Forum towarzyskie »

pielęgnacja i stylizacja włosów, fryzury

ekhem;]
no to moja kolej:
Przed:

Po:
( tu wyszłam jak debil;P)

i jak?

Strzyga na tym 2 wyglądałaś cudownie🙂
AAA, muszę Cię zobaczyć na żywo =)
aż tak źle?:P
grzywka na pewno odmładza - bez wyglądałaś poważniej
koszmarnie xP
grzywka na pewno odmładza - bez wyglądałaś poważniej

buuu tak nie miało być.
koszmarnie xP

też cie lubie;D

Zaczynam sie zastanawiać czy to był dobry pomysł:P ale mi sie znudzily poprzednie.
Tylko lubisz?  🤔
czyli, że chcesz jednak wyglądać poważniej? zaczesuj ją na bok, urośnie szybko, tak jak na pierwszej fotce ładnie wyglądasz, bardziej kobieco
Tylko lubisz?  🤔

Ojjj Ty wiesz  😀 ( żeby mnie tu o nic nie posądzli, zresztą sama ostatnio narzekałaś:P )

czyli, że chcesz jednak wyglądać poważniej? zaczesuj ją na bok, urośnie szybko, tak jak na pierwszej fotce ładnie wyglądasz, bardziej kobieco

Nooo😉 zdecydowanie, fajne jest to ze jak ja nawet teraz zaczesze to sie układa tak,że jej prawie nie widać;]
To był  taki spontan,poszłam i ściełam nie była do końca przekonana czy to dobry pomysł,szczególnie jak patrze teraz na to 1 zdjęcie;p
ja też mam w sumie podobnie - i podobnie do tego, jak mam na awatarze - podoba mi się taka grzywka, bo zawsze w lecie można ją spiąć czy przytrzymać opaską, a w dodatku jest elegancka  i kobieca, a ja teraz jestem właśnie elegancka i kobieca  😎

no dobra teraz może akurat nie, bo siedzę w rozciągniętym swetrze  😉
Narzekałam? na pewno nie narzekałam...

Wiesz... za odpowiednią opłatą mogę Ci Zrobić zdjęcia na których będziesz wyglądała bardzo poważnie. A grzywkę sie dorobi w PSie ;p
Bez grzywy ładniej  😉
Bez grzywy ładniej  😉

już wiem 😉 dlatego nigdy w euforii po zdanym egzaminie nie chodźcie do fryzjera;D
Zakupie stosy spinek i będę się zaczyesywać;P

Mi baardzo się podoba ta z twojego avatara! teraz będę do takiej dążyć;]
Spoko, uklepie się, przywykniesz, za tydzień będą już Ci się podobały ;p
Zobaczymy;P
Za tydzień się zgłoszę;p
Poniuś, zgłoś się, to jakieś Foty Ci strzelę.
poniuś, przedewszystkim kompletnie nie pasuje Ci ten kolor... i grzywka też nietrafiona
Dziewczyny co sądzicie o farbowaniu włosów podczas okresu? Rzeczywiście może nie chwycić, czy to jakiś mit?
ja na farbowaniu się nie znam, ale jest duże prawdopodobieństwo że się nie uda ogółem...(może nierówno chwyci?), bo skóra w czasie okresu trochę zmienia swoje wydzielanie i przemianę, przez co m.in. włosy są bardziej przetłuszczone, zmęczone i oklapnięte niż normalnie...
Strzyga długie i tylko długie, bob ci nie pasuje
Poniuś "po" masz z miejsca 10 lat więcej
Poniuś, zgłoś się, to jakieś Foty Ci strzelę.

Jak będe miała time'a to sie zgłosze😉poniuś, przedewszystkim kompletnie nie pasuje Ci ten kolor... i grzywka też nietrafiona

Pomijająć fakt grzywki, czemu myślisz tak o kolorze? już prawie rok farbuje na ten kolor i w sumie nikt nie mówił,że zły( w sensie,że nie pasuje) pytam z czystej babskiej ciekawości😉
fakt na zdj wyszłam troche blado ale to przez lampe.

