Forum towarzyskie »

Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

Dziewczyny, przenieście się na prywatne wiadomości z takimi "rozmowami"...

Facella, super!!! No mistrzostwo  👍  😂
wątek zamknięty
Tak wyglądała Nida pod kimś innym niż ty. Nie zaciągnięta na ryju i widać spokojnie sobie szła. A na drugim zdjęciu widać jaka zagłodzona  🙄
wątek zamknięty
Bardzo fajnie wygląda na tym drugim zdjęciu.
wątek zamknięty
Ona właśnie, do widzenia. Zaczęły się prywatne wojny podjazdowe, ktoś czy trzyma konia za darmo czy nie to jego sprawa, zaczęło się od braków podstawy jazdy a skończy sie na finansach domowych. Swoją drogą takie "koleżanki"w stajni to dar od diabła.
wątek zamknięty
oki dlamnie nie ma problemu tylko wiekszosc z was nie wiecie jak wyglada stajnia w konczycach,a owa ONA chciała zrobić z tych koni sportowe,gdzie nie widzialy kowala,kopyta przerosniete,niedozywione i wgl szkoda gadać a ich parkor do treningow to małe pole czyjej zreszta na ktory stoja same wozy i kupa złomu,i taka soba bedzie mi mowić ze ja zle konia traktoje jak ktos chce zobaczyc jej foty jak moj kon wygladal to prosze pisac na pw i je pokaze aaa i bedziecie mieli dopiero temat,a ja niestety ni dopilnowalam tych osob bo sie nie dało robiły co chciały bez pozwolenia,bo tam mozna wejsc konia zabrac i nikt by nawet nie zauwazył !!!!
wątek zamknięty
masz racje 😉)
wątek zamknięty
prosze zakonczyc dyskusje w tym watku i przeniesc sie na pw. kazda ciagnaca offa osoba zoastnie ukarana ostrzezeniem. dziekuje z gory.
wątek zamknięty
Człowieka nie ma jeden dzień w temacie i takie rzeczy się dzieją 🤣
wątek zamknięty
no ciekawie jest 🙂
wątek zamknięty
Facella  😂 padłam
wątek zamknięty
cholewcia! a ja nie mogę tego otworzyć, może ktoś to zdjęcie wstawić?
wątek zamknięty
Watrusia - proszę  😂 :kwiatek:
wątek zamknięty
Nie no po prostu, to zdjęcie przebija wszystko.  😂 😂
wątek zamknięty
Florcik dziękuję 🙂
wątek zamknięty
łohoho niezłe😀😀

😁 😁 szkoda że siodła  nie dokleiła, byłby komplet  😀

p.s. Nidiek, proszę Cię pisz spokojniej( bez nerwów) , bo ciężko czyta się Twoje posty 😉
wątek zamknięty
siwaaa spoko ja pisze ok tylko klawiatura w kompie coś nawala 🙂
wątek zamknięty
😁 😁 szkoda że siodła  nie dokleiła, byłby komplet  😀

Raczej wycięła, ale o strzemionach zapomniała 😁
wątek zamknięty
mogła chociaż wodze w paincie dorysować 😂 jak to dobrze że nie posiadam konta na nk 🙇
wątek zamknięty
Facella - boskie 🙂
może teraz produkują takie buty z doczepionymi strzemionami 🙂  😁
wątek zamknięty
nidek , mam wrażenie, że Ty też 'święta' nie jesteś, próbowałam Ci coś poradzić na pb, to poleciałaś ze mną 'jak ze szmatą' i piłaś do mojego 'wypieszczonego sprzętu i konia za xxxx zł'

Wiesz co? Idź do wątku wpływ treningu na wyglad konia. Może zobaczysz jak poprawna praca może wpłynąć na konia, ale najpierw powinnaś zmienić swoje podejście..
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ciagniecie offa pomimo prosb moderatora.
wątek zamknięty
Do Nidka:
Dziewczyno, zanim coś napiszesz przejrzyj to pare razy!
Twoja ortografia bije w oczy jak poziom przedszkola.

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ciagniecie offa pomimo prosb moderatora.
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/rudykon/84772138/
gorzej jak kiedyś kuc się zaklinuje  🙄
wątek zamknięty
OOO a ja piszę jak chce,tak mi się podoba i tyle 🙂pozdro 🙂😉))))))
wątek zamknięty
OOO a ja piszę jak chce,tak mi się podoba i tyle 🙂pozdro 🙂😉))))))

skoro piszesz na tym forum to może zastosuj się do zasad tu panujących. Staramy się tu pisać tak, by nie utrudniać innym czytania a twoje posty czasem (nie zawsze) trudno zrozumieć przez np. unikanie czy wręcz nadużywanie znaków interpunkcyjnych. 6x "?" w jednym zdaniu wygląda strasznie i utrudnia czytanie 😉
wątek zamknięty
Miał zostać zakończony OT.

Swoją droga, dziewczyny miałyście racje  🙇 🙇
wątek zamknięty
miał,ale widocznie one lubia takie tematy 🙂trudno się mowi 🙂
wątek zamknięty
wręcz nadużywanie znaków interpunkcyjnych. 6x "?"

"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett 😉

Ciągnięcie tego tematu nic nie zmieni, dawajcie jakieś ciekawe foty  👀
wątek zamknięty
Happiowa, tego Pratchetta to sobie chyba w opis wrzucę 😁
A co do zdjęć... Myślałam że moda na zdjęcia w lustrze się skończyła, a tu proszę http://www.photoblog.pl/zarekewnieznaneztobaisc/54204797/chcialam-o.html No, chyba że to pożegnalny buziaczek 😁 I z tego samego fotobloga http://www.photoblog.pl/zarekewnieznaneztobaisc/52084530/xd.html urocze 😎 Chyba jestem za stara 🙄
wątek zamknięty

Pomijam pysk, chodzi mi o to że w drugiej ręce trzyma wodze... jakby drugiego konia... dziwne ogólnie...
wątek zamknięty
może w paincie domalowane  😁 😜 😜
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.