Forum towarzyskie »

pielęgnacja i stylizacja włosów, fryzury

Ale w Miłku kolejki sie porobiły, zapisałam się dopiero na za miesiąc  😵

do Franka? przed świętami do Michała czekałam chyba 2 tygodnie, co mi się dużo wydało
Edytka, Tak do niego, już swojego fryzjera znalazłam i nie zmieniam. Będę następnym razem wiedziała by zapisywać się "na zaś"  🙄
jakiego rodzaju kosmetyki zaradzą na puszące, elektryzujące się włosy? jestem totalnym laikiem, nigdy nie dbałam o włosy i mam szope na głowie :P nie używam żadnych kosmetyków, tylko i wyłącznie szampon- jaki wpadnie w ręce :P
polecicie jakieś kosmetyki? 🙂
xMonix, polecam przeczytać pierwszy post =)
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,88123.0.html
oczywiście zapoznałam się z kilkoma stronami tego i tego wątku, ale chodzi mi tutaj o kilka określonych produktów, polecanych z doświadczenia 🙂 no nic, poczytam jeszcze 🙂
xMonix, w pierwszym poście jest pigułka. Przeczytaj, nie da się powiedzieć: puszą się - użyj tego, to nie będą. Nie wiadomo jakie masz włosy, co lubią, czego nie, czy są zniszczone, czy nie.
Ale skoro nie dbasz o włosy - moja rada: ZADBAJ O NIE =)
Skoro wątek o włosach... Pozwolę sobie zadać pytanie. Mam ciemne włosy, ale mocno posiwiałe, a chce mieć blond. Czy myślicie, że da się to uzyskać używając tylko takiej farby z serii bardzo jasny blond - http://www.superkoszyk.pl/pol_m_dla-niej_Wlosy_Koloryzacja-159.html. Wolę najpierw zapytać żebym nie musiała później ściąć się na zero.
Ja tak tylko wstawiam małą metamorfozę
(przepraszam za moją twarz)
yga, Julita,
wrzucam obiecane
słabo widac ale są na pewno bardziej rude niz byłu;]

Kastorkowa, ciemniejsze włosy aż się proszą o bardziej wyraziste brwi 😉 hennę zrób koniecznie!
sznurka, cos jak nie Ty wygladasz na tych fotach :p
In., czemu? ze głupia fryzura czy mina?
Nic z tych rzeczy 🙂 jakos tak inaczej po prostu 😉 nie poznalam Cie na nich, myslalm, ze to ktos inny, dopiero po chwili do mne dotarlo, ze to Ty 😉
In., w gości szlam😉 pewnie temu dziwnie hehe😉
sznurka, super wyglądasz w takiej długości! Poza tym... Ty to się chyba nie starzejesz, co? Śliczna jesteś!
sznurka, pierwsze zdjęcie boskie! Wyglądasz na 19 lat 🙂 (drugie mi nie pasuje, bo zdjęcia z góry mi się źle kojarzą  😁 )
Scottie, hehe dzięki , pięknie by było, rocznikiem 33 lata to fakt niestety😉
Heval, drugie kretyńskie ale kolor widać lepiej😉
Miło mi🙂
Nam w końcu udało się znaleźć sposób na moją grzywke, który się sprawdził i mam taką o jakiej marzyłam  😀 Nawet przestało mi przeszkadzać, że są proste.
(blond)
ale se jeb#am, ombre sie zachciało.. Lecę po szamponetkę  😁

Edit: poprawiony wulgaryzm, Strzyga.
yga, ale może bez wulgaryzmów, pamiętaj, to jednak forum =)
Jak czeszecie się pod kask, toczek? Mam włosy do polowy pleców, lekko pocieniowane , a nie chce mi się juz robic ciągle niskiej kitki  😉
dobieraniec zazwyczaj - wygodny i nie wymaga poprawek
odkryłam szampon i odżywkę firmy hairkop - rewelka
na razie używam od niedawna ale jestem zachwycona tym jak się rozczesują i jakie są gładkie i błyszczące 🙂
http://www.haircom.com.au/obliphica-original-treatment/
777, a masz gdzieś skład?
Bo ja mam super włosy "gładkie i błyszczące" po odżywkach napakowanych silikonami 😉
tak skład jest na opakowaniu a opakowanie w domu - jutro podam jak nie zapomnę
edit
wrzucam fotki składu odżywki
Ja dzis troche przyszalałam. Ścięłam na krótko i pofarbowałam. Miał być troche ciemniejszy blond, taki jak mam naturalnie, a wyszedł brąz.
Jeśli gdzieś było (nic szczególnego w szukajce nie znalazłam), albo nie ten wątek to przepraszam 😡

Jakie polecacie w miarę nie drogie prostownice do prostowania i lokowania włosów? 😉
Miał ktoś taką: http://www.ceneo.pl/9612133 ?
Co mogę zrobić z elektryzujacymi się włosami? Zaczęły tak robić jak nosiłam czapkę,  teraz nie noszę a one dalej swoje...
A jak je pielęgnujesz?
Emm... now więc myje szamponem przeciwłupieżowym i dlugi czas uzywalam (od lata przez całą zimę) takiej odżywki ktora byla tez do przetłuszczających sie wlosow Teraz mam taką do delikatnych i robię jeszcze końcówki jedwabiem. A włosy zaczęły się ekektryzowac zimą a robię tak od lata można powiedzieć
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się