gdzie w Warszawie dostanę ten nabłyszczacz Marion?
ale ten nabłyszczacz stosuje się raczej do "zakończenia" fryzury... jak dla mnie dużo szybciej przetłuszczają się po nim włosy, robią się takie ciężkie i oklapnięte.
a co do splatanych włosów to mogę Ci polecić szampon CHI (Farouk)-seria fioletowa, używam go razem z odżywką i jak dla mnie efekt rewelacyjny... mam również lakier z tej serii i z serii czerwonej też są super. No i włosy tak nie wypadają, a niestety codziennie od kilku lat je prostuje
a ja na moje meeega wypadające włosy kupiłam polecany w tym wątku Seboradin zrobilam zmasowany atak i wzięłam: szampon, maskę i ampułki dla wypadających plus lotion dla przetłuszczających i skłonnych do wypadania i wiecie co? DZIAŁA 😲 🏇 raptem 4 czy 5 dni używania a włosy po wieczornym myciu przy czesaniu trochę wyłażą za to przy porannym dosłownie kilka sztuk 👀 dziś rano nawet dosyć mocno i bez ceregieli rozczesałam kołtuna i szok bo na szczotce 3 włosy 👀 do tej pory każde czesanie to był koszmar, na szczotce cała garść, rano na poduszce kłaki, każde przejechanie reką po włosach czy spiętych w koński ogon to kłaki w ręku a teraz tak nie mam! na poduszce rano nic, w ciagu dnia w reku 1 czy 2 włosy ja jestem zachwycona póki co i oby tak dalej 🙂😉)
kiwii, no nic dziwnego, w Palette każdy brąz jest kruczoczarny 🙂 to najgorsza farba dostępna na rynku i zupełnie nie wiem, dlaczego ktokolwiek ją jeszcze kupuje, bo WSZYSCY o tym mówią! I nie pocieszę Cię, ale ta farba raczej do szybko spierających się nie należy... prawdopodobnie kolor już taki zostanie. Chyba, że planujesz w najbliższym czasie wakacje w ciepłych krajach i w pełnym słońcu, to może trochę zblakną, ale nie nastawiałabym się.
Epikea, a ile dałaś za to wszystko? Czy ten Seboradin ma ziołowy zapach? Albo chociaż na tyle charakterystyczny, że nadaje się do stosowania tylko wtedy kiedy trzeba w domu siedzieć?
Dzionka, nakładałaś sobie sama tę piankę czy korzystałaś z pomocy? Bo ja właśnie wpatruję się w pudełko czekając na mamę, ale chyba nie zdąży przyjść i się zastanawiam czy nie zaryzykować i farbować samej 👀
Edit: mama zdążyła jednak przyjechać i właśnie siedzę z czekoladowym brązem na głowie 🙂
Nesca92 kupowałam stąd: http://www.sklep.i-f.com.pl/pl/Seboradin-Przeciw-Wypadaniu-Wlosow za te 4 produkty plus przesyłka dałam coś 96zl Jak dla mnie w zapachu czuć przede wszystkim rzepę, ale tylko w ampułkach i w liotonie. Szampon i maska są moim zdaniem neutralne 🙂 rzepa jak dla mnie jest ok 🙂 napewno nie jest to smród z ktorym trzeba siedzieć w domu 😉 można smiało między ludzi iść 🙂
A ja mając dosyć moich przyklapniętych włosów zrobiłam sobie "styling" (nie mam pojęcia dlaczego to się tak idiotycznie nazywa) i jestem bardzo zadowolona. Mam burzę włosów na głowie, ale nie loki, bo to nie zakręca włosów i nie niszczy tak jak trwała 😅
jak to jest z tymi farbami bez utleniaczy i amoniaku? niszczą włosy? trzymają się? 👀 chciałabym trwały kolor, ale nie chcę sobie zniszczyć włosów w młodym wieku.
[quote author=Naboo link=topic=1358.msg1127525#msg1127525 date=1315688652] A ja mając dosyć moich przyklapniętych włosów zrobiłam sobie "styling" (nie mam pojęcia dlaczego to się tak idiotycznie nazywa) i jestem bardzo zadowolona. Mam burzę włosów na głowie, ale nie loki, bo to nie zakręca włosów i nie niszczy tak jak trwała 😅
naboo foto miało być! 🙂 [/quote]
postaram się w tym tyg. 🙂 robiłam włosy 2 miesiące temu, więc już mam spore odrosty, ale nadal jestem zadowolona. Za miesiąc sobie poprawię.
Dzionka, kolor wyszedł mi taki jak miał wyjść, chyba pierwszy raz mam na głowie dokładnie taki brąz jak chciałam 🙂 Teraz pytanie czy taka farba czy przez to ,że nakładana na prawie blond 👀 Zobaczymy jak długo się utrzyma. Jak się dorobię jakiejś fotki to wstawię.
najbardzij denerwuje mnie to, ze ide do fryzjera, mam w glowie to co chce miec na glowie, a wychodze z placzem bo jakas kobieta ktora nie wie ile to 3 cm, obcina mi wlosy z dlugosci 7cm... Udusic...