😲 To ty jeździłaś cały czas bez czarnej ? 😵 Jezus Maria oszalałaś ! I pewnie jeszcze skakałaś bez czarnej ? Zero pojęcia na temat podstaw jeździectwa, proponuje dokształcić się książką " News sweet metody szkolenia " Tam dużo piszą na temat wysoko wypiętych wypinaczy, a autor nawet opisuje jak wspomóc ten patent. Np. sadzasz kogoś na konia z tyłu, żeby zad obniżył 👀 👀 😜
Oj nie, proszę, nie docinaj mi tak, bo zagrzebię się w ściółkę i będę miała niechęć do krycia 😵 Jak nie macie pojęcia - po co zapina się wypinacze w tym miejscu to dyskutujcie se na PW.
To nie jest wątek do tego szczypiorze. 😤 Jak chcecie się uskrzydlać głupimi uwagami typu 😲 To ty jeździłaś cały czas bez czarnej ? 😵 Jezus Maria oszalałaś ! I pewnie jeszcze skakałaś bez czarnej ?
to idźcie do odpowiedniego wątku, np "zabawa w Quoniarę" - w sam raz dla Was. Popiszecie sobie jeszcze schodkami.
A co może twoje uwagi nawiązują do tematu ? Średnio mnie interesują twoje wskazówki, i to tobie gratuluje błyskotliwości i czepiania się o byle ....... Najwyraźniej Tobie brak rozrywek, że pouczasz tylko ludzi na łonie forum. Dla mnie ta dyskusja dobiegła końca, pisz sobie co chcesz " quniareczko " jak to nazwałaś.
Grzesiek, a coś pomiędzy tymi dwoma postami poczytałeś?
Tak, czytałem. Też nierozumiem po co dziewczyny po 100(0) razy powtarzają zabawę w qniarkę, ale Vana zadała pytanie, a pokemon stwierdziła, że jak nie wie to niech pogada na PW... Dlatego też chcę się dowiedzieć czemu zapina się tak wypinacze.
Aroid, [quote="pokemon"]To nie jest wątek do tego szczypiorze.[/quote] Wszystko i na temat, po co się wykłócasz w ogóle? (Aroid) Nie do tego to nie do tego, swoje sweet-ironie naprawdę możecie wymieniać na pw, a mądrzejszych się słuchać, a nie nazywać quoniarkami.