tunrida: Brałam pod uwagę pisząc "zakochaj się", że jesteś w stałym związku. I bardzo dobrze! Zainwestuj więc we wprowadzenie trochę szaleństwa w wasze relacje. Myślę, że to bardzo ważne. A jaki jest jego stosunek do Twojego odchudzania? Bo Tobie po prostu brak motywacji, w tym sęk.
Julie- szaleństwa w naszym związku jest dość. Relacje między nami są super. Naprawdę. 🙂 Po prostu, żeby chudnąć z miłości, to musiałabym wpaść w uczucie, w które nie da rady wpaść w stosunku do męża. Z miłości to chudłam zawsze wtedy, kiedy była to taka niespełniona miłość, albo totalnie zakazana. No...coś z tą miłością musiało być nie tak. Wtedy faktycznie się chudło.
Mężowi podobam się taka jaka jestem, tak więc nie pomoże mi w tym odchudzaniu. Motywacją może być raczej nadchodzące lato i fakt, że trzeba się będzie coraz bardziej porozbierać.
tunrida, a dasz radę zamiast samochodem ruszyć się gdzieś rowerem, np. do stajni? Lub zapisać się na jakieś fajne zajęcia, najlepiej z kimś (może właśnie z mężem?)? Znajomi mężatożonaci bardzo sobie chwalą zajęcia z..tańca! Zapisują się w parach, chodzą, uczą się, spalają kalorie i mają świetny fun!
No, poza tym wpadaj tutaj do wątku, już my cię zmotywujemy :kwiatek: Odkopałam jakieś moje staruteńkie zdjęcia z czasów modelingu i autentycznie mam zamiar powiesić je sobie na lodówce 😵 Za tydzień przesiadam się z samochodu na rower- i na owym rowerze do stajni. Tyle, że mam tam raptem 7km, więc mogę się pokusić, jakoś zawsze dojadę 😜
Ja nie, bo mnie Tania wciągnęła w nabieranie 😉 Ale kto wie, jak to by się skończyło, jakbym rzeczonego priwa nie dostała- w końcu jak Tania poleca... 😁 tunrida, nic od Ciebie nie chcę, ewentualnie jak mi pozwolisz pogłaskac Pasata 😁 Jestem wierną czytelniczką jego bloga i czasami przewijało się tam Twoje zdjęcie, stąd wiem, jaka fajna laska z Ciebie 😀
Dziewczyny była mowa o jakimś droższym kremie z sephory na cellulit, o który kobiety się zabijają przed wakacjami -przypomnijcie nazwę, proszę ? Jest diera, jest siłownia, co można do tego dodać, żeby polepszyć efekt -rolletic, może jakieś masaże ?
Tulip ja zaczynam trzeci tydzień vacu well i cellulit w 80% zlikwidowany, więc polecam z czystym sercem 🙂 natomiast jestem zawiedziona jego działaniem na obwód i wagę - stoją w miejscu, a bynajmniej nie folguję sobie tam i staram się trzymać dietę 🤔
Wypada mi 4 razy w tygodniu, mam spodnie 3/4 i długie - zależy jaki jest stan moich łydek 😉 Każdy program na bieżni trwa 30minut, nie możesz jej też ustawić szybciej niż 6km/h. Skóra już po tygodniu wyglądała dużo lepiej, poza tym poprawiła mi się kondycja. Jeśli chodzi o cellulit to świetnie też robią bańki chińskie. Tylko tutaj trzeba się zaopatrzyć w oliwkę (ja kupiłam Ziai oliwkę antycellulitową) i w czas, bo trzeba temu poświęcić pół godziny dziennie. Na początku troszkę boli, ale po jakimś tygodniu skóra się napina i idzie już gładko. Bawiłam się w to rok temu i poprawa po miesiącu była widoczna 🙂
Dziewczyny była mowa o jakimś droższym kremie z sephory na cellulit, o który kobiety się zabijają przed wakacjami -przypomnijcie nazwę, proszę ? Jest diera, jest siłownia, co można do tego dodać, żeby polepszyć efekt -rolletic, może jakieś masaże ?
