OO tak zdecydowanie. Jeśli juz muszą mieć takie konie, to nie mogą się nimi zajmować zwyczajnie muszą je dosiadać i skakać takie przeszkody. Przesada, zdecydowana. Na psie dobry pomysł, moze przerzucą sie na psy i przestaną znęcać sie nad tymi biednymi kucykami.
Napisałam do tej z fotobloga plusminus czemu jeździła w trampkach i bez kasku to od razu do mnie z zębami że ona se może jeździć bez kasku i z palcem w d.... i mi ... do tego 😂 Za wygodnie to jej się nie będzie jeździć z tym palcem 😁
Ale dziewczyny nie przesadzajmy...ja też jeżdze czasem w adidaskach i kiedyś bez ochrony głowy.Rozumiem,że na wasze "wąty" do dziewczyny składa się więcej czynników,ale nie przesadzajmy 😉 Ale oczywiscie patrząc na wpisy,ich poziom,a właściwie jego brak to się nie dziwie,a co do kucy i ich męczenia to nie można gdzies tego zgłosic?Do jakiejś opieki nad zwierzętami?
incognito:poziom tych dziewczyn po prostu zadziwia, jeżeli wogóle mozemy mówić o jakimś poziomie. Może się da, ja na tym się nie znam. Ale trzeba coś z tym zrobić bo to się robi chore. słitaśne zdjecia na konisiach... 😂
p.s. ja też jeżdzę czasem w adidasach teraz np tylko w adidasach bo czekam na sztyblety.
Incognito wywnioskowałam, z któreś wypowiedzi, że tak jak jedna z dziewczyn ukazywanego tu FB masz 13 lat, a potem czytałam Twój wpis w kąciku re-voltowego palacza. 😉 Po prostu się zdziwiłam, ale wszystko już rozumiem. 😉 Pozdrawiam :kwiatek:
haha jaka gangsta banda 😀 o słodki jezu mafia nie śpi 😂 padłam dosłownie padłam przed kompem... ,,jou mada fuka" 😁 oni sa tacy evil jak mój kot podczas robienia kupy 🙇 😁
Alabamka kucyki pony są przecie w modzie hahaha 😵 😁 zlitujcie się bo nie mogę się przestać brechtać 😁
haha jaka gangsta banda 😀 o słodki jezu mafia nie śpi 😂 padłam dosłownie padłam przed kompem... ,,jou mada fuka" 😁 oni sa tacy evil jak mój kot podczas robienia kupy 🙇 😁
Haha może twój kot też jest 'mada faka' i JP na 100% 😂 😁 Ty zobaczysz, narazie są na poziomie 'Jestem JP na 100%' a za kilka dni zaawansują na 'Jestem Dresiarzem JP na 100% masz problem?' 😂 😂 😵
http://nasza-klasa.pl/#profile/26427501/gallery/album/2/2 Padłam 😂 Jeszcze ten podpis pod zdjęciem "Git Majonez" :wysmiewacz22: I te następne zdj........ 😵 Ten szał nad imieniem "Basia" jest powalający 😂 Ciekawe ile ma lat założyciel profilu? 😎
Kawecan mój kot by ich jednym pierdem zmiótł z chodnika... 😁 Boruta - jej imię to nie jest czysty przypadek 😁... co za durnie.. naoglądali się filmów i ,,szpanuja" klatami hahah Alabamka Baska jest powalająca 😀