Forum towarzyskie »

Odchudzanie - wszystko o ...

ash, a po ile w Twojej aptece?
1 sztuka za 38zł
Eee, to jeszcze wcale tak źle nie wychodzi- kuracja 10 dni 380 zł.
Zadzwonię zapytać się do hurtowni farmaceutycznej, jaką mają cenę hurtową  😎
Chyba też się przejde zapytać o te tabletki czy je mają. Bardzo ciekawe  😀
Dzwoniłam do dwóch aptek - nie mają, ale mają zadzwonić do hurtowni i dać mi znać...
Zawsze to może być żart...  😁
Dzwonili - w hurtowniach jeszcze nie mają i nic na ten temat nie wiedzą  🤔
Kurde, a w mojej ludzkiej hurtowni są i to po 29 zł  😜 Ech, jednak czasem dobrze być lekarzem, nawet weterynarii  😂 Zamówiłam sobie 10  😎 Ale matce się nie przyznam, bo mnie na włosach powiesi! Chociaż trochę się cykam tych "wynalazków"  🙄 Pocieszam się tym, że zanim ja dostanę swoje piguły, to będzie wtorek i jeśli Tania nadal będzie żyła...  😁
ooo jak tanio! Nie ma to jak dostęp do hurtowni!
Hmmm...dzwoniłam do moejj apteki - nie maja. W hurtowni tez nic nie slyszeli. Dlaczego ja musze mieszkac na zadupiu ;(
Oj tam zadupiu, piękne miasto!  😀
Hehe. Wlasnie zauwazylam, ze nie zmienilam w profilu miasta po przeprowadzce :P
No, to już może nieco większe zadupie...  😀
dziewczyny, nie rozwalajcie mnie, krzyczcie jak działają! 🙂
dobry żart ale niszczy mi życie  🙄
Łaaaaaa, też czekam na relacje!
Też czekam na relacje... Może się skuszę, bo ja dziś zobaczyłam +1kg na wadze 😵
Już pora napisać: Prima Aprilis!
Ooo a to dzisiaj? :P
Dla mnie to takie nieistniejace "swieto" :P.
Olewam, wole sie trzymac swojej "diety" w takim razie (z wyjątkiem ostatnich paru dni, podczas których zarłam... duzo).
Zawsze to może być żart...  😁

dziękuje dziękuje  😎

dobry żart ale niszczy mi życie  🙄

eeeej, zgadzam się.  😕
Tania- Ty wariatko.  😀iabeł: 😀

Ja niestety 2 kilo w górę, zamiast w dół.
Z wizyty u dietetyczki zrezygnowałam. Bo po co mam się tłuc te 120 kilometrów? Tylko po to, że wejść na wagę i pokazać, żem przytyła? I żeby powiedzieć pani, że "nie trzymałam diety?"
Jestem beznadziejna.
Zróbcie coś, żeby wlazła na dietę i wytrzymała te pierwsze dni. Kiedy wytrzymam pierwsze 7 dni, wytrzymam bez problemu dalej.
Bo najgorzej zacząć.
Imho - jedź, kazdy ma wzloty i upadki. Lepiej wrocic na diete, niz uciec i dolowac sie dluzej, nie sadzisz? 🙂
Tania, gratki za wkręt!!!! Dalsza współpraca nam się udała 😂
Teodora- nie pojadę.  😉 Bo pani dietetyczka chyba nie jest w stanie mi doradzić nic więcej.
Wiem jak jeść, wiem co jeść. Teoretycznie wiem co robić, żeby nie jeść tego, czego nie mam w diecie. Wydaje mi się, że wszystko wiem.
Tylko jakoś motywacja mi szwankuje, żeby zacząć to robić.
A pani dietetyczka raczej na moją motywację nie wpłynie.

Kurde.....ja się po prostu muszę ZABRAĆ ZA TO.
tunrida, fajna z ciebie laska, ładna, zgrabna i do tego mądra, więc wyluzuj, odpuśc sobie, pogłaszcz się po głowie, przytul i będzie dobrze!! Wcale nie jesteś beznadziejna, jesteś świetna  😅
I dasz radę, już dałaś, w końcu schudłaś, co nie?? Dasz radę więcej, a to, że czasem się skusisz na coś zakazanego- no kurczę, w końcu trzeba miec radośc z życia, co nie?? Dziś się skusisz, jutro wracasz do diety (powiedziała Ola, wciniając Corny Biga  😁 )
Teodora- nie pojadę.  😉 Bo pani dietetyczka chyba nie jest w stanie mi doradzić nic więcej.
Wiem jak jeść, wiem co jeść. Teoretycznie wiem co robić, żeby nie jeść tego, czego nie mam w diecie. Wydaje mi się, że wszystko wiem.
Tylko jakoś motywacja mi szwankuje, żeby zacząć to robić.
A pani dietetyczka raczej na moją motywację nie wpłynie.

Kurde.....ja się po prostu muszę ZABRAĆ ZA TO.

Zakochaj się!
[Zakochaj się!

W mężu ponownie  😉
Z tym zakochaniem się, to święta prawda. Męża kocham, ale nie tak, by chudnąć. Męża się kocha na spokojnie. Na tyle spokojnie, że jednak ciężko dla męża chudnąć z miłości. A na szaloną miłość, to jednak nie mam ochoty.
Aleksandra Alicja- a Ty moja droga czegoś ode mnie chcesz? Pożyczki? Darowizny? Czy jak? Bo tyle komplementów to ja nie słyszałam od lat.  😁 Dzięki! Masz rację. Coś się od życia należy. Tyle, że muszę uważać bo to coś zamienia się w COŚ i w sekundę robi się 2 kilo więcej.
Hmm ale jeżeli te tabletki,o których napisała tania w żarcie rzeczywiscie istnieją to może jednak coś dają 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się