Forum towarzyskie »

Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

za mocno wysmarowała się jakimś samoopalaczem albo innym dziadostwem i wygląda przez to jak brudna :/
wątek zamknięty
Jak nie, to musi być ona  😁
wątek zamknięty
Wygląda jak pieczony kurczak!  😂 😵
wątek zamknięty
ciekawa jestem jak Ty wyglądasz 😉 dajcie już spokój..  🙄
wątek zamknięty
Chyba ten wątek od tego jest!  🙄
wątek zamknięty
chyba nie od wyśmiewania ludzi 😉 a jeśli tak to wybaczcie, nie wiedziałam 🙂
wątek zamknięty
Raczej od wyśmiewania takich ludzi, aż nie wiem czy mam się śmiać czy płakać  😁
wątek zamknięty
takich to znaczy jakich ? Ja tylko pytam 🙂
wątek zamknięty
Takich, którzy siedzą godzinami na solarce, robią z siebie wycackaną dziunię, dzióbek, sweet focia i na enkusię.

Time ma rację. Pieczony kurczak. Nie chcę widzieć tych dziur na twarzy od pudrów, smarowideł, solariów za 10 lat.
wątek zamknięty
spoko 😉
Myślę, że już teraz jej cera nie wygląda apetycznie :p
wątek zamknięty
abiciezwabi jeżeli ktoś nie chce tego oglądać, po prostu niech tu nie wchodzi  🙄.
No chyba, że ktoś uważa, że pieczone kurczaki u niego są na porządku dziennym, no to sorry  😂  :kwiatek:
wątek zamknięty
u mnie w mieście i w szkole i wszędzie jest ich pełno dlatego chyba ten widok mnie nie dziwi ; )
wątek zamknięty
osobiście rzadko widuje takie okazy  🤣  😁
wątek zamknięty
http://nk.pl/#profile/25715847/gallery/album/4/48  eee ykhym 🤔wirek: to dowód na to ... Że nie każdy człowiek powinien posiadać photoshopa 😁
wątek zamknięty
Time, to musisz być bardzo szczęśliwym człowiekiem 😁
Ja normalnie TO widuje
wątek zamknięty
Taka mała prośba do wszystkich wstawiających linki do nk. Dodawajcie również link do samego zdjęcia 😉 Niektórzy nie mają konta w tym serwisie a też chcą się pośmiać
:kwiatek:
wątek zamknięty
Mysza eee... Buahahahaha  😂

Co do 'upieczonych', to nie wiem czy ja jakaś inna jestem, czy uwagi na to nie zwracam, ale też nie za bardzo widuję takich ludzi 😉
wątek zamknięty
link ze zdjęciem  😉
wątek zamknięty
Rewelacyjny fotomontaż  👍 😁 😁 😁
cavaletti za to widuje często fajne "dziunie" i znam kilka takich, ale pieczone kurczaki jakoś mało popularne  😜
wątek zamknięty
http://nk.pl/#profile/25715847/gallery/album/4/48   eee ykhym 🤔wirek: to dowód na to ... Że nie każdy człowiek powinien posiadać photoshopa 😁

o jaaaaaa, hahaha  😂
wątek zamknięty
osobiście rzadko widuje takie okazy

ja własnie też, częściej w ostatnio dodanych zdjęciach na naszej klasie  😀
wątek zamknięty
Opis: Buntowniczy hucułek ^^ w trakcie kastracji .  : P Bryka i ponosi dzieci. Dlatego jestkastrowany. Już nawet jest wykastrowany i się uspokaja i zaczyna lubiś dzieci 🙂
Kuty: nie ( w trakcie na 4 nogi)
😵
wątek zamknięty
borkowa. gdzie wyczytałaś takie cuda?  😁
wątek zamknięty
Time jakieś adopcje czy cuś  😁
wątek zamknięty

U MARCINA W UBIKACJI🙂🙂:*. KOCHAM CIE MACIUSIU🙂:*:*:*:*:*:*

Photoshop by Paweł xDD
wątek zamknięty
Wiem, że już wieeeeele razy było na tapecie, ale mnie ciągle zastanawia, czy ona na prawdę jest taka tępa, czy rodzice nie wiedzą... czy COŚ?  🤔wirek:
http://www.photoblog.pl/kucyczekranch/86033291
Ciekawe jak będzie musiała przydzwonić, by się zorientować, że czegoś jej na łbie brakuje
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/kucyczekranch/86202684/mniam.html

link z wpisu:
1:35
mam wrażenie jakby traciła równowagę po skoku.
wątek zamknięty
tak też pewnie było 😉 w komentarzach pisze, że to jej trzecie a nawet gdzieś było, że drugie skoki (w sensie, że ogólnie w życiu ;P) a już skacze sobie 120 cm 🙂 ładny początek 🙂
wątek zamknięty
larecherche ile razy można mówić, żeby nie wstawiać filmików?
wątek zamknięty
tak też pewnie było  w komentarzach pisze, że to jej trzecie a nawet gdzieś było, że drugie skoki (w sensie, że ogólnie w życiu ;P) a już skacze sobie 120 cm ładny początek

Własnie, też mnie to zaciekawiło. Bo przeszkody sporawe, w końcu 120 cm. I jeszcze te komentarze-żeby pomyślała o zawodach.

Bischa L : już się poprawiam  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.