Forum towarzyskie »

Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

http://www.photoblog.pl/xgaugamellax/89200180/

dziewczyna ma szacunek do rodziców 😉 nie ma co...

żałosna laska...
wątek zamknięty
Post na tablicy mojej znajomej :  "Uwarzam, ze jestem fajna, a i tak wszyscy wiedza, ze jestem najglupsza z blonynek... GDZIE ONI SIE O TYM DOWIEDZIELI?! ;<"
No "nie wiem" skąd się dowiedzieli  🤣
wątek zamknięty
niektórym ludziom powinno się odciąć dostęp do internetu
wątek zamknięty

http://www.photoblog.pl/xgaugamellax/89200180/

dziewczyna ma szacunek do rodziców 😉 nie ma co...

To moja znajoma.   🤔wirek:
Rozumiem że można się wkurzyć że się nie jedzie na konie czy coś ale żeby aż tak?
[/quote]

no moja to też znajoma...
wątek zamknięty
a mnie się wydaję, że każdy jak dorastał miał czasem takie myśli, był wściekły, przecież w całym okresie dojrzewania często ciężko się dogadać z rodzicami ?
Myślę, że blog to jakiś sposób też na wyładowanie frustracji i oczywiście, że nieładnie tak pisać o rodzicach, ale ona to na pewno sama niedługo zrozumie, skasuje notke i będzie chciała zapomnieć, ale w tej chwili myślę, że lepiej, że "wyżyła" się w ten sposób niż poszła i robiła gorsze rzeczy...

Nie znam jej, żeby nie było  😉
wątek zamknięty
no dobrze ale bez przesady! pisać że nie nawidzi rodziców  🤔wirek:
wątek zamknięty
kingoool a teraz przyznaj szczerze, że nigdy nigdy przenigdy w życiu tak nie pomyślałaś ?
jest dziewcze widać sfrustrowane, ciężki okres, nie może się z nimi dogadać, to nie jest nic nadzwyczajnego i naprawdę nie widzę tutaj żadnego kwiatka  🤔wirek:

podobnie jak w wielu innych zamieszczonych tu przykładach.
wątek zamknięty
Też mi się zdarzyło powiedzieć czy napisać, że nienawidzę rodziców.  🙄  Zwłaszcza po tym, co czasami wyczynia moja mama. Może nie wyrażałam się o tym w aż taki... dosadny sposób, ale jednak. I to nie tylko ja, moi znajomi też. Zaraz się pewnie dowiem, że pochodzę z patologicznego środowiska.  😀
wątek zamknięty
no na pewno zostaniesz zlinczowana  🤬
a tak nawiasem mówiąc, ja mam wspaniałych rodziców, na nikogo innego bym ich nie zamieniła, ale dobrze pamiętam jak mając te 14/15 lat  bywało czasem ciężko i różne rzeczy się myślało/mówiło...
wątek zamknięty
Ja się czasami sama nad sobą zastanawiam.  🙄 bo może rzeczywiście narzekam. Ale później słyszę od mamy leżącej przed telewizorem "jaka to ja jestem leniwa" i utwierdzam się w przekonaniu, że chyba jednak to nie JA w tej rodzinie marudzę.  🤔wirek:
wątek zamknięty
Nie, umarłam.

Dziewczę z mojej wiochy.. Zrobiła 18 na remizie, kazała wszystkim gościom ubrać się na czarno (wszystkim..), a sama ubrała się w różową sukienkę i koronę. Czy diadem, nie wiem, jak to się nazywa nawet.
Skojarzyło mi się od razu z "prince 16". Brakuje tylko wielkiego merca jako prezent.
wątek zamknięty
Dziewczę z mojej wiochy..
(...)
Brakuje tylko wielkiego merca jako prezent.

Jak z 'wiochy', to raczej różowego malucha.  😁
wątek zamknięty
To były zawody ujeżdżeniowe...  🙄
wątek zamknięty
nightmare, może to takie ćwiczenie na wyginanie szyi konia  😀iabeł:
wątek zamknięty
dramat po prostu  🤔
wątek zamknięty
masakra, zaliczyli jej to?
wątek zamknięty
Dziewczyny, błagam - luz, pokój, miłość i rabarbar.

Krótka analiza zdjęcia: dziewczę na oko przełom podstawówka/gimnazjum, beżowe bryczesy, nie ma plastronu, zwykła biała koszula, ba! nawet czapsów brak. Jaki z tego wniosek? Nie jeździ regularnie na zawody, te, na których było zrobione zdjęcie to na bank jakieś towarzyskie na koniec obozu czy wręcz wewnętrzne klubowe

Jeździ zapewne słabo i dopiero zaczyna - i co? Zabronimy jej brania udziału w klubowych zawodach DLA FRAJDY?
Pech chciał, że fotograf ustrzelił jej zdjęcie akurat w momencie, kiedy doszło do spiny zawodniczki z konikiem. No a potem jakaś życzliwa osoba opublikowała to zdjęcie w internecie.

