mnie się Ponia podoba w tych farbowanych- wygląda bardzo kobieco. farba ma ładny głęboki odcień i nie wygląda nienaturalnie. zrwóccie uwagę jak się poniuś maluje i ubiera- moim zdaniem bardzo pasuje.
grzywka mi się nie podoba, i fakt, że na tych zdjęciach wyszłas blado. nie wiem, moze to przez brak słońca, a może kwestia oświetlenia. moim zdaniem powinnaś unikać miedzi a przy brązach iść w ciepłe głębokie barwy. przy wszystkich zimnych odcieniach na buzi będzie mocniej widoczny rumień. w naturalnych ci ładnie, ale wsród blondów wyszukuj raczej te brudne, stłumione niż złociste, bo będziesz blada lub zółta :P
postanowiłam sie troche pobawic, o to efekty:
oryginał

odcien cieplejszy

rudy

bardziej miedziany

i na tym postanowiłam się poddać, bo pierwszy raz używam photo filtre, a tylko nim w tej chwili dysponuje. jesli chcesz mogę pobawić sie w domu i moze uda sie zmajstrowac cos ciekawszego. zdjecie mam, podaj kolor. w domu mam program ktory znam. (pf chwala ale widocznie sie w nim nie odnalazłam) bo po tym:

postanowiłam nie probowac juz z niczym trudniejszym 😉
jakby ktos miał ochotę to zostawiam wam glowe :P

Strzyga fota z dawna temu- swietna fryzura
ja przez lata miałam włosy długie. ale że mam ich duzo to sprawiały dużo problemu. pewnie pamietac jak wygladała moja krótka czupryna- była super 😀 ale zatesknilam za bardziej dziewczęcym wygladem i mam teraz takie srednie... i od paru miesiecy ilekroc pojde do fryzjera to cos chrzani ;/ nie lubie długich ale kusza mnie... i mają to do siebie ze zawsze można ściąc 😉
na przypomnienie:
długie

ktorkie

inne

średnie

interesuje mnie proste, klasyczne cięcie. cieniowanie niewidoczne, ale być musi bo mam za duzo włosów zeby sie same ulkadały. i którka grzywka. odkad obrazilam sie na mojego stalego fryzjera zaden inny nie moze mi nic dobrze wyciąć :/ cholibka, dlaczego 🤔
z tym mocniej pocieniowanych podoba mi się ta