nie wierzę, naprawdę! zarejestrowałam się specjalnie na konkurs, do tej pory tylko czytałam a sie nie udzielalam, konto miałam na wcześniejszej volcie 🙂 jeszcze nigdy niczego nie wygrałam... jak strasznie sie ciesze, i dodam, że tez nie jestem ujexdzeniowcem, ale moje siodło bezterlicowe ma długie przystuły i naprawde przymierzalam sie do zakupu popręgu mattesa własnie w długości 80cm, bo moj 70cm kieffer nie dośc ze mogłby byc dluzszy, to wysluzony juz doszczętnie 🙂
s. Bardzo się cieszę!! wiesz, że teraz będziesz gnębiona przeze mnie o fotki i komentarze na temat popręgu i będziesz musiała się nimi dzielić tu w tym wątku. 😂
majeczka..no dokładnie!!!(i do tego miałam już na liście 922 by następnym razem wpisać..mhhmm..) no cóż ja niestety mam mniej szczęscia..a kurcze do mojego siodełka jak znalazł... 🙁 Teraz czekam z niecierpliwością na kolejny konkurs!! s. gratuluje!!!! 😉
No gratuluję szczerze s. 🙂 Koniecznie skreśl cyferki w któreś totoloto 🙂 Dorcysia- 2 rękawice 😉 - na te temperaturki będzie jak znalazł - łapki Naski nie zmarzną 🙂
Gratuluję 😀 Dorcysia jak widać jesteś świetną osobą bo robisz takie zabawy i nagradzasz 🙂 dorcysiu widać ,że jesteś bardzo uczciwą i o dobrym sercu osobą :kwiatek: dziękuje CI bo naprawde świetna zabawa była .....
Dorcysiu Ale liczą się chęci i sprawienie komuś radośći 😀 Dorcysiu gratuluję Ci takiego dobrego serca .... więc dziękuje za zabawę i wesołych świąt :kwiatek:
Uff... powiem szczerze, że odetchnęłam z ulgą jak przeczytałam, że ma 80 cm. Za długi jak dla mojego Osła 😀iabeł: Fajnie, że wygrał ktoś komu się przyda, bo myślę, że jest sporo koni, na które tenże popręg byłby ciut za długi😀
Dorcysia dzięki za zabawę :kwiatek: Fajnie, że nudzisz się w tak 'charytatywny' sposób. Wesołych Świąt wszystkim re-voltowiczom i Voltopirom życzę 😀