miloska, ja pewno będę skulona siedziała na siedzeniu ze strachem patrząc dookoła z pytaniem w głowie 'kto jest z volty?' I pewno też będę sie wstydziła 😁 😡
Ech w niedzielę jestem tylko na GP , znaczy gdzieś od 13 - wejściówka ( na studiach , jakby ktoś nie studiujący tu był , przeczytał i się zdziwił jak Miloska na gg 😉 ) , na której nie mogę nie być 🙄 Chociaż bez Siwego to i tak zbyt emocjonalnie nie będzie 😁
o łał, niespodziewalam sie tak rozbudowanej listy wystawcow. i to na dodatek wiekszosc z nich to dobrze zaopatrzone sklepy. 🙂 jak jeszcze beda mieli nowa kolekcje anky, to nie wyjde z torwaru bez nowego plaszczyka 😁
i naprawde fajny program artystyczny, az bedzie sie chcialo ogladac te pokazy podczas przerw. w porownaniu do tego co oferowali nam rok temu teraz jest spora poprawa 👍
Moja bytność na Torwarze zagrożona 🙁 Jakiś wirus wredny mnie dopadł i całą armią leków , mleka z miodem i czosnkiem usiłuję go zwalczyć 😤 Może w końcu obejrzę Agility bo w ubiegłych latach ciągle coś mi przeszkadzało 🤣 Nasturcja zawsze na czas aż ktoś się na miejscu nie moim pojawi możemy obok siebie siedzieć 😉