Ona jeszcze ma czas. Spokojnie.
Zaledwie kilka stron temu była o tym mowa...

Jak dla mnie nie jest to kwiatek.
wątek zamknięty
Pewnie już widzieliście i słyszeliście o tym, ale to zdjęcie mnie przeraziło!!!  🤬 🤬 🤬

okropny widok  😕
wątek zamknięty
Elbus miałam pisać dokładnie to samo...
wygląda na to, że wszyscy Ci tutaj zawzięcie krytykujący urodzili się w siodle z idealnym dosiadem  😤
wątek zamknięty
O Chryste  😲 zabiłabym właściciela tego konia, jeszcze zaschnięta krew .....  🙁
wątek zamknięty
Time Oł maj gasz!
What is it!?
Fot. Dominika Frej, czyli fotograf znany, świetne zdjęcia robi, zna się też na koniach... Więc czy to zdjęcie jest z jakiegoś dzikiego targu koni? Rany Boskie, toż to jest... straszne!
wątek zamknięty
o ile się nie mylę t zdjęcie ze Skaryszewa
wątek zamknięty
Zdjęcie z tegorocznego Skaryszewa.
wątek zamknięty
Dziewczyny, błagam - luz, pokój, miłość i rabarbar.

Krótka analiza zdjęcia: dziewczę na oko przełom podstawówka/gimnazjum, beżowe bryczesy, nie ma plastronu, zwykła biała koszula, ba! nawet czapsów brak. Jaki z tego wniosek? Nie jeździ regularnie na zawody, te, na których było zrobione zdjęcie to na bank jakieś towarzyskie na koniec obozu czy wręcz wewnętrzne klubowe

Jeździ zapewne słabo i dopiero zaczyna - i co? Zabronimy jej brania udziału w klubowych zawodach DLA FRAJDY?
Pech chciał, że fotograf ustrzelił jej zdjęcie akurat w momencie, kiedy doszło do spiny zawodniczki z konikiem. No a potem jakaś życzliwa osoba opublikowała to zdjęcie w internecie.

Ona jeszcze ma czas. Spokojnie.
Zaledwie kilka stron temu była o tym mowa...

Jak dla mnie nie jest to kwiatek.

zgodzę się z Tobą, że były to zawody towarzyskie. Jednak nie było to jej jedyne zdjęcie. Dziewczynę znam osobiście i jest to typowa Qni@rKa  🙄
wątek zamknięty
Sama super nie jeżdżę i nie lubię komentować, ale czy skoro ktoś już się pcha na zawody, to nie powinien, po primo, panować nad koniem, a po drugie primo, wyglądać ładnie? U nas nawet na towarzyskich obowiązuje regulaminowy strój i startują osoby, które w razie 'nieporozumienia' z wierzchowcem potrafią nad nim skutecznie zapanować bez przeciągania wędzidła i nerwowego szarpania za wodze. Zawody to w końcu już jakieś wyróżnienie i prestiż, a coraz częściej widzę na nich ludzi, którzy jeżdżą niewiele lepiej ode mnie, ale rodzice kupili im konika, opłacili trenera, sprzęcik i co tylko.  🤔
wątek zamknięty
Dziewczyny. Jak dla mnie zawody towarzyskie są właśnie po to, żeby mogły wystartować w nich osoby, które SŁABO jeżdżą, to ma być zabawa!

Nie szkodzi, że jest qniarką - nie wymagajmy od dzieci, żeby podchodziły poważnie do sprawy - ona ma jeszcze czas. Spokojnie.
wątek zamknięty
Elbus, Bo po prostu nie pamięta wół jak cielęciem był... 🙄

Nie każdy na pierwsze zawody od razu kupuje frak/ rajtrok za kilka stów, super modne bryczesy, kask najnowszej generacji.
wątek zamknięty
Pewnie już widzieliście i słyszeliście o tym, ale to zdjęcie mnie przeraziło!!!  🤬 🤬 🤬

okropny widok  😕

mega przykry widok, ale niestey często się widzi podobne przypadki  😕
wątek zamknięty
Time Oł maj gasz!
What is it!?
Fot. Dominika Frej, czyli fotograf znany, świetne zdjęcia robi, zna się też na koniach... Więc czy to zdjęcie jest z jakiegoś dzikiego targu koni? Rany Boskie, toż to jest... straszne!

Tak to z targu. Dominika świetnie pokazała co tam się dzieje!
Dobrze, takie sprawy powinno się nagłaśniać!!!
wątek zamknięty
Zawody Agmajowskie to byly.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.