najbardziej rozwaliła mnie nota pod spodem... cytuję: "Jak myślicie co jest gorsze?? Dostać sms "To koniec" czy za 5 min nastepnego "To nie do Ciebie Kotku" ?? No właśnie... ;/ Nie nawiedze Cie Fabian!! Jesteś śmieciem. Dzieki za te niczego nie warte 3 tygodnie zwiazku na niby i spieprzenia mi życia!!"
no po 3 tygodniach związku to faktycznie po rozstaniu życie jest spieprzone
"dla tych ktorzy zostawiają glupie komentarze np:męcze go, robie krzywde itp po 1 mało na nim jezdze po 2 jezdze rozsądnia, nie męcze go , rzadko jest spocony po jezdzie po 3 gdyby mu było ciężko nie szedł by jak szalony i ciągnoł do galopu po 4 te komentarze są pute i debilne i mam je głęboko w du*ie ;D kocham moje maleństwo"
Cierp1enie Ten skok był wstawiany 🙂 Chyba nawet prze zemnie 😁 A czy na pewno służba ochrony praw zwierząt nic nie zrobi gdy wsadza się tyle kilo na kuca i się jeszcze galopuje itd.? 👀 Choćby zrobić prześwietlenie, pewnie coś tym koniom będzie. U nas kuca felińskiego musiał ujeżdżać instruktor bo nie miał kto (Ja bym była chętna ale jeszcze w tedy nie umiałam jeździć a on był dziki 😁 ) I potem jak już chodził pod dziećmi w szkółce ktoś zauważył, że chodzi jakoś sztywno i po prześwietleniu okazało się, że ma jakieś małe (na szczęście) problemy z kręgosłupem. Ten instruktor na nim jeździł tylko przy ujeżdżaniu więc ciekawi mnie co może być tym koniom 🤔wirek: Ps. Dla zmartwionych na szczęście okazało się, że to się rozrusza po jakimś czasie jak nie będzie na nim siedziało nic ciężkiego 😉
No chyba już tu było.. na początku przy tej focie co sam pyszczek konia jest, było z 10 komentarzy : ale zaciągnięty, przeganaszowany itp. a teraz widze zniknęły i zostały same "slicznie piekne" i te pochwalajace fotke 😁
ta agaleon to nasza koleżanka z forum oczy2 No tak, ale ona ROBI te zdjęcia, a nie pokazuje SWOJE konie czy SWOJĄ jazdę, więc chyba nie musimy się wstydzić 😉
A mnie uderza to, że osoba, która robi sobie coś takiego w pełni świadomie, w przypadku jeśli dojdzie do jakichś komplikacji, jest leczona w publicznej służbie zdrowia, za publiczne pieniądze... Moim zdaniem w momencie kiedy gość wkładał sobie ten tusz do oka powinien równocześnie napisać oświadczenie "robię to na własną odpowiedzialność i decyduję się pokryć wszelkie ewentualne koszty leczenia". Oczywiście wszyscy wykonując czynności niosące jakieś ryzyko (sporty ekstremalne itp.) jesteśmy w jakimś stopniu winni ewentualnych wypadków, ale moim zdaniem jest gdzieś granica robienia sobie kuku świadomie i to jest właśnie IMO jej przekroczenie i tu powinno się już za leczenie płacić.