100 letniego doswiaczenia ty tez nie masz 😉 za to ja ucze sie u wice mistrzyni polski w ujezdzeniukilka lat temu bynajemniej byla). chodze do szkoly weterynaryjnej wiec jako takie rozumowanie juz posiadam w tym kierunku doswiadczenie tez. jesli sadzicie ze moja 'praca z konmi' polegala tylko na opiece nad kucami to sie grubo myslicie 😉
Takie hobby.. inni siedzą na kurniku, a my siedzimy tu.
Większość rzeczy na tym świecie jest bez sensu. Nic nie robimy dla ich dobra, toż to tylko pogaduchy. Burzysz się jakbyśmy przyszły i zabrały Ci wodzę :allcoholic: Publikując zdjęcie/wypowiedź w internecie, należy liczyć się z krytyką. Jak facet przejdzie po mieście w bikini to też nie uniknie konfrontacji, takie życie. No, ale sorry za off top.
arivle teraz to mnie rozwalilas. haha. 😜 nie mam co robic tylko leciec na dwa konta?;> uhuhuhuh jaram sie tym pomyslem. ;D mam lepsze rzeczy do roboty niz sie wylogowywac i zalogowywac na drugie konto kocham ten pomysl i kocham ciebie za takie durne pomysly 😍 💘 co do samo krytyki to owszem potrafie rozwazyc to co ktos o mnie sadzi ale jesli mowi to ktos na... POZIOMIE i ktos kto zna mnie, te konie, sytuacji a nie ktos kto sobie wymysla niestworzona historie mozecie zostac bajkopisarzami 😉
Dobrze być świadomym, że przyszła Pani weterynarz,i podopieczna wice-mistrzyni, próbuje utwierdzić wszystkich przy tym, że koń może beztrosko stać w sprzęcie, a na klaśnięcie, założy wodzę i położy się jak wielbłąd, żebyś mogła wsiąść ..
Nie dziwota, że tak skrupulatnie przebiega rekrutacji na studia weterynaryjne, skoro dzisiejsi przyszli-specjaliści piszą " ;> uhuhuhuh jaram sie tym pomyslem. ;D " 👍
Miyako 👍 dobrze też być świadomym, że osoba dorosła, kształcąca, się pisze w tak niepoprawny sposób, czasem prawie nieczytelny. to naprawdę wzbudza zaufanie 🙄
Koniu nic nie jest , nie ruszył z miejsca więc w czym problem , rozumiem że jakby sobie coś zrobił to moglibyście się doczepić ale koniu nic się nie stało , 🙂
Ja mam czas sie jeszcze wszystkiego nauczyc za to ty zmadrzec raczej nie 👀 nie probuje nikogo utwierdzac ale wiem jak jest i bylo 😉 kon sprzet mial odpiety nie raz byla tak puszczana i zyje. oj nie przepraszam najmocniej! polamala obie nogi a przez spuszczone wodze (ktore nawet nie byly ze soba zlaczone) polamala kark. jesli probojecie mnie wyprowadzic z rownowagi nie uda sie kochani <3 ;* calore czyzby problemy z czytaniem? klania sie podstawowka. idziosława ja w najlepszym przypadku moge sie umowic
groźby? nikt tu nikomu nie grozi. dopiero można zacząć. podaj adres wyśle kilka par chusteczek bo najwyraźniej jestes zbyt malo samodzielna zeby isc je kupic sama 😕
Dziewczyny nie ma po co porowadzic tej dyskusji, bo i tak xxxxxx jest mądrzejsza od nas, przecież uczy się u 'wice mistrzyni polski w ujeżdżeniu'. Ojj, chyba musimy połozyć się na ziemi, aby wyrównać do jej poziomu. 😀iabeł:
owszem ostrzezenia sie posypia. dostana je wszyscy bioracy udzial w robieniu tego chlewu, na czele z Aroid. w taki sposob przyczyniacie sie do zanizania poziomu forum.