Tania, nien podoba mi się jedna rzecz. Nigdzie nie widzę nazwy firmy, danych itp. Dla mnie to podstawa wiarygodności.
Edit: z regulaminu: "INFORMACJE O ODCHUDZANIU I DIECIE SPRZEDAWANE NA STRONIE ODCHUDZANIENAZAWOLANIE.PL NIE SĄ I NIE POWINNY BYĆ TRAKTOWANE JAKO PORADA MEDYCZA, DIETETYCZNA ANI ŻADNA INNA KTÓRA MA POMÓC POŚREDNIO LUB BEZPOŚREDNIO WYLECZYĆ JAKĄKOLWIEK CHOROBĘ LUB DOLEGLIWOŚĆ. WSZELKIE INFORMACJE DIETETYCZNE PRZEZ NAS DOSTARCZANE POWINNY BYĆ TRAKTOWANE JAKO MATERIAŁ ROZRYWKOWY A NIE PROFESJONALNA PORADA, DLATEGO PRZED JAKIMKOLWIEK UŻYCIEM INFORMACJI Z NASZYCH PRODUKTÓW NALEŻY SIĘ SKONSULTOWAĆ ZE SWOIM LEKARZEM W CELU OCENY CZY NASZA DIETA BĘDZIE ODPOWIEDNIA DLA CIEBIE I CZY NIE ZAGROZI TWOJEMU ZDROWIU. CHOĆ WIERZYMY W SKUTECZNOŚĆ METOD JAKIE PUBLIKUJEMY I SPRZEDAJEMY TO NIE DAJEMY ŻADNEJ GWARANCJI NA SKUTECZNOŚĆ ICH DZIAŁANIA ANI BEZPOŚREDNIO ANI POŚREDNIO PONIEWAŻ KAŻDA OSOBA JEST INNA I CAŁY EFEKT ZALEŻY OD SUMIENNOŚCI, PRACY, ZAANGAŻOWANIA I PODĄŻANIA ZA NASZYMI WSKAZÓWKAMI. "
he, he niech Ktos kupi ,przetestuje a reszta zobaczy. Jak będzie ok to reszta dokupi. Zresztą po co. Skoro to dieta cud to osoba ktora ja kupi podzieli się z nami na forum.
Kochane wy moje, krem pewnie działa, ale cena... Być może jest jej wart, ale mnie zwyczajnie nie stać, żeby ot tak sobie 230 zł na krem, poza tym ja albo za mało kremu wyciskam, albo za dużo... Znacie coś, jakieś banały typu Nivea/Garnier które działają, choćby tyci, tyci? Nawet nie muszą mieć efektu wyszczuplającego, wystarczy żeby mój minimalny cellulit zszedł, a przy okazji nogi ujędrnić, bo to ni tłuszcz ni mięśnie, tylko takie "coś" 😁 :kwiatek: Ja po dwóch tygodniach przygotowań (stopniowe ograniczanie słodyczy) jestem na MZŻ i czuję się świetnie, poza tym, że o tej godzinie zazwyczaj penetruję lodówkę... a zielona herbatka żołądka nie uspokaja 😂
Powodzenia wszystkim i kopy w pupy dla każdego co by nie zbaczać z drogi do pięknego, szczupłego, jędrnego 😍 ciała!
Colt, mnie Nivea Goodbye Cellulite pomogło (cena chyba poniżej 40 zł), bez zmiany diety, uprawiania sportu i masażu wałkiem (z rossmana) co 2 wieczór cellulit zniknął niemal (był widoczny dopiero wtedy, kiedy mocno ściągnęłam dłońmi skórę) całkowicie. Oczywiście dopoki stosowałam krem 😉
jednak re-olta zmienia😉 postanowiłąm przestać męczyć się sama i pójść do dietetyka.Pierwsza wizyta za tydzień, mam nadzieję, że będzie warto🙂 stąd moje pytanie, może jest ktoś z Łodzi i słyszał o dr Pytasz? Na codzień pracuje w Centrum Zdrowia Matki Polki, na oddziale leczenia otyłości i dietetyki.
