Forum towarzyskie »

pielęgnacja i stylizacja włosów, fryzury

moja nowa fryzura, ehe  😉
Kamkaz super loki (i zdjęcie), ale możesz wstawić zdjęcie z przodu?
Ponius a nie mozesz sobie zafarbowac na kolor nie odbiegajacy od naturala? Tylko dla odswiezenia tonacji, ale bez radykalnych zmian, bo w naturalu jednak Ci najladniej. 🙂

kamkaz
  😲 b. ladnie!

Ja ide teraz na fioletowy farbowac, ale przy moich wlosach to bedzie na pewno czarno-fioletowy. 😉 A tak wogole to sie zastanawiam, czy cos zmienic w strukturze wlosow, czy moze po prostu na razie dac im rosnac. Moze wstawie fote po farbowaniu i wysuszeniu, to mi cos powiecie, bo ja sama nie wiem.  😜 Maz mowi, ze mam zapuszczac, w stajni sie wszystkim poschodkowane i z balejazem podobaly...  😵
Ponius a nie mozesz sobie zafarbowac na kolor nie odbiegajacy od naturala? Tylko dla odswiezenia tonacji, ale bez radykalnych zmian, bo w naturalu jednak Ci najladniej. 🙂

Obawiam się ,że może być problem czy farba jaśniejsza złapie na tak ciemny kolor😉

a pozatym jakbym odbarwiła to się nię będę musiała martwić o farbowanie;]
Jasne, ze teraz nie zlapie. To jest rowniez moj problem.  Mam ochote na radykalna zmiane, ale musialabym odbarwiac, tylko sie boje, ze mi wlosy zniszczy. Juz raz tak sobie czupryne popsulam...
poniuś, w naturalu o niebo lepiej!! serio...
ale skoro już farbujesz, to ja bym pooeksperymentowała z tymi kolorami co ci podałam 😉

ja nie farbuję, bo mam naturalne włosy nie do podrobienia, ale jakbym zaczęła farbować to miałabym chyba wszystkie kolory tęczy, za każdym razem coś innego 😉
ja też mam ten problem, że co farbowanie, to coraz ciemniejszy mi wychodzi, nawet jak to ten sam odcień  👿
dlatego już nie farbuję
poniuś, w naturalu o niebo lepiej!! serio...
ale skoro już farbujesz, to ja bym pooeksperymentowała z tymi kolorami co ci podałam 😉

ja nie farbuję, bo mam naturalne włosy nie do podrobienia, ale jakbym zaczęła farbować to miałabym chyba wszystkie kolory tęczy, za każdym razem coś innego 😉

Dzieki😉 Chyba sie skusze na to odbarwianie😉

( z wczoraj)

( troche mniej tragicznie niż na 1 zdjęciach )
witam kolejną czystą słowiankę w klubie (poniuś 😉 haha wnk) każde zdjęcie tylko to potwierdza 😉
ładnie jest, ale stunning będzie tylko w dopasowaniu 😉
Mi ostatnio jakies dwie baby powiedzialy, ze mam ukrainska urode  🤔

Ponius a mi sie wlasnie podobasz w tych wlosach! Tylko faktycznie bez grzywki. A jak ja sobie wyprostujesz i dasz na bok? Sprobuj tak i wrzuc fotke
kamkaz- świetne loki  😜
ja chce sobie zrobić pasemka miedzine i czekoladowe, macie foty jakis takich włosów?
albo całe czekoladowe z miedzianymi pasemkami  ❓
macie jakieś foty ?  :kwiatek:
Poniuś, zdecydowanie bez grzywki i któraś z propozycji koloryzacji aleqsandry !
no a kamkaz bosko 😉
a co byscie powiedzieli na grzywke z drugiej strony tego watku co ma lindsday lohan dla tej pani😉 tylko nie patrzcie na stroj, to na haloween:P
kamkaz slicznie wyglądasz!
jakie szapomny polecacie do wlosow dlugich zniszczonych i cienkich??
Solina - długie cienkie i zniszczone? to sie prosi tylko jedno - podcięcie ! Sama miałam " od zawsze" bardzo długie włosy (ale nie cienkie) do pasa ewentualnie ciut krócej. W końcu zaczeły wyglądac naprawdę kiepsko, mysie końce itd. Szampony cudów nie zdziałają - sprawdziłam na sobie. Nic nie dziala lepiej na długie zniszczone włosiska niż mądre podcięcie 🙂

podcinalam ostatnio wlosy, fryzjerka uciela mi chyba z 10cm wiem ze to i tak malo ale nie mam juz koncowek rozdwojonych a mimo to i tak nic nie dalo bo sa zniszczone na calej dlugosci  🙁
musialabym je chyba sciac calkiem na krotko  🙁
A jak długie masz włosy? Ja jak widzisz ściełam aż o połowę i naprawdę włosy odżyły... Ewentualnie może jakieś odżywki itd?

