abiciezwabi jeżeli ktoś nie chce tego oglądać, po prostu niech tu nie wchodzi 🙄. No chyba, że ktoś uważa, że pieczone kurczaki u niego są na porządku dziennym, no to sorry 😂 :kwiatek:
Taka mała prośba do wszystkich wstawiających linki do nk. Dodawajcie również link do samego zdjęcia 😉 Niektórzy nie mają konta w tym serwisie a też chcą się pośmiać :kwiatek:
Opis: Buntowniczy hucułek ^^ w trakcie kastracji . : P Bryka i ponosi dzieci. Dlatego jestkastrowany. Już nawet jest wykastrowany i się uspokaja i zaczyna lubiś dzieci 🙂 Kuty: nie ( w trakcie na 4 nogi) 😵
Wiem, że już wieeeeele razy było na tapecie, ale mnie ciągle zastanawia, czy ona na prawdę jest taka tępa, czy rodzice nie wiedzą... czy COŚ? 🤔wirek: http://www.photoblog.pl/kucyczekranch/86033291 Ciekawe jak będzie musiała przydzwonić, by się zorientować, że czegoś jej na łbie brakuje
tak też pewnie było 😉 w komentarzach pisze, że to jej trzecie a nawet gdzieś było, że drugie skoki (w sensie, że ogólnie w życiu ;P) a już skacze sobie 120 cm 🙂 ładny początek 🙂
tak też pewnie było w komentarzach pisze, że to jej trzecie a nawet gdzieś było, że drugie skoki (w sensie, że ogólnie w życiu ;P) a już skacze sobie 120 cm ładny początek
Własnie, też mnie to zaciekawiło. Bo przeszkody sporawe, w końcu 120 cm. I jeszcze te komentarze-żeby pomyślała o zawodach.