Tak nowa wersaja jest zbyt "nowoczesna", zdecydowanie wolałam starą. W sumie ta nowa była by jeszcze w miarę ok gdyby rozmieszczenie w "moje allegro" było takie samo. Na górze było wygodniej niż teraz czyli wszystko po lewej. Jest to mnie przejrzyste.
mnie po nowym facebooku i nowym gronie nic nie zdziwi. kilka dni i zapomne jak wygladalo stare allegro 🙂
edit: przed chwila znalazlam to na ebayu http://myworld.ebay.co.uk/legz72/ 😲 z ciekawosci zaczelam szukac i okzalo, sie ze jest masa kobiet, ktore sprzedaje swoje stare buty i osobista bielizne (noszone wczesniej majtki), a wszystko to trafia do jakis zboczencow, ktorzy kolekcjonuja sobie takie rzeczy 😲
No nie mówcie że nie wiedziałyście... Przecież na allegro jest pełno ciuchów, bielizny, butów itp. używanych. I tak najbardziej mnie rozwala jak ktoś ma "szmatland" i te co ładniejsze rzaczy wystawia na allegro (no dobra to niby normalne) ale bieliznę też ! Ja bym w życiu nie założyła stanika z lumpeksu ! No ale może ja jest inna...
A swoją drogą ja kiedyś sprzedałam swój stanik na allegro. Kupiłam go w sklepie założyłam dwa razy i stwierdziłam że mnie coś w nim uwiera, wyprałam i wystawiłam na allegro.
Ada, ale mi nie chodzi o to, ze ktos sprzedaje uzywane rzeczy. chodzi o to, ze te kobiety sprzedaja swoja osobiste rzeczy facetom, ktorych podniecaja sie czyms takim (to jest cel ich aukcji) ebay cos takiego zabrania, tylko te kobiety zrecznie obchodza te przepisy. pisza ze sprzadaja uzywane rzeczy, ale wyraznie zaznaczaja, ze nosily je blisko ciala, albo na gole cialo.
edytka, spotkalam kiedys dziewczyne, ktora ma sklep internetowy, taki sofistikejted, adres tylko dla wybranych. i tam sprzedaje np. majtki po okresie 😲 😲 😲 i w tamtym czasie myslala, zeby sprzedawac zuzyte tampony, podpaski, wkladki etc. w pierwszej chwili myslalam, ze sobie ze mnie robi jaja, w drugiej zrobilo mi sie niedobrze a w trzeciej spytalam czy to sie oplaca. powiedziala, ze jak najbardziej. miala/ma podobno nawet zamowienia na konkretny model majtek i w jakiej fazie cyklu ma w nich chodzic 😵 adresu jej sklepu nie chciala mi podac..
zen, 😲 Rzeczywiście spotykasz dziwnych ludzi 😁 😉 Ja się nie mogę przyzwyczaić do tego nowego wyglądu zakładki 'moje allegro'. Tamta moim zdaniem była bardziej przejrzysta 😉
ale to nie byla zadna moja znajoma- przyszla do pubu jako nowa dziewczyna naszego kolegi i tak jakos sie zgadalo ze zaczela mowic o tym swoim biznesie. ale to bylo jakies 5 lat temu, wiec nawet nie wiem czy zdazyla juz wyrosnac z tego czy wlasnie jezdzi wypasionym porsche i ma luksusowy dom na poludniu francji 😁
nie wiem czy tyle zarobila, tak sobie hipotetycznie rzucilam haslo 😉 ale majtki amazonek- mysle ze by mialy wziecie. juz to widze- majtki po szalenczym galopie wsrod pol lawendy 😜
fuuuu dziewczyny ale tematem zarzucilyscie! nie chce sobie wyobrazac co sobie taki kupiec z tymi majtkami potem robi :/ ale tez uwazam ze majtki amazonek cieszylyby sie niezlym wzieciem ;>
nowe allegro jest be, ciezko mi sie w nim polapac a tak w ogole to jest brzydsze ;]
Mnie strasznie wolno chodzi... przez to przegrałam jedną aukcję :/ chciałam zalicytować kilka sekund przed końcem i tak długo się moja oferta "ładowała" że aż aukcja się skończyła ! A było jeszcze dobre 7 sekund do końca.