Kamkaz - ślicznie wyglądasz od zawsze kusilo mnie żeby sobie zrobić takie loczki ale ciągle sie obawiam, że potem będe miała siano na głowie...
Solina, szampony za wiele nie dadzą, prędzej odżywki... Jeśli masz zniszczone włosy, nic (oprócz cięcia) Ci ich nie naprawi... Jedynie mogą lepiej wyglądać dzięki odżywkom... Ja mając również długie i dość zniszczone włosy używam obowiązkowo jedwabiu, podczas mycia odżywkę elseve l`oreala czerwoną (tak samo jak szampon) - do włosów farbowanych... po myciu, jak włosy  są jeszcze mokre, psikam odżywką garniera do pielęgnacji pasemek? coś takiego... Ale jest fajna, włosy się po niej zdrowo błyszczą... no i na koniec wspomniany wyżej jedwab🙂
Lukasowa, przed scieciem wlosy mialam gdzies takie jak ty na pierwszym zdjeciu
szkoda jest mi ich scinac dosc znacznie bo dlugo je zapuszczalam, wiem ze to glupie rozumowanie ale od paru lat mam dlugie i nie wyobrazam sobie siebie w krotkich 🙂

uzywalam odzywki z CHI i byly efekty ale w tej chwili nie moge ich nigdzie w sklepie dostac 🙁 wiec na razie korzystam z szamponu i odzywki z loreal'a tej czerwonej do wlosow farbowanych 🙂

a znacie jakies dobre witaminy na wypadanie wlosow? i czy w ogole to cos daje czy taki pic na wode?

juz lapie sie czego sie da bo wlosy z dnia na dzien robia mi sie coraz cienze i rzadsze i do tego sa zniszczone wrr...
Solina,  ja produkty CHI biore od mojej fryjerki. moze zobacz w jakims salonie?
w sklepie nigdzie ich nigdy u siebie nie widzialam
u nas tylko w jednej drogerii sprzedawali ale od miesiaca nie widze ich 🙁 jak pystalam sie ekspedientki powiedziala ze nei wie czy jeszcze beda.
ne pomyslalabym ze mozna kupic u fryzjera 🙂 cena sie bardzo rozni? ja w sklepie placilam za 300ml szamponu albo odzywki 26zl chyba
ja bralam kiedys odzywke, ale niestety nie pamietam ceny
a teraz biore od niej jedwab (fantastyczny swoja droga) ten czerwony i kosztuje 10 zl
Wybieram się w pt do fryzjera i zdecydowałam się na zmianę koloru, i moze fryzury na tyle na ile moje włosy dadzą się przystosować..
No i chciałabym Was prosić o radę i ocenę.. Będzie mi pasowało? Jak się Wam podoba?

Myśle o takim kolorze:

I fryzurze coś między tą z pierwszego zdjęcia a takimi:

(zdjęcia ze strony salonfryzur.pl)

Ps. Czy ktoś były wstanie jakoś ładnie wkleić moją twarz do tych zdjęć (najbardziej zależy mi na tej pierwszej fotce) bo ja totalnie nie umiem takich rzeczy robić 🙁

Link do fotki gdyby ktoś potrafił i chciał pomóc

Querido, co to za kolor, ktory ma kolezanka?? obledny! 😜

Mi osobiscie podoba sie ta druga fryzura. (ostatnia)
Niestety nie odpowiem na twoje pytanie bo robił jej to fryzjer podczas jakiegoś pokazu (na zdjęciu kolor jest już ciut sprany) więc mieszał, a nie brał gotowca..

Co do fryzury to mnie też bardziej podoba sie ta ostatnia.. Tylko boję się czy mi ten kolorek będzie pasował..
a mi najbardziej podoba się pierwsza wraz z kolorem
walnęłabym sobie taką

kocham szalone i asymetryczne
niestety moje włosy same z siebie są tak drutowato grzeczne, że ciężko od nich wyegzekwować bałagan... ostatnio już miałam je tak postrzępione przez stylistę i różnie to bywało z podkreśleniem cięcia na codzień ;p
a teraz to już odrosły, to nie ma co walczyć nawet ;p

ale szczerze: idę do fryzjera ze zdjęciem tej pierwszej fryzury, naprawdę mi się podoba, tylko o troszkę dłuższe włosy poproszę i grzywkę na rihanę ;p - czyli wystarczy odświeżyć, bo już taką miałam ;p
robiłyście kiedyś dekoloryzację? bo przestałam farbować włosy, teraz wracam do naturalnego koloru, ale to denerwujące, czekać, aż wszystko wróci do siebie 😉
szepcik, znajoma robila, dala kolo 700zl i wlosy wygladaly tragicznie ;/ wlosy byly zniszczone, przesuszone, wygladaly jak stóg siana.

po jakmi mniej wiecej czasie wlosy dochodza do stanu dobrego po rozjasnianiu wlosow? i jakie odzywki sa dobre do wlosow roznajsnianych?

wczoraj rozjasnialam wlosy i teraz mam rude 🙂
po roznajsnianiu ( prosze nei zwarcac uwagi na moja glupia mine)

i efekt koncowy po farbowaniu 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się