Kolor w troche innym świetle: ( w obiektywie Strzygi)

no nie pasuje mi do twojej twarzy i oczu...
masz specyficzną cerę i słowiańską urodę... i tak ci nie pasuje po prostu...

ja bym poszła w jakiś chłodny kolor jeśli już i nie tak ciemny...
chyba że wyrównasz solarką ;p

a ludzie nie zauważają, bo nie zauważają, ale zmianę na lepsze na pewno by zauważyli... 😉
no nie pasuje mi do twojej twarzy i oczu...
masz specyficzną cerę i słowiańską urodę... i tak ci nie pasuje po prostu...

ja bym poszła w jakiś chłodny kolor jeśli już i nie tak ciemny...
chyba że wyrównasz solarką ;p

a ludzie nie zauważają, bo nie zauważają, ale zmianę na lepsze na pewno by zauważyli... 😉

a jaki kolor byś poleciła?  nie-ee-e-e solar odpada:P nie mam czasu😉
Poniuś, masz przepiękne włosy 😜 mrał 😁 Ale również uważam, że bez grzywki Ci lepiej. Kolor też mi się podoba🙂
Poniuś, masz przepiękne włosy 😜 mrał 😁 Ale również uważam, że bez grzywki Ci lepiej. Kolor też mi się podoba🙂

widzisz dlaczego ludzie nie zauważają??
bo widzą przepiękny kolor, ale nawet się nie zastanawiają czy pasuje do całokształtu czy nie xD
mi też kolor się bardzo wręcz podoba, ale nie współgra z Tobą, po dłuższym przyjrzeniu po prostu się gryzie ;p

haha, już wiem jak możesz wyrównać dysproporcję xD przyciemniając sobie brwi 🙂 🙂 i ewentualnie dodając brąz jako cień do policzków... to najkrótsza i najmniej inwazyjna i najmniej ryzykowna droga...

jaki kolor bym poleciła...
złote brązy w zimnej tonacji, ciemne blondy, cięższe miedzie

np.:

koleżanka po prawej to twój kolor:

jeżeli koniecznie chcesz ciemne:

ewentualnie

moja znajoma dłuuuugo była bardzo jasną blondynką i wszyscy uważali że tylko taki kolor jej pasuje i że wygląda genialnie, dopiero jak się przefarbowała początkowo na ciemny blond a potem na jasny brąz z balejażem widać było różnicę i jaki kolor tak naprawdę jej pasuje...
Ponius bez grzywki bylo ladniej  🏇

Strzyga w dlugich lepiej. Reszta nie pasuje.
zastanawiam sie nad rozjasnieniem wlosow i zafarbowaniem na jasniejszy bursztynowy rudy.
czy wlosy sa bardzo zniszczone po rozjasnianiu? ile mniej wiecej czasu trzeba by doszly do siebei i wygladaly ladnie?
[quote author=Niewidzialna link=topic=1358.msg168691#msg168691 date=1234019337]

widzisz dlaczego ludzie nie zauważają??
bo widzą przepiękny kolor, ale nawet się nie zastanawiają czy pasuje do całokształtu czy nie xD
mi też kolor się bardzo wręcz podoba, ale nie współgra z Tobą, po dłuższym przyjrzeniu po prostu się gryzie ;p

haha, już wiem jak możesz wyrównać dysproporcję xD przyciemniając sobie brwi 🙂 🙂 i ewentualnie dodając brąz jako cień do policzków... to najkrótsza i najmniej inwazyjna i najmniej ryzykowna droga...

jaki kolor bym poleciła...
złote brązy w zimnej tonacji, ciemne blondy, cięższe miedzie

np.: [...]
[/quote]

wieeelki :kwiatek:
To w sumie pozostaje mi wrócić do naturalnego koloru🙂
Sprzed farbowania
tu mniej wiecej widać;]

Zastanawiam się nad odbarwianiem czy jakoś tak co myślicie?

Anka teraz też jutro to wiem 😎

Strzyga - zdecydowanie w dluzszych jest git!
ja się dziś dorobiłam grzywki 😀
jestem mega zadowolona 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się