Forum konie »

Torwar 2009

ciach

od ogłoszeń mamy specjalny wątek / a.

JA będe tylko w piątek 😀
A czy na torwarze będzie można kupić coś ze sprzętu jeździeckiego www.jezdziectwo.tnb.pl
konieslaskie zawsze są jakieś stoiska ze sprzętem 🙂
konieslaskie robią chyba tzw net pr 😉

edit: wrzuciła/wrzucił właśnie ogłoszenie o tej stronie do wątku o ogłoszeniach
Planuje tanio upolować Wit. E + Selen na stanowiskach
[quote author=Diakon'ka link=topic=1379.msg205018#msg205018 date=1237391010]
edit: wrzuciła/wrzucił właśnie ogłoszenie o tej stronie do wątku o ogłoszeniach
[/quote]
Tia, nie ma to jak kryptoreklama :P

A ja melduję iż pojawię się też w piątek z rańca z ekipą ze stajni 🙂 Ale jeszcze nie wiem nic na temat sektora i miejsc 😉
Jeśli jutro mój stan sie nie pogorszy to jestem wszystkie 3 dni - gdzie pisałam wyżej  😉
Bischa L, Czyli twoim znakiem rozpoznawczym będzie twoje zasmarkane oblicze? 😁
Nie no, żartuję ;-)
:wysmiewacz22: Zasmarkane to może za dużo powiedziane  🤣 Po wczorajszym Fervexie odetkało mi nosa , ale pewnie na wszelki wypadek będzie mi towarzyszyło pudło chusteczek higienicznych  😁 Patrząc w lustro widzę , że oblicze mam czerwone trochę , ale może zejdzie do piątku  👀
Mam nadzieję, ze będzie jakieś dobre oświetlenie, bo z tego co słyszałam wcześniejsze 'torwary' były pod tym względem do kitu.

Już niedługo 🙂

Bischa L, Kuruj się kuruj, babo ;-)
Do kitu pod względem oświetlenia ?  😲 W niektórych miejscach parkuru może i tak , ale ogólnie bardzo dobre - przy moim obiektywie ciemnym zdjęcia są niezłej jakości , szkoda , że Cię nie było w Lesznie w 2007 - to był dopiero dramat , ale na szczęście się poprawiło w tym roku  ( znaczy w 2008 ) .
No to miejmy nadzieję, ze będzie dobrze, bo będę dysponować pożyczonym canonem 🙂 Swojego złoma może też wezmę, ale nie wiem czy warto... :P
Ja bede w piatek towarzysko,w sobocie na płycie szalec  🤣 i w niedziele towarzysko  😉
Jesli ktos potrzebuje sie z Lodzi zabrac w sobote rano (ok 9) to zapraszam, mam 2 wolne miejsca w aucie.
ktoś zasiada w sektorze S?
Ja w niedziele.
Oki ludziki , ja idę w kimę , jutro mnie na necie nie ma .

DO ZOBACZENIA NA TORWARZE  😀

Ja w sobotę  😉

ja w niedzielę w rzędzie III
Raven możliwe, że się spotkamy, bo ja też w piątek od rana 😉
Hej wiecie coś na ten temat że ma być płatny parking? Bo dotarła do mnie taka plotka...
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=1379.msg205616#msg205616 date=1237452518]

ja w niedzielę w rzędzie III
[/quote]

😀 ja tez, a ktore miejsce?
ja się będę plątać pewnie wszędzie 😉
efka - ja nie wiem - zawsze był bezpłatny i wątpię, żeby ogarnęli płatny (musieliby pętlę autobusową pogrodzić, bo tam się da wjechać przez chodnik też - nie tylko 'oficjalnym' wjazdem. Poza tym zawsze można zaparkować naprzeciwko legii albo wzdłuż łazienkowskiej... może płatny będzie ten, który jest normalnie płatny?... torwarowy?
kurcze zmiany programowe - zniknęło widowisko 'magiczny świat koni' w pt o 19.30.
http://worldcup.equisport.pl/?page_id=150

co do parkingu to ja mam pewien patent i parkuje na parkingu dla VIPów 😉 zaznaczam, że nie jest to łapówka i nie mam biletu VIP 😉
do tej pory działał tam wjazd na hasło  😁 😁 😁
[quote author=Diakon'ka link=topic=1379.msg205629#msg205629 date=1237453806]
kurcze zmiany programowe - zniknęło widowisko 'magiczny świat koni' w pt o 19.30.
http://worldcup.equisport.pl/?page_id=150

co do parkingu to ja mam pewien patent i parkuje na parkingu dla VIPów 😉 zaznaczam, że nie jest to łapówka i nie mam biletu VIP 😉
[/quote]

nie nie znikneło
http://worldcup.equisport.pl/?page_id=137
do tej pory działał tam wjazd na hasło  😁 😁 😁

😎 jakie?
mam dwa pytania

jak to jest w końcu z piątkiem - wstęp płatny czy nie?

jaki jest dojazd z dworca pkp centralnego?  czy może z któegoś innego bliżej?
a jak to jest tam z parkowaniem w ogóle ?
łatwo miejsce znaleźć rano ?
pierwszy raz mam zamiar porzucić komunikację miejską , bo samochodem na torwar jadę 5 min
ale cały czas się zastanawiam, czy nie będę godzinami miejsc szukala  😁??

k_cian

piątek bezpłatny do 15.30 (włącznie)
http://worldcup.equisport.pl/?page_id=137
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się