osz w morde.... No dobra,już nie czytam i nie wsiadam. Ale to głupie... 😵 Skazana jestem na trasy bliżej miejsca zamieszkania,bo przez całe miasto w oparach spalin mi sie nie usmiecha jechać,co by sie nad Wisłe akurat dostać w umówionej lokalizacji. Mam co prawda Wisłę w Hucie pod nosem,ale scieżek brak.
aż Ci z ciekawości sprawdziłam jak to jest w Krakowie - możesz 🙂
"Przewóz rowerów jest dopuszczony na bagażnikach przystosowanych do tego celu oraz wewnątrz pojazdu – o ile nie zachodzą szczególne okoliczności uniemożliwiające wniesienie roweru np. znaczna ilość pasażerów w pojeździe nie pozwalająca na swobodne wprowadzenie i ustawienie roweru."
No i mamy 1.04. Zaczynam dietę. I nie jest to Prima Aprillis 😁 Wykluczam całkowicie węglowodany i słodycze! i koniec z jedzeniem po 19! Zrobiłam rano przed pracą zakupy, kupiłam sobie jogurt naturalny, parówki, makrelę.
a ja po dwóch tygodniach lekkiej diety i ćwiczeń od dzisiaj zaczynam się wspomagać Therm Line S ... Zobaczymy czy coś to da 😎
Ash wytrwałości! :kwiatek: Mam te same zasady- nie jem po 19,a jeśli już to jakiś owoc albo jogurt, słodycze ograniczyłam do minimum i zero gazowanego, głównie woda i napój aloesowy
Kupiłam sobie tabletki SLIM NOW! Nowość. Od dziś w aptekach. Dostałam cynk od znajomej farmaceutki. Zażywa się na noc. Ma to związek ze snem. Chudnie się na 100% w tempie 6-8 kg na tydzień. Tabletki dośc drogie -kupuje się na sztuki. Jedna 35,00 zł. Nie trzeba trzymać diety ani ćwiczyć!! Dotychczas były dostępne tylko dla VIP-celebrytów. Efekt murowany. Polecam.
Tez mi to dziwnie wyglada... 🙄 Poza tym... Jak sie chudnie tyle kg na tydzien, to potem jojo murowane... lepiej spokojnie chudnac ten 1kg tygodniowo, ale trzymac potem wage, niz sie rozrosnac parokrotnie...
Znajoma farmaceutka zażywała, a ona taka jest ostrożna raczej. Z 78 kg zleciała na 58 !! Ja jej nie poznałam. 👀 Wygląda jak uczennica i nosi ubrania córek. Pewnie to coś w stylu Meridia czy coś i zaraz wycofają z obrotu, bo nikt już Linea Detox i innych nie kupi.
Kurde Tania 🤣 Ja kupiłam Linea Detox i już z tydzień łykam i wcale więcej nie sikałam po, ale ja jestem z tych, co to nie mają pęcherza, tylko rozszerzenie moczowodów 😎 edit: dzwoniłam do mamy farmaceutki w sprawie tego Slim Now- faktycznie coś takiego się pojawiło, drogie jak cholera i ponoć koleżanki z apteki zaczęły już łykać 🤣 Mama sceptycznie nastawiona, bo takie rzeczy, to tylko w erze 😉 , ale da znać, jak pójdzie jej dziewczynom.
Kurde Tania 🤣 Ja kupiłam Linea Detox i już z tydzień łykam i wcale więcej nie sikałam po, ale ja jestem z tych, co to nie mają pęcherza, tylko rozszerzenie moczowodów 😎
To może ja mam zapalenie pęcherza. Lecę po Furaginum. Aleksandra Alicja- ten SLIM NOW to nie to samo co ten hit, dla otyłych kotów?? Tak mi się kojarzy. Tamten działał rewelacyjnie.
Tnia - bardzo ciekwe. Łykałam kiedyś cos podobnego, ale mi sie kontakt skonczyl... To normalnie dla kazdego dostepne w aptekach? Przez jak dlugi okres sie powinno lykc?
Taniu, kurde, nie zapytałam się mamy, jaka tam substancja czynna, bo być może to to samo ❓ No ponoć u kotów była rewelacja, ale cena zdecydowanie lepiej odchudzała 🤣 U nas nikt się nie zdecydował 😂
A ja się zastanawiam jak można chudnąć kilogram dziennie z tłuszczu (bo zakładam że to nie odwadnia...). Te tabletki łyka się codziennie do uzyskania pożądanej wagi, czy potem jeszcze?
To się łyka krótko, ja zażyłam wczoraj, bo miałam kupione pod ladą. Spałam spokojnie, nic się nie stało. Tylko pasek musiałam zmienić, bo dziurki nie pasowały. Nie mam tu ulotki. Nie pamiętam substancji czynnej. Aż się boję iść na wagę. Ja tak już dawno słyszałam ,że cudowne leki istnieją, tylko lobby farmaceutyczne ich nie puszcza. Może dlatego w google nie ma?
mi tez znajoma farmaceutka mowila o tych tabletkach. podobno byly do tej pory sprowadzane za gruba kase tylko dla tych co musza dobrze wygladac 😉 przyoszczedze i moze sobie kuracje tygodniowa chociaz zafunduje... jesli to daje choc polowe efektow obiecywanych to i tak bedzie super!