Forum towarzyskie »

Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

Patrząc jakie mają pomysły tacy debile, nie śmiałabym sądzić, że to fotomontaż.
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/bejbdonttacz/76600491/marcineq.html nieźle się uśmiałam słit 14 i igraszki xD

a kolesiowi od konia też napisałam dwa zdania,żeby wiedział,że wielu ludzi to co zrobił uważa za idiotyzm
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/bejbdonttacz/76600491/marcineq.html nieźle się uśmiałam słit 14 i igraszki xD

a kolesiowi od konia też napisałam dwa zdania,żeby wiedział,że wielu ludzi to co zrobił uważa za idiotyzm

skąd się biorą tacy ludzie?
wątek zamknięty
http://nk.pl/#profile/11791198/gallery/album/5/94

nie domyśliłabym się, co jest na zdjęciu gdyby nie podpis.  😜 tak tak, czepiam się, ale uwielbiam zdjęcia z opisami typu: 'głowa', 'zadek', 'tylna noga', 'oczko', 'poranna kupa' etc.  👀
wątek zamknięty
W jakiej to stajni tak konia szarpią ?? gdzieś w KRK czy w Brennej ... ?
wątek zamknięty
Pacia podejrzewam, że Brenna. IMO na zdjęciu hucuł, okolicy brennej nie znam, ale z opowiadań co się nasłuchałam, wygląda na to, że to właśnie tam  🙄
wątek zamknięty
[quote author= link=topic=1320.msg901357#msg901357 date=1297880740]
a tO dlateGo bikoS whEn i bYlam w soLariUm tO zaprzasnElam siE 🙁((((( i pRzypiEkla mI sjE skUrka 🙁(((((( i siE podziuRawila i Teraz maM takiE brzydkiE dziurkI nA ciAlkU 🙁(((
[/quote]
Boże. Okropne.Trzeba ogłosić żałobę.  😂
Ona ma 13 lat, z tego co sama napisała w komentarzach.  😵
wątek zamknięty
wątek zamknięty
szkoda że jeszcze chłopak nie jest do konia przywiązany 🤔
wątek zamknięty
widziałam właśnie że tam uczą jeździć w karuzeli ...
wątek zamknięty
ten marcinek jej jaki genialny wąsik ma  😂
wątek zamknięty
moneta dobre !
Ale jest obrzydliwy. 😂
wątek zamknięty
no fuu, jeszcze nie wiadomo co robił z tą poduszką w końcu jakaś barbi na niej czy coś  😜
wątek zamknięty
ten facet był na demotach, tylko zdjęcie jest słitaśnie przerobione w photoscape.
wątek zamknięty
http://nk.pl/profile/17666369/gallery/album/2/63  Przeraża mnie to zdjęcie. Zwłaszcza, że byłam w tamtej stajni...

masakra  🤦
wątek zamknięty
haaaaalo. gdzie jest napisane, ze to jest specjalnie? wydaje mi sie, ze nigdy nie jezdzilyscie na debujacym koniu. jak kon sie wespnie naprawde wysoko, to trudno mu na pysku nie zawisnac, a facet tu jest na oklep. sytuacja jest niebezpieczna, ale zupelnie nie widze powodu, do wyzywania kolesia od debili. ogarnijcie sie zbawiaczki swiata, bo przestajecie byc zabawne.
o macie zdjecie na ktorym krzywdze konia:

straszne nie? taki sie wyszczerzyl. szkoda tylko, ze wodze luzne, a kon zly bo musial cos zrobic.
skad mozecie wiedziec, jaki jest tamten kon, przed czym sie buntuje? jakim prawem oceniacie sytuacje, o ktorej nie macie pojecia? prawie dwa lata jezdzilam na debujacym koniu, ani to przyjemne, ani bezpieczne a w dodatku dosc trudne.
a komentarz zabeczki pod zdjeciem, gdzie facet sobie jedze o wyrywaniu wedzidla z pyska- zalosny. ciekawe jakie sa twoje umiejetnosci jezdzieckie, bo ja w kontekscie forum ani jednego zdjecia na koniu twojego nie widzialam (moze bywam w zlych watkach) ani tez o wynikach sportowych nie slyszalam. zajmijcie sie wlasnymi tylkami zbawiaczki swiata. zdzblo w cudzym oku, a belki w swoim nie widzicie...
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/bejbdonttacz/68463062/z-hanom.html

"focia z moja qmpelkom, hihihi hana :*:*:*:* ona po lewej ja po prawEj ^^ focia z koncentratru, nawet jesT marka aparatU, bo to zawodowy jeJ osobistO-pryWatny fotograF robil hihiih :*:*:*:*:**: fanie bylo, hihinhihi pozdeRki hann <2+1"
😵

wątek zamknięty
katija dokładnie. ja pewnie tez na tym zdjeciu okropnie skrzywdziłam konisia. jak ja tak mogłam? przeciez nic by sie nie stalo oprocz tego ze by sie ze mna na plecy przewrocila a ja ja szarpie. no szok  😵

