To, że wiem, że siodło niedopasowane, nie znaczy, że mogę coś z tym zrobić. To nie był mój koń wtedy. + "jeszcze zdjęcia do neta wstawia..." Rozumiem, że nie powinnam umieszczać w internecie żadnego zdjęcia, które przedstawia coś nieprawidłowego ? xD
czy ja wiem? jakoś wybitnie chudy nie jest, gnaty nie sterczą... jeśli to aktualne zdjęcie, to nie widzę zbyt wiele złego, dużo koni tak wygląda po zimie.
Co nie znaczy, że miałabym odwagę na takiego chudzielca wsiąść. Mam wrażenie, że koń zaraz pęknie...
Żeby nie było - w wątku Młodych koni jest piękny najazd na Pacię między innymi za za chudego konia, na którego wsiadła. Jak dla mnie ten z linku podanego przeze mnie wyżej, wygląda dużo gorzej.
to już swoją drogą... odstawić i odkarmić. i trochę mięśni wyrobić na lonży... myślałam, że pod tą delikatną słowną osłonką kryje się "szkieletor!" 😎. aż tak źle jednak nie jest.
No właśnie - zawsze mogło być gorzej. Ja już jestem na tym etapie w jeździectwie, gdzie konia się karmi i uczy sztuczek a nie jeździ (raaaany... w wieku 18 lat się wypaliłam!). Dlatego dla mnie koń ma WYGLĄDAĆ. Bo w większości przypadków wygląda to tak - nie ważne jak tam koń się czuje, ma, ja muszę jeździć, jeździć i jeździć! Bo chcę i już.
zoriczkowa - nie Twój? no to spoko bo myślałam, że koń Twój a Ty jeździsz na niedopasowanym siodle i zamiast zrobić coś w tym kierunku to zajmujesz się wstawianiem fotek do netu - bo nie wiem czym tu się chwalić... 🙄 Ale rozumiem nie Twój koń, to ok 🙂
zoriczkowa - nie Twój? no to spoko bo myślałam, że koń Twój a Ty jeździsz na niedopasowanym siodle i zamiast zrobić coś w tym kierunku to zajmujesz się wstawianiem fotek do netu - bo nie wiem czym tu się chwalić... 🙄 Ale rozumiem nie Twój koń, to ok 🙂
Wtedy nie był mój. ;p Teraz jest <3 Jeżdżę na innym siodle, trochę mniej, ale też niedopasowanym ;c, ale neutralizuję to niedopasowanie podkładką. Siodło dostałam z koniem i na razie nie mam kasy na nowe, ale zbieram .:P A zdjęcie wstawiłam, bo jest ciekawe, nie bd chować wszystkich zdjęć, które w jakiś sposób są kontrowersyjne, jeżeli z drugiej strony są ciekawe;P
daliasta wiem, wiem, nie powiedziałam, że jest brzydka, ale rozwalają mnie te komentarze, wszędzie tylko pociski na Niemki 🙄 albo inny komentarz; A która to krowa ? Ach te Niemki.
czy ja wiem? jakoś wybitnie chudy nie jest, gnaty nie sterczą... jeśli to aktualne zdjęcie, to nie widzę zbyt wiele złego, dużo koni tak wygląda po zimie.
ciekawe , że na mnie najeżdżałaś a mój koń dużo lepiej wygląda 😵 to właśnie znaczy uwziąć się na kogoś