A skąd, dziewucha super jeździ na tym kucu - jeżeli byłoby mu za ciężko na pewno nic by nie skakał. Dziewuszka jest lekka tylko długa. Nie widzę w tym nic "nienormalnego"
może był, nie mam zamiaru przeglądać całego forum. po prostu twierdzę że to jest chore to jest gorsze niż te zdjecia, które dajecie na kucykach. może się podobać, ja nie przeczę, ale w życiu nie jeździłabym na takim kucyku i jeszcze skakała, a w jej wieku byłam podobnego wzrostu!
Ona jest z tej samej stajni co hipolisiastaa, czy coś takiego, sądząc po notkach. Przegladałam ich fotolbogi. one sobie tam wybieraja konie i piszą, ze je kochają itp, każda ma swojego ukochanego konisia, no i kupują im różne rzeczy itp itd. Najlepsze, ze umiejętności żadnych, a w tereny bez instruktora prawdopodobnie jezdżą. A to co widać na zdjęciu tylko świadczy tylko o tym, ze nie znają podstaw. Powinna sie cofnąć do lekcji-uczymy się oporządzać konisia.
niewidzialna:ha bo ja jestem super. widzisz. no bo nie mogłam się ogarnąć, zeby to po ludzku napisać. Jak bym napisała inaczej to nikt by tu tego nie zrozumiał. ale sens został zachowany