I ta rozwiana blond grzywa 😁 Na mój komentarz odnośnie jazdy na czance nawyzywała mnie i stwierdziła, że jestem głupia, co ja tam wiem, moje konie są głupie itp. A dlaczego? Bo przecież czanka jest po to, żeby konia móc prowadzić jedną ręką! Dopisała jeszcze, że specjalnie jeździ na czance, aby móc skręcać jedną ręką 😁
Przepraszam za "obleśny" humor, ale zacytuję pewnego dżokeja, który takowy tekst do mnie puścił jak jechałam trzymając wodze w jednej ręce na kółku przed stajnią 😂
może nie kwiatek ... Ale kocham niedowartościowane quoniareczki. Zdjęcia z neta i ścieme cisną, a reszta quoniarek bije im brawo i sadzi komenty 'ślicznie ;*' http://www.photoblog.pl/koniarkii/86595957
myśla ze czanka czy munsztuk naleza tylko do karania konia. Nie prawda. Duzo wygodniej mi sie jezdzi na czance. Mogę bez problemu prowadzic jedna reka. I moge lydkami kierowac. Ale tak to jest jak ktos nie widzial jak powinno sie jezdzic na czance tylko pewnie widzial kogos kto nie ma doswiadczenia i ciagnie konia na pysku. Przyjedz. Zapraszam. Zobaczysz jak jezdze i wkoncu dowiesz sie do czego sluzy czanka to nie bedziesz tu takich pieprzot pisac.
myśla ze czanka czy munsztuk naleza tylko do karania konia. Nie prawda. Duzo wygodniej mi sie jezdzi na czance. Mogę bez problemu prowadzic jedna reka. I moge lydkami kierowac. Ale tak to jest jak ktos nie widzial jak powinno sie jezdzic na czance tylko pewnie widzial kogos kto nie ma doswiadczenia i ciagnie konia na pysku. Przyjedz. Zapraszam. Zobaczysz jak jezdze i wkoncu dowiesz sie do czego sluzy czanka to nie bedziesz tu takich pieprzot pisac.
🤔
Mnie tam bardziej rozśmieszył to 😂 😂
"Gdybyś wiedziała ile razy ja na wstrząs muzgu leżałam (A WIDZISZ?! MAM MÓZG!)"
Gdybyś wiedziała ile razy ja na wstrząs muzgu leżałam (A WIDZISZ?! MAM MÓZG!) w szpitalu to byś nie pisała, że mam w kasku jedzic. Nie lubie jezdzic w toczku i tyle. Zreszta mam zaufanie do swojego konia.
Nikt nie zapraszal cie tu wiec sie nie wymądrzaj, nie posłucham Twoich rad. Zbawicielem nie zostaniesz mszczac sie na mnie. Papajki ;****
Najbardziej mnie rozbawia "Zbawicielem nie zostaniesz mszcząc się na mnie". Najzabawniejsze jest to, że po prostu napisałam komentarz, co mi się nie podoba, a dziewczyna się wielce oburzyła, notkę nawet mojemu komentarzowi poświęciła, na moim fbl mnie nawyzywała, na Formspringu dodała tysiąc wulgarnych wpisów... A ja nie wiem za co. Za to, że napisałam komentarz 😁 "mszcząc się na mnie" . Hmmm... Ciekawe za co 😁
może nie kwiatek ... Ale kocham niedowartościowane quoniareczki. Zdjęcia z neta i ścieme cisną, a reszta quoniarek bije im brawo i sadzi komenty 'ślicznie ;*' http://www.photoblog.pl/koniarkii/86595957
Taaak....w szczególności jak się samemu tworzy tego typu blogi i wirtualne adopcje koników za 15 komci. No chyba że Twój mail jest przypadkowo identyczny w twórcach strony na info jak ten który podałaś tu na re-volcie 😎 http://adopcje-koni-zwierzaki.blog.onet.pl/INFO,2,ID376231299,n hipokryzja?
Może to po to, żeby kobyłki nie bolały nóżki jak trąci drąg w skoku, wygląda ciekawie i ta notka "A później zrobiłem sobie przerwe i zjadłem sniadanko i wypiłem łyka ciepłej herbatki." nie za dużo zdrobnień jak na faceta? 😁