No ja zadowolona zostało 1.8 kg do celu 😀 Wymyślam nowe przepisy 🙂 Mam nawet zamiar założyć bloga z niskokalorycznymi przepisami może komuś się przyda 😀
słyszałam, że mają debatować nad ustawą, że skarbówka będzie mogła używać gumowych kulek i granatów ogłuszających chyba...
Ja już drugi tydzień bez chleba, makaronów, słodyczy itp. I dzisiaj lecę na aquaaerobic, nasza forumowiczka prowadzi zajęcia na basenie w Płońsku 😉 Nie mogę się doczekać wieczora
ehh lada dzień dostane okres i mój ogranizm ciagle woła jeść , jeść ! 🙄 przez kolejne pare dni jednak przemecze sie na samych proteinach i wróce na 2gą faze
Notarialna, zabeczka 🙂 Niedługo tez skorzystam z wstawionego przez nią przepisu. Nie wiem ile schudłam, ale myślę, że jeszcze 7 kilogramów. Cudowna jest ta dieta 💘 Czuję się fantastycznie. Teraz znowu 2 dni warzywek 😀
baffinka, Ale z gazowanych dozwolona jest cola light lub zero. Ja na początku też przeżyłam szok cukrowy, ale teraz snickersy i czekolady mogą dla mnie nie istnieć.
Dzięki dziewczyny, dzięki 😉 zawsze było tak, że po paru dniach bez pepsiaka i czegoś słodkiego to mnie głowa bolała, byłam rozdrażniona, ogólnie coś w stylu- bez noża nie podchodź 😤 zobaczymy jak będzie teraz. Może nikogo nie pozabijam 🙄 Light i zero to złooooo! Fuuuj 😁
Notarialna robiłam pizze dukanowską na fazie naprzemiennej. Wyszła super i z utęsknieniem czekam na te 3 dni warzywnych kiedy mogę sobie ją upiec.
Niestety również i ja byłam/ jestem rozgoryczona jeśli nie wypiję chociażby puszki pepsi dziennie. LIght i max nie smakują tak fajnie jak zwykła... ale no niestety albo się tuczę albo odchudzam. 😉
ja mam do zrzucenia 2-3 kg i mam nadzieje, że samo odstawiene słodyczy mi w tym pomoże, bo uwierzcie- jem ich naprawde duuużo. Co prawda nie wyglądam źle. Nawet podoba mi się moja figura ale te boooooczki są straszne 👿 Zabeczka17 ooo jak fajnie, że jest jakaś bratnia dusza 🥂
zeżarłam 4 nektarynki. Nie mogłam się oprzeć 😡 :wysmiewacz22: :emot4: :emot4: :/ brechtam się z siebie i na zmianę złoszczę :P jutro zamiast pizzy kolejny dzień białkowy :P