Forum towarzyskie »

matura

Lov chyba każdy teraz tak ma..
Ja też zdecydowanie!! Zresztą, teraz to już co ma być to będzie  😎
Jak cudownie, że ustne mam wcześnie w miarę, i kończę 18stego rozszerzoną chemią 😁
A ja się najnormalniej w świecie cykam. Boję się ustnego polskiego, bo zawalę jak nic. Rozszerzoną matę też zawalę. Podstawę bioli też...
Czy po otrzymaniu kosmicznie trudnych zadań i po próbie samobójstwa żyletką na sali egzaminacyjnej można liczyć na późniejsze ulgowe traktowanie?  😁
Albo - spojrzą na zakrwawiony kawałek papieru i uznają, że dziewczyna tak się przyłożyła, że pot, łzy i krew w to włożyła, że jej 100% dadzą  😁
Maddie, oczywiście. Seteczka z miejsca 😁

A ja mam właśnie totalny zlew 🤔wirek: zero stresu.. aż mnie to dziwi, no i mogłabym się postresować torchę, przynajmniej bym posiedziała nad książkami 😀
Maddie, eej pozytywne myślenie to PODSTAWA! no ewentualnie jak z tym pozytywnym nastawieniem nie wyjdzie to możesz zrealizować swój plan 😁
Lov, to tak jak ja 😉
pogratulujcie mi  😎 własnie naskrobałam prace z polskiego  😂 tzn nie mam jeszcze zakończenia ani nie wiem czy to ma wyglądac tak jak napisałam ale nie ma mi nawet kto sprawdzic  😂

a jutro zakonczenie i chyba sie porycze  😁

edit. a mojemu chlopakowi najbardziej podoba sie z mojej pracy ten fragment: nagie, puszyste kobiety w wyzywających, erotycznych pozach.  😂
Ja też mam wszystko totalnie gdzieś  😁 ale co tam, do geografii mam jeszcze 2 tygodnie więc może coś jeszcze zdziałam  😎
A, właśnie się dowiedziałam, że na jutro MUSZĘ przynieść kartkę z cytatami...szykuje się miły wieczór!
galopada_, składam pokłon! 😀
karolinaaa, http://www.cytaty.info/ i jedziesz 😉
Mia, dzięki dzięki, ale mam temat o hip hopie  😁
karolinaaa, oj haha 😁
A jak mam temat o reklamie, to mogę mieć kartkę z cytatami z reklam ?
Klolcia, jeżeli tylko zaznaczyłaś ją na bibliografii to jasne, że możesz  🙂
Mia żałuję, że nie mogę wykorzystać tej strony od Ciebie, bo jeszcze tego nie napisałam, przysnęło mi się  😁
karolinaaa,dzięki za odpowiedź. Zaznaczyłam to na bibliografii, ale teraz wpadłam w panikę, że to może nie obowiązuje takich cytatów z reklam 😁
to prawda ze nie mozna kalkulatora na biol? bo na cke jest taka inf. ze mozna brag go na chem, mat, fiz, geo i inf a kilka osob w klasie sie upiera ze mozna  🤔wirek:

btw. jestem po zakonczeniu i nie myslalam ze tak mnie to nie ruszy. Wiadomo troche szkoda, szczegolnie ze mialam niezlą klase ale... ciesze sie ze to juz za mną  💃
galopada a po co Ci kalkulator na biologii?  🤔wirek:
jakby się uprzeć to czasami są obliczenia. i np. przy rysowaniu diagramów byłby przydatny. ale czy niezbędny?
ovca ale przecież ja sama wyrażam zdziwienie tym ze ludzie chcą mieć na biol kalkulator  😉
Ok, ok, nie doczytałam  :kwiatek:
Eh, ja mam na prezentacje z polskiego 4 książki, czytam pierwszą... i jestem na 50tej stronie 😁 spoooko, do polskiego jeszcze 2 tygodnie 😎
I bezsensownie wpisałam sobie prezentację multimedialną- mogę mieć na niej cytaty?
A ja chyba dziś się zabiorę za moją prezentację w końcu, jeszcze tydzień, więc powinnam się chyba wyrobić  🙂
Ehhh...na co ten ustny polski, masakra  😤
na co ten ustny polski, masakra  😤

Na zaliczenie 😂 za prezentację możesz dostać 5 pktów a zalicza 6. Później wynik i tak się nie liczy, znaczy jak nie zdasz to nie zdajesz matury a jak zdasz to nie ważne na ile 😵
Ja wczoraj zlatałam Ursynów i pół centrum szukając książki którą nieopatrznie wpisałam do literatury przedmiotu. Znalazłam ją dopiero w ósmej księgarni.
Ja stwierdziłam, że skoro za prezentacje jest tylko 5 pkt to aż tak bardzo wysilać się nie będę 😂

Macie jakieś fajne stronki do powtórki lektur (opracowania) oprócz klp.pl i ostatnidzwonek.pl ?
ja dalej nie mam zakonczenia ale najwyzej bede improwizowała  😂 nie bedzie z tym problemu bo przez 3 lata zawsze ściemniałam na polskim mając z tego niezłą polewe  😂
Kolezanka mojej znajomej w ogole nie napisała pracy. Miała tylko szczegółowy plan ramowy i zdała na 20/20. Wiec moze nie musiałam sie wysilac? Szczegolnie ze mam 3 króciutkie wiersze i trzy obrazy. Jak mi sie zapomni co mam mowic to zawsze mam plansze z reprodukcjami i moge omawiać obrazy  😎 nie wyobrazam sobie uczenia sie pracy na pamiec tak jak niektorzy, szczegolnie ze mam z takim czymś problem nawet jesli chodzi o krótkie wierszyki  😂
Galopada- i dobrze. Bo jak się uczysz na pamięć i jak się zatniesz ze stresu to koniec. A tak to zawsze coś wymyślisz.
Mi moja polonistka odpowiadała jak była w komisji i się właśnie dziewczyna zacięła i zaczęła mówić całą pracę od początku. A czas leciał...
z innej szkole w moim miescie chłopak nie zdał bo nauczył się na pamięć i tak sie zestresował że nie powiedział ani słowa  😵
ja idę na grafikę do lublina, specjalność jeszcze zobaczę, ale prawdopodobnie grafika komputerowa. uf. prezentacja z polaka już dawno jest, o dziwo, o matmę sie nie boję, historia sztuki dodatkowo, więc nie ma takiego stresu, ale to dla sprawdzenia siebie. i jeszcze geografia, ale to taka alternatywa gdyby coś nie poszło.  😀
[quote author=galopada_ link=topic=131.msg994527#msg994527 date=1304100113]
ovca ale przecież ja sama wyrażam zdziwienie tym ze ludzie chcą mieć na biol kalkulator  😉
[/quote]  przydaje się - np do obliczeń z genetyki  😉 na mojej maturze tak miałam  😉
no to nie wiem czemu nie ma kalkulatora na wykazie z cke  🤔

haha. nagrałam sobie swoją prezentacje na telefonie. Właśnie sobie wlaczylam i padam ze smiechu  😁 głupio sie czuje słuchając siebie  😁 chyba mi odbija powoli  😜 mogłabym juz w tym tygodniu napisac wszystko i cieszyc sie WAKACJAMIIII  😜
i dziwnie sie czuje w stanie takiego... zawieszenia. już nie uczeń, jeszcze nie student  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się