Ona właśnie, do widzenia. Zaczęły się prywatne wojny podjazdowe, ktoś czy trzyma konia za darmo czy nie to jego sprawa, zaczęło się od braków podstawy jazdy a skończy sie na finansach domowych. Swoją drogą takie "koleżanki"w stajni to dar od diabła.
oki dlamnie nie ma problemu tylko wiekszosc z was nie wiecie jak wyglada stajnia w konczycach,a owa ONA chciała zrobić z tych koni sportowe,gdzie nie widzialy kowala,kopyta przerosniete,niedozywione i wgl szkoda gadać a ich parkor do treningow to małe pole czyjej zreszta na ktory stoja same wozy i kupa złomu,i taka soba bedzie mi mowić ze ja zle konia traktoje jak ktos chce zobaczyc jej foty jak moj kon wygladal to prosze pisac na pw i je pokaze aaa i bedziecie mieli dopiero temat,a ja niestety ni dopilnowalam tych osob bo sie nie dało robiły co chciały bez pozwolenia,bo tam mozna wejsc konia zabrac i nikt by nawet nie zauwazył !!!!
nidek , mam wrażenie, że Ty też 'święta' nie jesteś, próbowałam Ci coś poradzić na pb, to poleciałaś ze mną 'jak ze szmatą' i piłaś do mojego 'wypieszczonego sprzętu i konia za xxxx zł'
Wiesz co? Idź do wątku wpływ treningu na wyglad konia. Może zobaczysz jak poprawna praca może wpłynąć na konia, ale najpierw powinnaś zmienić swoje podejście..
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ciagniecie offa pomimo prosb moderatora.
OOO a ja piszę jak chce,tak mi się podoba i tyle 🙂pozdro 🙂😉))))))
skoro piszesz na tym forum to może zastosuj się do zasad tu panujących. Staramy się tu pisać tak, by nie utrudniać innym czytania a twoje posty czasem (nie zawsze) trudno zrozumieć przez np. unikanie czy wręcz nadużywanie znaków interpunkcyjnych. 6x "?" w jednym zdaniu wygląda strasznie i utrudnia czytanie 😉
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ciagniecie offa pomimo prosb moderatora.