ale co w tym jest dziwnego ? Trzyma drugiego konia (zakładam że to koń osoby robiącej zdjęcie) . Nie zdarzyło się wam nigdy trzymać w drugiej ręce konia siedząc na swoim??
Kastorkowa, nie wszystkie konie to hucuły żyjące w stadzie 24/h na dworze 😉 Takie trzymanie koni jest zwyczajnie niebezpieczne... Ale tego zdjęcia bym się nie czepiła, bo stoją, może dziewczyna tylko trzymała konia przez chwilkę. Gorzej by było jakby tak jechała.
no tak ale mi chodzi o to ,że to zdjęcie nie jest żadnym kwiatkiem a poza tym nie każdego hucuła żyjącego 24h na dobe na polu razem nie przytrzymasz tak bo się to źle skończy 😀 😀
kolorwiatru ; to co robię w MOJEJ stajni jest tylko i wyłącznie MOJĄ sprawą a ludzie skoro się na to piszą to oznacza, że jestem dobra w tym co robię... Więc z łaski swojej odczep się od mojej stajni, mojej stronki. Co CI się nie podoba?
tym na oklep, zdaję sobie sprawę czym to było spowodowane, jednak ponieważ weterynarz powiedział, że nie ma żadnych przeciwwskazań odnośnie jazdy, tym bardziej jeśli chodzi o krótkie jazdy z małą ilością kłusa/ galopu.
myślę, że to nie miejsce aby wylewać żale, a mia tym bardziej mówić o kontuzjach mojego konia, powiem tylko, że mój koń miał kulawkę i czasem zdarza się, że "bez powodu" kuleje.
blankowe, dlaczego? tu wiele ludzi pisze o kontuzjach swoich koni, swoich wlasnych, niektorzy nawet o rozwodach i problemach ginekologicznych. nie wiem czemu nie moglabys napisac dlaczego kon kulal. moze voltopiry zrozumialyby, dlaczego jezdzilas na kulawym koniu.
kujka po prostu z tego co widzę, to bardzo dużo tu krwiopijców i nie mam zamiaru zabawić tu długo bo to nie dla mnie, weszłam tu tylko po to aby wytłumaczyć tą nieciekawą sytuację... wiem, że wszystko co powiem, zostanie użyte przeciwko mnie.
wystarczy, że oznajmisz nam, jaki był powód tego, że Twój koń kulał, a wet pozwolił na nim jeździć. Wiesz, tu nikt nic innego nie chce 😉 Ale jeśli nie masz racjonalnego wytłumaczenia to powodzenia w dalszym prowadzeniu stajni 🙂
Art. 61. § 1. Kto przywłaszcza sobie stanowisko, tytuł lub stopień albo publicznie używa lub nosi odznaczenie, odznakę, strój lub mundur, do których nie ma prawa, podlega karze grzywny do 1.000 złotych albo karze nagany.
Art. 601. [Działalność gospodarcza bez zgłoszenia] § 1. Kto wykonuje działalność gospodarczą bez wymaganego zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wpisu do rejestru działalności regulowanej lub bez wymaganej koncesji albo zezwolenia, podlega karze ograniczenia wolności albo grzywny.
Art. 601. [Działalność gospodarcza bez zgłoszenia] § 1. Kto wykonuje działalność gospodarczą bez wymaganego zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wpisu do rejestru działalności regulowanej lub bez wymaganej koncesji albo zezwolenia, podlega karze ograniczenia wolności albo grzywny.