1. Es ist nicht so wie Du denkst, mein Freund (Schatz, etc)! 2. Ich esse viel Obst und Gemüse, weil das gesund ist. 3. Seit drei Jahren lerne ich Deutsch.
justyna, tam są zazwyczaj podane linki do strony rapidshare. Wklejasz link w przeglądarkę, klikasz po lewej pod licznikiem "free user", a poźniej download i już 🙂 Niestety bez opłaconego konta trzeba zrobić przerwę pomiędzy ściąganymi plikami.
xxagaxx, dokładnie, najłatwiej w zaawansowanej wyszukiwarce (w dziele dokumentów). Nie wiem, jakie książki tam są, ale udało się troszkę ciekawych rzeczy znaleźć.
Jak mam obliczyć po ilu latach zwrócą mi się zainwestowane pieniądze? A dokładnie okres i stopę zwrotu nakładu?Iczy wie ktoś co to jest analiza wrażliwości rynku? 🙇
Lov, wpadłam na genialiny pomysł, ze zrobie Ci zdjecia 😉 problem w tym, ze sa mega wyrazne i nie wiem czy volta mi ich nie pomniejszy. zaraz sie okaze.
W przypadku literatury, zwłaszcza tej bardziej nam współczesnej, trudno będzie Ci posłużyć się takim słownikiem. We wcześniejszych epokach funkcjonowały swego rodzaju kody ale w tym wypadku musisz się zagłębić w utwór.
Help! Jestem ułomem matematycznym i nie umiem tego w ogóle rozwiązać!
pi r[sup]4[/sup] *h*p[sup]2[/sup]*g*t n= -------------------= 8 * l * m
3,14 (1,47 x 10[sup]-3[/sup]kg)[sup]4[/sup] x 0,05 x 1 x 10[sup]-3[/sup]kg/m[sup]3[/sup] = --------------------------------------------- 8 x 0,40 x 8,3 x 10[sup]-3[/sup]kg
Help! Czy ktoś mógłby mi to rozpisać?! Bo od tego zależy moje zaliczenie ćw!
Poszukuję motywu Dedala i Ikara w książkach, wierszach, obrazach, filmach i całej reszcie wytworów artystycznych. Zależy mi głównie na tym, by to były ciekawe przykłady bo takich głupich już trochę mam 😉 , np. ilustracja w podręczniku itd.
Notarialna jednostki! bo z tego co napisalas, to n ma wymiar 2,7602023462725903614457831325301e-14 kg[sup]4[/sup]/m[sup]3[/sup], a nie kojarze zadnej wielkosci fizycznej, ktora bylaby wyrazana w takich jednostkach