Poncioch, swoją drogą... przecież to jeszcze dzieciaczek. zero kształtów, pod TONĄ tapety jeszcze dziecięca twarz... Czy tylko mnie to przeraża?
nie tylko Ciebie... ja byłam zszokowana. Tym bardziej, że kilku moich kumpli ją dodało do znajomych... Czy takie coś na prawdę może się komukolwiek podobać?
Zapytaj Lychee, udziela się na re-volcie. Ja mogę jedynie stwierdzić że koniowi krzywda się nie dzieje, jest zadbany, ma dopasowany sprzęt i czuwa nad nim doświadczona, pełnoletnia osoba.
1 wymiata 😉 Tylko mnie denerwują te "wrzaski" -.- Fajne są jeszcze mixy youtube innego użytkownika (znajdę i pokarzę 😉 ) Bo są filmiki nieprzerobione 😀
Nie pasuje Ci coś.?To uciekaj z tąd.! Twoja opinia mnie nie obchodzi.! Sam sobie szkodzisz.. Komentujesz styl mój...?!! No i chuj..! Wy to nie wydymki cnotki...
Robicie z siebie poprostu idiotki.! Po co mnie komntujecie.?! Jak o mnie nic niewiecie... Jestem jaka jestem.. i się nie zmienie... Chodźbyście przecząsły całą ziemie.. Coś wam nie pasuje? Nie patrzcie,nie gadajcie..
Strzyga...i ta ortografia .! zawsze się zastanawiam po co niektórzy stawiają kropkę i jeszcze wykrzyknik, czy znak zapytania. fajnym się wtedy jest ? 😁
najbardziej rozwaliła mnie nota pod spodem... cytuję: "Jak myślicie co jest gorsze?? Dostać sms "To koniec" czy za 5 min nastepnego "To nie do Ciebie Kotku" ?? No właśnie... ;/ Nie nawiedze Cie Fabian!! Jesteś śmieciem. Dzieki za te niczego nie warte 3 tygodnie zwiazku na niby i spieprzenia mi życia!!"
no po 3 tygodniach związku to faktycznie po rozstaniu życie jest spieprzone