Forum towarzyskie »

Odchudzanie - wszystko o ...

Ta jest zwykła i normalna. Tamta ciemna, umięśniona, wyrzeźbiona, tańcząca sto razy lepsza.  😀
sienka, musiałabym zdrowo na siłowni pakować, ale super!
tunrida, dla mnie druga to po prostu realny cel. Wiem ze przy regularnym treningu moglabym wygladac podobnie, bo mam podobna budowe, wiec sie wgapiam w to zdjecie mowiac 'dasz rade, dasz rade' 😉
A pierwsza jest rewelacyjna, ale kompletnie nieosiagalna.
Nieosiągalna, to fakt. Ale na mnie np działa właśnie ta.  😉 Każdy ma inne swoje motywatory. Ja lubię jeszcze wyciągnąć spodnie do których chudnę, wbijać się w nie i patrzeć ile mi jeszcze brakuje.  😉
hihi tez tak chcialam ale jednak to ze sie w nie nie mieszcze bardziej mnie wkurza niz motywuje 😉
Moj chlopak schudl juz 14 kg...
To tez mnie w sumie motywuje.
O boże jak to dobrze że ja się nie mogę odchudzać, ale za parę miesięcy przyda mi się wszystko co tu piszecie 😉
Ale te "sylwetki" na fotkach mi się nie podobają. Wolałabym mieć inną 😎
burza witam w klubie, ja też mięsko 😉

docelowo i tak każdy będzie wyglądał inaczej niż panie ze zdjęć, bo nie ma dwojga ludzi tak samo zbudowanych 😉
I jak ci k-cian idzie? Już coś w dół na wadze, czy jeszcze nie?  🙂
tunrida, ruszyła się coś waga?

a propos anoreksji: dla odważnych
Zen- tak. Kilo mniej. Ale jak mówiłam, godzina calaneticsu i urządzonkiem do masażu gnębiłam się też z pół godziny chyba. Zobaczymy jak dalej. Zaparłam się, więc się nie dam.  😀iabeł:
tunridadzieki :kwiatek:

A mnie wkurzaja ciwczenia,bo zrobie wszystkie cwiczenia ktore sobie wymyslilam-rowerki,przysiady,brzuszki,nozyce itp itp zrobie z 3 serie po 20 powtorzen
(w przypadku brzuszkow,przysiadow)jakies 100razy nozyce i rowerek + rozciaganie i jeszcze kilka cwiczen,a mija z 15minut 🙄
Jakbym miała to wszystko robic przez godzine to umarłabym z nudów...i nie wiem jak sobie z tym poradzic,moze macie jakies rady?
Możesz dołożyć ćwiczenia rozciągające. Tylko takie naprawdę rozciągające, a nie na niby.
Jeśli będziesz je wykonywała w międzyczasie tych swoich cięższych, to po pierwsze odpoczniesz, a po drugie wydłuży Ci się całkowity czas ćwiczeń.
Możesz dołożyć ćwiczenia na obręcz barkową ( wygooglaj sobie coś)- będzie więcej.
Możesz trochę potańczyć- też czas się wydłuży i nie zanudzisz się na śmierć.  😉
tunridadzieki za podusniecie pomysłu :kwiatek:
Znalazłam motywację 😁 😲

zen, niezła motywacja 🙂

tunrida, chyba nieźle, ok 5- 6 kg mniej
Matko... Zawsze mnie intrygowało w jaki sposób ludzie doprowadzają się do takiego stanu 🤔.

Poza tym dopisuję się do odchudzających. Marzy mi się 10 kg mniej, tylko mam jeden problem: szczerze nienawidzę ćwiczyć. Ale ćwiczyć w sensie chodzenia na aerobik, czy siłownię - dla mnie to takie... bezcelowe i nic poza gubieniem kg z tego nie wynika. Mogę pojechać gdzieś na rowerze, pójść na basen, ale skakać dla samego skakania.

Moja główna metoda - MŻ. Na razie działa, przynajmniej wzdęty od żarcia brzuch ma bardziej rozsądne rozmiary.
zen, omg 😵 padłam.
Działa, od wczoraj wieczór grzecznie wciągam mięsko i rybki 😀

Ale wiecie, że za dwa dni tłusty czwartek? 😵
Olej tłusty czwartek.
Wsadź bluzkę do wewnątrz legginsów ( tych na gumkę), popatrz na siebie z boku, z przodu i OLEJ tłusty czwartek.
Pomyśl, że będziemy miały za to piękne i chude lato.  💃
Może w końcu pojeżdżę se w króciutkiej koszulce na ramiączka  ledwo sięgającej do pępka. hehe
tunrida, nie mam takich spodni 😀 mam same wielkie dresy po domu 😀 😀
To prawda 😀
W sumie...ja też nie mam, ale wiesz o co mi chodzi, nie?  😉
Przez to odchudzanie wypijam stanowczo za dużo kawy.  🤔 Piję już i bezkofeinową i półkofeinową. Ale mimo wszystko...cały czas za dużo.
No to i ja napiszę, dobrze jest gdzie się wygadać.
Nie słodzę już herbaty. Cieszę się, że udało mi się to zrobić z dnia na dzień.
Poza tym nie wybrałam Zelixy (nie mam kasy), natomiast dostałam Slim 15 w prezencie  😵
Zobaczymy, czy to coś warte 😁
a ja się chciałam zapytać co może być powodem tego iż jak zjem nawet mało to starsznie mam wzdęty brzuch? rano jak się budzę jest płaski a gdy coś przekąszę momentalnie mnie wzdyma.
To podobno kolka jelitowa.
Też niestety na to cierpię  🙄
Krokus- a może dodatkowo zbyt słabe mięśnie brzucha? Może gdybyś wzmocniła mięśnie nie wydymało by Cię tak mocno?
przeczytałam o kolce i tam są bóle brzucha a mnie nic nie boli, tylko po zjedzeniu nawet jogurtu wzdyma ;/

a co do mięśni brzucha to być może są słabe bo nie ćwiczę od dłuższego czasu, ale nei wiedziałam że to może mieć jakiś wpływ ..
Krokus- nie wiem czy ma?  😀 Wiem, że kiedy jeździłam konno codziennie ( a brzuch wtedy przecież pracuje)  mniej mi go wywalało po jedzeniu niż kiedy jeżdżę rzadziej.
To teraz mam już miłą dla oka motywację:

http://www.bodyrock.tv/

😉
Czy możliwe, żeby kobieta tak umięśniona miała takie piersi? Tzn. nie wypłaszczyła się (tłuszcz > mięśnie)?
Pewnie sztuczne 😉 Ale na jej brzuch mogłabym godzinami patrzeć.
Fakt... Brzuch hoho. Ale odmawiam wzorowania się na silikonowo dopracowanej pani. O.
Wiarygodność pada.
Zen, wyszukaj teraz coś realistycznego 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się