centrum, a z centrum (pod novotelem) wsiadziesz do autobusu 171, on ma petle na torwarze. ewentualnie moge tez odebrac Cie z centralnego, dla mnie to zaden problem 😉
A ja miałam być jutro ale zwyciężyła siostrzana miłość i będę zabawiać 7-miesięczną siostrzyczkę 😉 Cóż.... trzeba się poświęcić 😉 Czy ma ktoś jakieś przecieki, czy na Torwarze będzie dostępna nowa kolekcja Anky? Mam na myśli pady?
W Pasi-koniku dostałam info że wszystko z nowej kolekcji już jest oprócz padów, które były wadliwe i ponoć opóźniła się ich dystrybucja... aż się włosy jeżą - znowu wadliwe??
Nasturcja - łatwiej przystanek podjechać z Centralnego do Centrum i w 171 , szczególnie jak ktoś spoza Warszawy 😉 Jestem , bo ostatnie porządki na kompie robię , bo dziś w końcu informatyk przychodzi wyleczyć komputer 🤣
Volto moja droga 💃 ja już sobie spisałam osobniki które ujawniły w jakim sektorze, rzędzie i na jakim miejsu siedzą i będę Was wszystkich dręczyć, możecie być pewne 😁
Ja siedzę w sobotę w sektorze N, w rzędzie 1 i na miejscu 1, ale raczej na 100% przemieszczę się 😉
A może ktoś przypadkiem jedzie jutro pociągiem pośpiesznym z Częstochowy o 8.04?? 😀 szafirowa ja się domyślam na jakim stoisku będziesz i na 100% tam zajrzę, więc miło mi będzie Ciebie poznac 😀