Raczej tu chodzi o to, że zdjęcie które nam się podoba powinno wygrać, a nie ten kto ma więcej znajomych i na niego będą bardziej głosować chodź zdjęcie kiepskie 🙂
[quote author=idziosława link=topic=1320.msg883279#msg883279 date=1296767032] Ta dziewczyna jest generalnie wkurzająca. Chyba przejadę się do tej stajni, bo w sumie mam blisko... [/quote]
I powiesz jej, że jest wkurzająca czy, że ma konia za ryj nie trzymać podczas zabaw?
[quote author=idziosława link=topic=1320.msg883279#msg883279 date=1296767032] Ta dziewczyna jest generalnie wkurzająca. Chyba przejadę się do tej stajni, bo w sumie mam blisko...
I powiesz jej, że jest wkurzająca czy, że ma konia za ryj nie trzymać? [/quote]
Zastanowię się 😎 Jestem tylko ciekawa tej stajni, tyle. Nie zamierzam jej nic mówić...
iziosławamożemy się przejść razem ; ) Na youtube wszystkim negatywnie komentuje(nawet tym którzy na prawdę porządnie jadą N) ale sama jest wielkim sportowcem 3 razy do roku jedzie kucykowe "70" 😂
Na you tube wszystkim negatywnie komentuje(nawet tym którzy na prawdę porządnie jadą N) ale sama jest wielkim sportowcem 3 razy do roku jedzie kucykowe "70"
nie chce internetowych instruktorów, a sama udziela ,,cennych rad", 🤬
Jakiejś dziewczynie napisała że na swoim haflingerku chętnie by jej pokazała jak jechać wkkw 😁 aragorniasta: masz może linki do tych filmików z jej komentarzami?
A propo jej "zajebiaszczych i idealnych" skoków. Dodała kiedyś filmik jak jej "sport" kucyk skakał pod nią i tak źle odmierzyła odległość że prawie się w przeszkode wpakowała. Ale oczywiście twardo widniał podpis "Ona tak skacze ;***" Jak jej napisałam co o tym myślę to usunęła film 🙄
Miałam taką sytuację na żywo: dziewczyna wyryła czy tam wytatuowała sobie imię chłopaka, po czym się pokłócili i zerwali ze sobą. Teoretycznie powinno się współczuć dziewczynie, ale w praktyce trudno się nie śmiać. 😜