wątek zamknięty
Najśmieszniejsze jest to, że wasze komentarze tylko świadczą o niedoświadczeniu  😁 Byłoby to nawet zabawne gdybyście chociaż się powstrzymały od obrażania ludzi nie znając ani człowieka, ani sytuacji, w której się znalazł. Zamiast wyszukiwać pseudo sensacje jedźcie do stajni i po prostu spędzajcie więcej czasu z końmi.
wątek zamknięty
Nie odbieram tego osobiscie ,bo to co napisałam temu facetowi uważam za neutralne,a koleś jeśli wie,że z koniem są problemy i stale dębuje to nie powienien wsiadać na oklep na asfalcie.Ale to są tylko gdybania i domysły.Chociaż w jednym macie racje stu procentową,gdyż według mnie nic nie upoważnia do nazywania człowieka debilem bez względu na to czy znajomego czy też nie.A takie wyzwiska świadczą o poziomie wyzywającego,a nie wyzywanego.Także zastanówcie się następnym razem zanim kogoś nazwiecie debilem etc.
wątek zamknięty
galopada_ a możesz tak z ciekawości opisać sytuacje ze zdjęcia? bo jak patrzę na to zdjęcie to nawet tylnimi kopytami chyba wody nie dotyka
wątek zamknięty
haaaaalo. gdzie jest napisane, ze to jest specjalnie? wydaje mi sie, ze nigdy nie jezdzilyscie na debujacym koniu. jak kon sie wespnie naprawde wysoko, to trudno mu na pysku nie zawisnac, a facet tu jest na oklep. sytuacja jest niebezpieczna, ale zupelnie nie widze powodu, do wyzywania kolesia od debili. ogarnijcie sie zbawiaczki swiata, bo przestajecie byc zabawne.
o macie zdjecie na ktorym krzywdze konia:

nie chodzi o to ... Ja wiem jak to jet bo nie raz jeździłam na koniu który miał 6 lat przerwy od jazdy ...
wątek zamknięty
kocham to forum,  😍
ktoś rzuca zdjęcie -> wszyscy jadą po osobie ze zdjęcia -> ktoś z większym autorytetem na forum/ktoś rozpoznawalny/stały bywalec mówi co o tym myśli -> wszyscy przytakują, przyznają racje i się tłumaczą

magia autorytetu  katija  🤣  👍
wątek zamknięty
Taka sama sytuacja była ze wstawianiem zdjęcia otyłej kobiety i nazywanie jej różowym waleniem. Ja tam już niczego się po tym wątku nie spodziewam 😉
wątek zamknięty
moneta nie wiem nie pamietam juz co to byla za sytuacja. wiem ze nagle przy wjezdzie do wody poszla w pion i rzeczywiscie nie dotyka ziemi.  😉 a z wchodzeniem do wydy nigdy nie bylo problemu i to nie chodzilo o to ze sie bala. no bywa  😁
wątek zamknięty
Carunia 'każdy' się boi, bo to mod. 😉
Ale nie zamierzam się tłumaczyć, bo wyraziłam swoje subtelne zdanie i nikogo od debili nie wyzwałam.
wątek zamknięty
A ja i tak uważam, że ta sytuacja na zdjęci była przez zwyczajny brak wyobraźni. Jeśli koń wcześniej dębował to mógł się tego spodziewać i nie wsiadać na oklep.Druga rzecz brak kasku (choć tu nie jestem pewna czy ma, ale raczej nie).Komentarze też świadczą o tym że to nie pierwsza taka sytuacja...Ja tam obstawiam przy swoim.
wątek zamknięty
http://nk.pl/#profile/17666369/gallery/album/2/63

zdjęcie usunięte to chyba gdyby miał jakieś prawdziwe wytłumaczenie to by go nie usunął  🙄
wątek zamknięty
Mnie szczególnie nie dziwi, że usunął zdjęcie pod którym wszyscy go zjechali. I dobrze, nie ma czym teraz prowokować i temat skończony.

Mam się ścigać z katiją, która pierwsza się wypowie na dany temat? Swoją drogą to prawda, że ma ona tutaj większy posłuch niż szara ja, co nie znaczy, że nie mogę mieć podobnego zdania.

Zapomniałam, że obiecałam sobie nie udzielać się w takich wątkach bo na ogół kończy się to dyskusjami prowadzącymi do nikąd. Lecę to dzieciowego wątku pozostającego w miłej atmosferze 😉  :kwiatek:
wątek zamknięty
Mimo wszystko uważam, że koń dębujący czy nie, jak coś takiego by mi się na asfalcie miało przydarzyć to robię szybką ewakuację (zwłaszcza na oklep!). To jakbym już siedziała, ale skoro wie, że koń ma nie po kolei we łbie, to po kija się cisnął z nim po asfalcie, bez toczka i jeszcze się tym chwali na enkusi?  🙄
Na dodatek był słitaśny podpis 'było ostro 😀 ' z czego wnioskuję, że nie jeden raz poszedł w górę, więc czas na pójście po rozum do głowy był. Ale cóż więcej, żyjemy w świecie, gdzie każdy chce być hardkorem. Może to był jego sposób na zaimponowanie kolegom, jakieś dziewczynie?

Nie, nie jeździłam nigdy dębującego konia. Wiem co to znaczy jeździć nienormalnego (mój jest tym świrniętym), ale nie dębującego. Swoje życie i zdrowie cenię, więc jak jest coś nie halo i niebezpieczna sytuacja na asfalcie, koło drogi, to zazwyczaj wolę się szybko ewakuować i mieć przewagę z ziemi (kucyk z ziemi jest jak anioł, z grzbietu diabeł co ma za dużo energii) niż się szargać i zastanawiać czy mój mózg będą musieli zeskrobywać z asfaltu.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.