Ma 6 lat, jeździ z trenerem dwa razy w tygodniu i dwa trzy razy z córką. Nie ma zasady kiedy chce iść do przodu niestety a kiedy nie idzie…. Zmieniam czasem jeźdźca z ciekawości czy coś się zmieni ale nie zmienia się:… stąd szukam gdzie może być problem. Praca jest nieprzewidywalna czy chce iść czy dziś nie pójdzie i będzie jeździec mokry od mobilizowania 🙁
Katia_konie, Ja bym jednak gastroskopię polecała. Takie właśnie zachowanie występowało u mojego konia. I nadal jeśli coś go pobolewa to jest to jedyny objaw. On nie miał w zasadzie żadnych typowych objawów, żadnego reagowania na punkty bólowe, fochów przy sidłaniu itp. okrągły i lśniący był, a wrzody były.
Katia_konie, Moje nie miały w zasadzie żadnych objawów poza własne taka wybiórczą chęcią bądź niechęcią do ruchu. Poza tym - mile, nie złoszczące się przy niczym, kochane, grube i błyszczące misie. Także ten....
savil, dziękuję za informację! To cenne bo właśnie każdy wyklucza że nie jest chudy ale że
Ma marudny charakter i nie chce pracować zawsze z jeźdźcem. Umawiam gastro. Jeszcze raz dziękuję.