heh też zauwazyłam, ale nie śmialam o tym napisac 😀 Widac, że na wielu fotach to nie ta sama laska, bo np. na jednym ma pieprzyk pod nosem, na drugim nie ma wcale albo powedrował gdzieś indziej hehehe
dlaczego baby wciąż wierzą, że pokazanie gołej dupy czy cyca, to coś, co sprawi, że będą miały miliony u swoich stóp? 🙄 tylko one mają tego cyca? 😲 nieeeee, miliony mają. najciekawsze jest i tak to, czego nie widać.
_kate, słusznie mówisz! tylko wiesz - więcej będzie komentarzy pod "dzióbkiem" "cyckiem" albo "tyłkiem" niż pod normalnym zdjęciem. a o to tym laskom widać chodzi - o "popularność". a to, że wszystkie komentarze i zachwyty bedą od napalonych obleśnych facetów, albo młodych gówniarzy nie robi im różnicy. Najważniejsze że 20 osób napisze "wow słodka!" ehh... ja już się powoli przestaję śmiać z tych lasek.. już mi się zaczyna robić ich żal.. niebrzydkie niektóre a w głowie taka sieczka..
mi się wydaje, że nie do końca tak jest. Zauważyłam, że najwięcej komentarzy mają osoby po prostu popularne- niekoniecznie ze względu na swoją urodę, bo jej często nie mają, lecz ze względu na osobowość, która przyciąga tłumy. 😉 a te panny mają komentarze od gości, którzy chętnie by je przelecieli na tylnym siedzeniu, pochwalili się kolegom, a być może nawet zarekomendowali im 😉
_kate, dlatego napisałam "popularność" w "."😉 bo dla mnie to właśnie nie jest popularność w sensie bycia lubianym tylko "popularność" w sensie dużej ilości komentarzy - w większości właśnie od gości (o tym też pisałam😉 ) także w całej rozciągłości zgadzam się z Tobą😉
mery, Najstraszniejsze jest to, że na moje pytanie na pw 'co to ma być?' odpowiedziała, ze akt!
Ja bym raczej powiedziała, ze to jest raczej brak szacunku dla samej siebie (czyt. 'koleżanki' na fot.) i krzywdzenie osoby fotografowanej :/ Ale to już nie mój problem.
ja bym nigdy nie pokazała takiego biustu ( w ogóle nigdy bym nie zrobiła sobie takiego zdjęcia i dodała na jakąś stronkę szok normalnie 🤔wirek: ) jeszcze skóra jej schodzi. 🤔
Laski ! owszem, zdjęcie wywołuje raczej politowanie niż pożądanie, ALE TO NIE TEN WĄTEK! Nie róbmy offtopu bo się moderatorki wkurzą i zamkną ten temat podobnie jak ten o Photoblogach. A przecież tego Voltpoiry nie chcą ... 😉
Wilejka, Ale to są zdjęciowe kwiatki, kwiatki zdjęć, które również się mogą znaleźć na NK (nie zdziwiłabym się jakby to się znalazło na NK) i sądzę, że nadaje się do tego wątku.
Już wcześniej pojawialy się fotki z pb, myślę że sam tytuł wątku trzeba troszkę "poszerzyć", żeby nie było wątpliwości. Póki wszystko dotyczy fotek jest ok 😉