zmiloscidokoni widzę się przewija już dłuuugi czas.. i rozumiem (tak myślę obie strony). jej zdrowie i życie jej sprawa - ok. wie co się może jej stać, więc w tym problemu chyba już nie ma. problem, który jak myślę (część dostrzega), leży w tym, że owy koń, jeśli źle nauczony, może wleźć nie tylko swojej 'trenerce' ale i komuś Bogu ducha winnemu. a to już może skończyć się nie przyjemnie. i chyba z tych konsekwencji owa młoda dama sobie sprawy nie zdaje. a szkoda... owszem sztuczki są fajne, ale jak ktoś się na tym zna i liczy się z konsekwencjami dalekosiężnymi. wsio 😉
Nie zdziwiłabym się, gdybyśmy zobaczyły jej zdjęcie jak wozi tego konia na barana 😎 W końcu- skoro człowiek może jeździć na koniu, to czemu nie koń na jeźdźcu 🏇
casines z głupoty i nieodpowiedzialności, czyli po prostu młodość 😁 wstyd się przyznać, ale jak zaczynałam jeździć to był w stajni koń ponad 170 cm, ogólnie to niezbyt grzeczny w boksie był, ale jakoś się z nim dogadywałam i pamiętam, że czasami siadałam mu po turecku pod brzuchem i czyściłam zaklejki albo po prostu siedziałam 😵 cieszę się, że żyję 😀
zmiloscidokoni widzę się przewija już dłuuugi czas.. i rozumiem (tak myślę obie strony). jej zdrowie i życie jej sprawa - ok. wie co się może jej stać, więc w tym problemu chyba już nie ma. problem, który jak myślę (część dostrzega), leży w tym, że owy koń, jeśli źle nauczony, może wleźć nie tylko swojej 'trenerce' ale i komuś Bogu ducha winnemu. a to już może skończyć się nie przyjemnie. i chyba z tych konsekwencji owa młoda dama sobie sprawy nie zdaje. a szkoda... owszem sztuczki są fajne, ale jak ktoś się na tym zna i liczy się z konsekwencjami dalekosiężnymi. wsio 😉
ja tam odrazu widzę, jak sprzedają go do jakiegoś chłopa na wieś i koń mu skacze na barana... mmm... znamy realia - na pewno mu nie powie "no no no", koń zbierze i nie będzie wiedział za co nawet... bo przecież sztuczka! ;/
Pampera napisała że to źrebak... Dziewczynce się odechce koników, jak źrebaczek wyrośnie i 500 kg stwierdzi, że chce ją "przytulić" 😉
znam taki przypadek - kochany fajny źrebolek, rozpieszczali go bo taki słodki był. Dzieciaki uczyły go opierania się przednimi nogami na ramionach człowieka. Koń skończył w rzeźni, bo jak wyrósł na dorosłego nie byli w stanie nad nim zapanować 🙄
Ja nie rozumiem kompletnie waszego oburzenia. 😉 Laska ma świetny plan na życie. 😀iabeł: Zostać kaleką, pobierać od państwa rente plus zbierać datki na późniejsze leczenie ( gdzie dla mnie ta sumka winna być spożytkowana dla osób które naprawdę tego potrzebują ). Robi to świadomie, nie patrząc na konsekwencje oraz na to, że przez swoją głupotę najpewniej uzupełni grono osób niepełnosprawnych ruchowo (bo umysłowo to już się kwalifikuje) . Później oczywiście będzie płacz, lament i proźba o pomoc. ,, ... bo sie bawiła ,,naturalnie" z konikami, była taka zdolna ... . Taka młoda....,,
Taak, a teraz chce sprzedać swoją ukochaną Lusi 🙄 Też miłością obdarzyła tego konia, ze wyceniła go na 12 tys. bo umie siadac i kłaść się! KTÓRA CHĘTNA? 😜
Taak, a teraz chce sprzedać swoją ukochaną Lusi 🙄 Też miłością obdarzyła tego konia, ze wyceniła go na 12 tys. bo umie siadac i kłaść się! KTÓRA CHĘTNA? 😜
Cena z kosmosu 🤔wirek: Za taką cenę mozna kupić pkz"ta z super pochodzeniem.