Forum towarzyskie »

pielęgnacja i stylizacja włosów, fryzury

czarny odpada. pokaż inne foty w brązie  😉
nie mam niestety 🙁
Tak samo jak Yga sądzę,że czarny odpada, za to fajnie wyglądasz w brązie 🙂
a blond? bo narazie najwięcej głosów zebralam na blond i w sumie podoba mi się, tylko problem z tymi odrostami potem  😁
escada ja jestem za blondem, wyglądasz młodo i rzeźko 😉 A w czarnych jak stara sekutnica 😁
czyli paradoksalnie... czarne bardziej mi pasują  😁
escada według mnie brąz  😀
escada, w blondzie ladnie... ale wygladasz na 13 lat 😉 ja bym sprobowala z brazem.
escada tylko nie czarny! i nie taka fryzura jak na zdjęciu z czarnymi włosami. Ja jestem za blondem  😉
hilfe. muszę zrobić coś z włosami bo zwariuje 🙁

wyglądaja tak

najczęściej je spinam bo z odrostami wyglądają na zaniedbane

blond rok temu

i wieki temu z ciemnymi akcentami

chciałabym wrócić do ciemnych akcentów unikając znacznego skracania i cieniowania. będzie to dobrze wyglądało?

Mnie się osobiście te ciemne akcenty nie podobają... Ale fajnie wyglądasz w takim ciepłym, złocistym odcieniu blondu, jak na trzecim zdjęciu. Może coś bardziej karmelowego, podchodzącego pod rudy?
escada, w blondzie ladnie... ale wygladasz na 13 lat 😉 ja bym sprobowala z brazem.

no to blond rewelacja!!  😁  no nic, jutro jak już będę u fryzjera to zdecyduję :P
escada, w blondzie wyglądasz rewelacyjnie, młodo, rześko i wcale nie na 13 lat ale na jakieś 18-19
czarny odpada zupełnie, w pierwszej chwili myślałam że zdjęcie w blond i czarnych to dwie różne osoby, strasznie niekorzystnie i staro wyglądasz w nich.
co do brązu się nie wypowiadam bo zdjęcie z boku i średnio widać twarz
Solina podpisuję się rękami i nogami 😁

deborah ja też jestem zdania, że te czarne akcenty nie pasują 😉 bez obrazy, ale kojarzą mi się z mamuśkami nastoletnich maniurek, które chcą wyglądać jak swoje córeczki 😁
Jestem za propozycją Szepcik, złoty blond lub wpadający w rudy, np. jak tu: rudy blond
Pierwszy raz zaglądam do tego wątku. Postanowiłam sobie, że zapuszczam włosy na studniówkę, ale powoli zaczynaja mnie wkurzać i chcę coś z nimi zrobić. I tak nie chcą mi rosnąć dłuższe 🙁 Zastanawiam się tylko co. Bardzo podobają mi się postrzępione, krótkie (ale nie na chłopaka 😉 ) fryzurki, tylko czy pasują do mojego kształtu twarzy? ładnie wyglądają na szczupłych buziach, a ja jestem taka troszkę pyza 😉 Wrzucam kilka zdjęć.

Pierwsze to kilka ładnych lat temu. Okularów już nie noszę. Włosy miałam pomalowane na taki kasztanowaty.

Tu już po malowaniu na brązowy, ale oczywiście wyszły rudawe.

Teraz mam mniej więcej takie, ale grzywkę bardziej na ukos.

Dzień ścięcia 🙂

I gdy troszkę odrosły, a ja odświeżyłam kolor brązu.

Generalnie zaprzyjaźniłam się w końcu z prostownicą i staram się jej używać, bo moje kochane włosy żyją własnym życiem jak się ich nie przypilnuje. Każdy idzie w inną stronę, albo co gorsza - w ta samą.
A pomalować tez chcę. Znów na brązowy (ciutek wyblakłam 😉 ) + pojedyńcze końcówki na czerwono. Już tak miałam i wyglądało całkiem całkiem. Czarna tez byłam przez 2 dni i nie podobało mi się.

Co jeszcze? Hmmm, chciałabym wyglądać troszkę poważniej, bo jak widać dziecko ze mnie. Czoło musi być zasłonięte.
Liczę na Waszą radę  :kwiatek:
Ja szukam czegoś nowego dla siebie.

Wiem co mam w głowie, ale nie mogę tego znaleźć na zdjęciach. Raz widziałam w tramwaju dziewczynę z dokładnie taką fryzurą.
Coś takiego:

JARA - super ta fryzura.

Ja dzisiaj kupiłam serum do włosów RADICAL. Zobaczymy jak się spisze na moich włosach 🙂
escada brąz  😀
too late  😵 😵 😵
masz zdjęcie ?  😉
nie... mam na głowie kolor sunshine... i muszę odczekac dwa tygodnie żeby móc znowu włosy katować 🙁
escada - absolutnie blond

horciakowa - super zmiana - ale zmień fryzjera - źle zrobił - za jasne od skóry - w zestawieniu z ciemnym dołem  😀iabeł: - blond pasuje Tobie

deb - powiem szczerze - fryzura z ciemniejszym spodem... to cóż - wiejska wersja tzw "skunksa" - ani ładne ani nie pasuje do Ciebie, zostaw na razie włosy do porodu -przy dzieciu najłatwiej zawiązać w kitkę i już - potem pokombinujesz - zobaczysz czy będą wypadać itd
będzie blond... za jakieś dwie-trzy sesje odżerające na włosach, czyli jakiś miesiąc. Patrzeć na tę żółtą marchewę nie mogę, mam dość, idę strzelić sobie w łeb  😵 😵 😵
A za mną znów blond chodzi i chyba muszę spróbować żeby przestał zawracać mi głowę 🙂 Raz kozie śmierć i na lato chyba zmienią kolorek.
A ja w końcu przedłużyyyyyyyyłam moje kudły nieco i pofarbowałam na ciemno  💃
yga, a jak przedłużałaś?
keratyna.
To pisz co jakiś czas jak tam się trzymają  😉 Bratowa też miała keratyną, na początku ok, później te doczepione  włosy zaczęły jej wypadać, wszędzie pełno kłaków, generalnie nigdy więcej 😉
hehe ok, mam nadzieje ze moje potrzymają z 3miesiące. Bo naprawdę je kocham  😍
JAk narazie to moje własne wypadają jak szalone, doczepione się trzymają  😉
yga, masz zdjęcia ?  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się