Może damy sobie już spokój z tym wędzidłem i wgl. To było stare zdjęcie , instruktor nieodpowiedzialny.... a to pewnie jakiś munsztuk western lub ujeżdżeniowy ;[]
Taaak... najpierw się wstawia zdjęcie bez zastanowienia, a potem jak ktoś się przyczepi to "to było dawno i nieprawda".
A tak z innej beczki: http://www.photoblog.pl/widzexxcie/110760160/wakacje-2010.html Może niespecjalny kwiatek, ale składanie życzeń świątecznych pod zdjęciem z taką ilością kupy na pierwszym planie jest jak dla mnie niezbyt smaczne i nie wiem czy autorka naprawdę dobrze życzy odwiedzającym 😂
Cóż, siodło za uszami jest niestety tak powszechne, że czasem już nie zwracam na to uwagi... Poza tym jakby to siodło na tym koniu przesunąć do tyłu, wylądowałoby zupełnie na zadzie - nie ma jak poprawny dobór sprzętu.
Znam i zawodniczkę i konia(chociaż do tego drugiego już czas przeszły niestety 🙁). Na co dzień w takim obuwiu nie jeździ więc spokojnie 😉 Strój na potrzeby sesji.
Odnoszę wrażenie,że próbujecie sterować życiem innych ludzi po przez internet.Jak dla mnie jest to nienormalne.Nie rozumiem w ogóle sensu istnienia tego tematu.Zawsze sądziłam,że "re-volta" to porządne forum.A tu taka wpadka.Wątpię,że to dobrze wpłynie na opinie tego portalu.W każdym bądź razie umieszczanie i rozpowszechnianie linków do zdjęć innych,a następnie krytykowanie,wręcz poniżanie osób znajdujących się na nich jest bezczelne i świadczy o Waszym braku kultury.Owszem można wyrażać swoją opinię,ale pewne rzeczy powinno się zachować dla siebie.A tym bardziej nie powinno się wyrażać takich opinii pod nieobecność osoby poniżanej i krytykowanej,bo wtedy jest to obgadywanie.Chore jest to, o co Wy się czepiacie.Szpilki do zdjęcia?Domyślam się,że założone tylko na sesje.To według Was taka straszna rzecz?Jak ktoś chce ciekawą sesję zdjęciową to niech się ubiera w to co mu się podoba. Wam się może to nie podobać,ale to nie powód do krytyki.Każdy robi to co chce i nie wolno mu tego zabraniać.Są święta.Zamiast składać sobie życzenia,Wy marnujecie czas nad poszukiwaniem "kwiatków" na czyiś profilach i portalach.Zupełnie,jak dzieci NEO.
ludzie ale jaka sesje. dla mnie to zdjecie wyglada jakby laska z biegu wsiadla na konia nie majac takiego zamiaru. no i ok, widac tez, ze to osoba jezdzaca. ale jaka sesja? na sesji sa ladne, pozowane zdjecia a nie laska w kurtce i szpilkach na oklep.
NieznanyRumak też znam dziewczynę, na co dzień jeździ w normalnym stroju, startuje Małe i Duże rundy, strój pewnie do zdjęć, tylko na oklep, może przypadkiem w stajni była więc bez przesady.... 🙂
Nie miałam zamiaru nikogo poniżać, obrażać ani krytykować. Po prostu śmieszy mnie widok dziewczyny w szpilkach na koniu 🙂 Taki niecodzienny 'strój jeździecki'.
Ale i tak każdy wie swoje. 'Bo ten temat służy wytykaniu czyjejś głupoty, niekompetencji.' Jednak nie warto odzywać się na tym forum. Zaraz ktoś na ciebie naskoczy...
Sama kiedyś wracałam z festynu na kucyku, mając na sobie szorty i balerinki 😉
NieznanyRumak, no widzisz 😉 Myślę, że każdemu zdarzyło się kiedyś wsiąść na konia powiedzmy "w stroju do tego nieprzeznaczonym". Nawet adidasy do jazdy konnej nie służą, a ludzie w nich jeżdżą 😉
[url=http://nk.pl/#profile/35202060/gallery#!q?album=1]http://nk.pl/#profile/35202060/gallery#!q?album=1[/url] zdjęcia Pani co jeździła w ciąży, teraz są gumy, skoki źrebaków, moim zdaniem konie często źle osiodłane, zdjęć jest bardzo dużo i dla mnie jako laika to 🤬
Jeśli ktoś wrzuca do internetu takie zdjęcie, musi liczyć się z tym, że obejrzy je mnóstwo ludzi i spotka się z komentarzami czy krytyką. To jest internet i jego specyfika.
no to ja jeszcze dołożę, źrebak ma ok 8 m-c i niby biegł za innym koniem, ale czy nie można oddzielić młodziaka, żeby nie skakał niepotrzebnie? I to nie był jego pierwszy skok, było kilka sądząc ze zdjęć i ganiania koni specjalnie.
przepraszam że znowu, ale wsiadanie w stajni na konia i to w niskiej stajni też mi się nie podoba 😵 Zdjęć ma ponad 3 tyś i szukanie tych nieodpowiedzialnych jest ciężkie, bo komp się zacina 😤 edit dodałam link
Aragorniasta ona ma takich zdjęć dużo, ale nie chce już mi się szukać, znamy ją jak jeździła w ciąży, jeździła i dębowała. Po tych zdjeciach w ciąży jak weszłam na jej profil to wysłała mi zaproszenie, a ja przyjełam 😵 i ostatnio nie mogę patrzeć, szczególnie na tego nowego ogierka tarantowatego, biedak moim zdaniem ma coś z tylnymi nogami [ jakaś wada? ] a jeszcze każą skakać 😤 edit. błąd 😡