to nie tak. użytkownik A nie może wysłać użytkownikowi B dwa razy ubranej choineczki. ale użytkownicy A, C, D mogą wysłać uzytkownikowi B po jednej kartce i będą one się liczyć.
biorę udział w tej zabawie po raz 3, wiec to co mówię jest pewne.
z tym spamem to chodzi o to, że podając maila w sposób taki: słodkakrowka@onet.eu sprawiacie, że wasz e-mail znajduje się w zasobach sieci i będziecie dostawać spam 😎 a jak podacie go tak: slodkakrowka(at)onet.eu to już nie 😉
Edytka ar ju siur? Zawsze mam wątpliwości na jakich zasadach to działa... Czy to nie jest tak, że
użytkownicy A, B, C jeśli wyślą choinkę do użytkownika D to system policzy tylko tą pierwszą? Czy to nie jest tak, że można dostać tak naprawdę tylko 1 choinkę, która będzie policzona?
Niemniej jednak, bawię się jak zawsze - kaluolin(at)o2.pl
UP! uzupełniłam liste adresową w piewszym poście. dzisiaj nie działa mi strona animali, ale jak tylko wszystko wróci do normy roześlę reszte karteczek :kwiatek:
Aaaa, jakby ktoś dostał kartkę od Rysia z Klanu, dziurawej skarpety, budyniu czekoladowego, wróżki zębuszki, potwora spod szafy, spoconego Mariana, przeszczepu wątroby, adwokata szynszyli albo innych moich alter ego, to może spokojnie otwierać 😁 Poza durnymi żartami nie trzyma się mnie nic szczególnego, czyli nie spodziewajcie się żadnych wirusiastych niespodzianek 😀