jakiego rodzaju kosmetyki zaradzą na puszące, elektryzujące się włosy? jestem totalnym laikiem, nigdy nie dbałam o włosy i mam szope na głowie :P nie używam żadnych kosmetyków, tylko i wyłącznie szampon- jaki wpadnie w ręce :P polecicie jakieś kosmetyki? 🙂
oczywiście zapoznałam się z kilkoma stronami tego i tego wątku, ale chodzi mi tutaj o kilka określonych produktów, polecanych z doświadczenia 🙂 no nic, poczytam jeszcze 🙂
xMonix, w pierwszym poście jest pigułka. Przeczytaj, nie da się powiedzieć: puszą się - użyj tego, to nie będą. Nie wiadomo jakie masz włosy, co lubią, czego nie, czy są zniszczone, czy nie. Ale skoro nie dbasz o włosy - moja rada: ZADBAJ O NIE =)
Skoro wątek o włosach... Pozwolę sobie zadać pytanie. Mam ciemne włosy, ale mocno posiwiałe, a chce mieć blond. Czy myślicie, że da się to uzyskać używając tylko takiej farby z serii bardzo jasny blond - http://www.superkoszyk.pl/pol_m_dla-niej_Wlosy_Koloryzacja-159.html. Wolę najpierw zapytać żebym nie musiała później ściąć się na zero.
Nam w końcu udało się znaleźć sposób na moją grzywke, który się sprawdził i mam taką o jakiej marzyłam 😀 Nawet przestało mi przeszkadzać, że są proste. (blond)
Emm... now więc myje szamponem przeciwłupieżowym i dlugi czas uzywalam (od lata przez całą zimę) takiej odżywki ktora byla tez do przetłuszczających sie wlosow Teraz mam taką do delikatnych i robię jeszcze końcówki jedwabiem. A włosy zaczęły się ekektryzowac zimą a robię tak od lata można powiedzieć