No to moze byc warto, bo kosztuej niewiele wiecej niz ten diora, a ten diorowski nie dziala. [/quote]
Kupiłam go w chwili zapomnienia po przeczytaniu bajecznych recenzji, dopiero w domu uświadamiając sobie, że w zasadzie nie jest mi potrzebny. Mam pod tym chociaż względem dobre geny i przy mojej letniej wadze cellulit wcale nie jest widoczny. Testowałam przez kilka dni: skórę wygładzał fenomenalnie, ale cholernie mrozi - po nasmarowaniu musiałam owinąć się kołdrą i dygotałam przez kilka minut. Później oddałam go koleżance, która nie ma tyle szczęścia i również była bardzo zadowolona. Moim zdaniem efekty były wyraźnie widoczne.
Zainspirowana tym watkiem (ktory przeczytalam prawie w calosci),a zwlaszcza wypowiedziami BURZY ruszylam do sklepu - kupilam mnostwo chudego miesa,wedlin i .....od jutra zaczynam diete 😅Zobaczymy,jak dlugo wytrzymam?Przegladajac watek zorientowalam sie,ze jestem chyba jedna z najstarszych i .....menopauza zbliza sie wielkimi krokami; a to pozbawia mnie wielu szans-organizm reaguje zupelnie inaczej ale,co mi tam?co mam do stracenia?-kilka kilogramow?-sprobuje!!A noz sie uda?Moim problemem jest CHLEBUS-uwielbiam taki swiezy,chrupiacy....potrafie na kolacje zjesc go niewyobrazalne ilosci 😡No i ..winko- do kolacji jest niezbedne 😉- i jak tu z tego wszystkiego zrezygnowac? Wiem jedno-musze pozbyc sie nadmiaru wody i zaczac pic ocet jablkowy-jak bylam mlodsza pilam go ciagle i przynosilo to wspaniale rezultaty,naprawde chudlam! nie wiem,jak bedzie teraz -jestem kilkanascie lat starsza 😤prosze-trzymajcie kciuki.
Wiem jedno-musze pozbyc sie nadmiaru wody i zaczac pic ocet jablkowy-jak bylam mlodsza pilam go ciagle i przynosilo to wspaniale rezultaty,naprawde chudlam! nie wiem,jak bedzie teraz -jestem kilkanascie lat starsza 😤prosze-trzymajcie kciuki.
No wlasnie, to jest dobry sposob, tylko powiedz mi jak Ty w siebie wmuszasz ocet winny? Bo ja mam ogolnie slabej tolerancji zoladek.
To przede wszystkim nie jest ocet winny tylko JABLKOWY - nie musze go sobie wmuszac-pije sie go rozcienczony z woda,na czczo; ja pilam go tez po prostu,jak mi sie chcialo pic,w ciagu dnia 🙂 Czy w trakcie diety proteinowej moge zazywac BODYMAX?
Od dwóch tygodni jestem na siłowni codziennie przez około 1,5h, spalam między 500 a 800 kcal, jestem na diecie 1000-1200 kcal dziennie, i prze te dwa tygodnie przybyło mi 5,5kg! :[ Rozmawiałam z ojcem który całe zycie ćwiczy i wie troche w temacie. Twierdzi, że przy zwiększonym wysyłku mięśnie nabierają wody, potem zaczyna się spalanie tłuszczu i dopiero ustala się metabolizm. Ponoć ten skok wagi jest chwilowy, zwłaszcza, że w obwodach poleciało mi po 3-5cm wszędzie, ale i tak mnie to załamuje, bo przed rozpocząciem tego intensywnego treningu prawie zobaczyłam 6 na wadze 🙁
jedyny pozytyw taki ze tyłek poszedł mi do góry przez te wszystkie cholerne stepery 😀
Gosc10 bez problemu możesz stosować BODYMAX na proteinowej Escada a czy nie forsujesz się za bardzo ? Nie powinnaś ćwiczyć ze zbyt podwyższonym tętnem, bo wówczas zamiast spalać tłuszcz -rozbudowujesz mięśnie (które są cięższe od tłuszczu). Dlatego też dla osób, które chcą spalić tkankę tłuszczową jest lepszy szybki marsz od biegu.
Kto miał do czynienia z ENDERMOLOGIĄ ? Proszę wszystkie informację, zwłaszcza o efektach