Forum towarzyskie »

Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

qń: no właśnie co z tym zdjęciem tych koni?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
chodzi ci o te owijki? bo nic innego dziwnego tak nie widzę . ( ;
wątek zamknięty
Weerkadosc specyficzna osoba,ale cóż 🙄
wątek zamknięty

🤔wirek:  🤔
wątek zamknięty
Z piosenką to nieźle trafiła  😁
wątek zamknięty
chodzi ci o te owijki? bo nic innego dziwnego tak nie widzę . ( ;

tak!
xD

wstydźcie się!
wątek zamknięty
Northern_Star, niektórzy mogą mieć konia nawet po to, by tylko na niego patrzeć.

I to są właśnie ci ludzie, którzy nie mają chyba co zrobić z kasą. 🙄
wątek zamknięty
[quote author=Northern_Star link=topic=1320.msg581371#msg581371 date=1273434115]
Northern_Star, niektórzy mogą mieć konia nawet po to, by tylko na niego patrzeć.

I to są właśnie ci ludzie, którzy nie mają chyba co zrobić z kasą. 🙄
[/quote]

To jak ktoś ma konia Bo Lubi , a ktoś inny ma konia bo lubi i do tego na nim jeździ to całkowicie zmienia sytuacje co do sensu wydawania pieniędzy  tak ?  🤔
wątek zamknięty
Northern_Star, a to są Twoje pieniądze, że tak to bierzesz do siebie? Nie przyszło Ci do głowy, że ludzie są u koni weekendami, bo resztę dni pracują, by te konie  ( i siebie)utrzymać? Jeśli koń ma padoki i ikumpli, jest brany tylko na rekreacyjne jazdy, to ja nie widzę niczego dziwnego/niewłaściwego w takim zachowaniu.
wątek zamknięty
Nie no, po prostu uważam, że nie ma sensu kupować konia, żeby stał. Bo jak ktoś chce mieć konia "do przytulania" to jest mnóstwo stajni, gdzie można pomagać przy koniach. Ale to tylko moje zdanie. 😉 W ogóle mały off top robimy.
Averis - dobra, dobra, przepraszam, tak mi się wymsknęło. 🙄 A widziałaś kiedyś stajnię, gdzie prywatne konie są brane na rekreacyjne jazdy...? Bo weekendowa jazda, jak już mówiłam, może być rekreacyjna. Kurczę, tak sobie powiedziałam, nie wiedziałam, że ktoś to weźmie tak mocno do siebie. 😉
wątek zamknięty
Northern_Star, z jazdą rekreacyjną chodziło mi o to, że jest lekka i nie obciąża konia. Bo branie raz w tygodniu zwierzaka na dzikie galopady uważam za niedopuszczalne. Pomaganie przy cudzych koniach zawsze wiąże się do jakiegoś przywiążesz a potem będziecie się musieli rozstać. Ja mam trzylatka, który jest aktualnie 350 kilometrów od Warszawy. Znam go od odsadka, aktualnie nie robi nic, chodzi po padoku i się opala. Będzie robił nic jeszcze przez najbliższy rok, bo wtedy pójdzie pod siodło. Ale absolutnie nie uważam, by jego zakup był wynikiem tego, ze nie mam co zrobić z pieniędzmi. Jak chciałam, tak zrobiłam. Ale masz rację, koniec OT.
wątek zamknięty
wątek zamknięty
jeszcze wędzidło założone odwrotnie..
wątek zamknięty
to nie jest koń z ich stajni, przeczytajcie sobie wcześniejszą notke, to jakiś wieśniak przyjechał do nich tym koniem ;p
a teraz coś odemnie: czy ja jestem niepoinformowana czy munsztuk służy do zatrzymywania konia, bo gościówa jasno napisała : no ma munsztung  😂  .. bo sie jej nie da zatrzymać
http://www.photoblog.pl/cwalujacaa/65309977/rigi.html to jest to foto.
a odpowiedź u tej dziewczyny w komentarzu http://www.photoblog.pl/olunia15111994/65314825/glaskanie-po-kruczku-w-tyl.html

😁
wątek zamknięty
wątek zamknięty
trot: o cwałującaa i jej pojęcie o jeździectwie. daj spokój. jak to było munsztung chyba- służy do zatrzymywania.. o jakieś nowe teorje
wątek zamknięty
litterowa nie za bardzo zrozumiałam Twój post, dziwnie jakos zdanie budujesz i jeszcze teorje* przez "j"
no ale nieźle napisała, służy do zatrzymywania  😂    😵

wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/konikowo2marika/65119791 proszę powiedzcie mi ze ten koń nie ma rozpiepszonej szyjki przy zabawach w ,,ganasz" 🤔
wątek zamknięty
nie, on jest poprostu 'wiotki'  😂
wątek zamknięty
trot: wiem, że moj post jest lekko nieogarniety. o matko napisałam teorje przez j przez przypadek. przepraszam
wątek zamknięty
nie, on jest poprostu 'wiotki'   😂

dac gówniarom konia... poprostu jakiś horror
wątek zamknięty
taa. nigdy nie wyjdzie z tego nic dobrego!
wątek zamknięty
z tym się nie zgodze...
wątek zamknięty
czemu?
wątek zamknięty
a to już nie można se koników dla lansu trzymać. Widać Ci co nie mają na lans zazdroszczą.

co do tej wiotkości- taka budowa i cóż zrobić? U mnie kobylicha ma tam najwięcej tłuszczyku i tez jej sie taki grzebień robi
wątek zamknięty
Nie wiem czy tutaj jest na to miejsce....
Ale warto uświadomić ludziom pewne sprawy.

Podpiszcie się pod petycją.

Niech nie oglądają tego osoby o słabych nerwach.

Sama nie dotarłam do połowy.

http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php

😕 😕 😕
wątek zamknięty
to nie jest raczej miejsce na petycje !
wątek zamknięty
Petycja petycją, głównie chodzi o to by film dał do myślenia. A trafia bardzo.
wątek zamknięty
ja juz go oglądałam, straszne  😕
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.