A ja się najnormalniej w świecie cykam. Boję się ustnego polskiego, bo zawalę jak nic. Rozszerzoną matę też zawalę. Podstawę bioli też... Czy po otrzymaniu kosmicznie trudnych zadań i po próbie samobójstwa żyletką na sali egzaminacyjnej można liczyć na późniejsze ulgowe traktowanie? 😁 Albo - spojrzą na zakrwawiony kawałek papieru i uznają, że dziewczyna tak się przyłożyła, że pot, łzy i krew w to włożyła, że jej 100% dadzą 😁
A ja mam właśnie totalny zlew 🤔wirek: zero stresu.. aż mnie to dziwi, no i mogłabym się postresować torchę, przynajmniej bym posiedziała nad książkami 😀
Maddie, eej pozytywne myślenie to PODSTAWA! no ewentualnie jak z tym pozytywnym nastawieniem nie wyjdzie to możesz zrealizować swój plan 😁 Lov, to tak jak ja 😉
pogratulujcie mi 😎 własnie naskrobałam prace z polskiego 😂 tzn nie mam jeszcze zakończenia ani nie wiem czy to ma wyglądac tak jak napisałam ale nie ma mi nawet kto sprawdzic 😂
a jutro zakonczenie i chyba sie porycze 😁
edit. a mojemu chlopakowi najbardziej podoba sie z mojej pracy ten fragment: nagie, puszyste kobiety w wyzywających, erotycznych pozach. 😂
Ja też mam wszystko totalnie gdzieś 😁 ale co tam, do geografii mam jeszcze 2 tygodnie więc może coś jeszcze zdziałam 😎 A, właśnie się dowiedziałam, że na jutro MUSZĘ przynieść kartkę z cytatami...szykuje się miły wieczór!
Klolcia, jeżeli tylko zaznaczyłaś ją na bibliografii to jasne, że możesz 🙂 Mia żałuję, że nie mogę wykorzystać tej strony od Ciebie, bo jeszcze tego nie napisałam, przysnęło mi się 😁
to prawda ze nie mozna kalkulatora na biol? bo na cke jest taka inf. ze mozna brag go na chem, mat, fiz, geo i inf a kilka osob w klasie sie upiera ze mozna 🤔wirek:
btw. jestem po zakonczeniu i nie myslalam ze tak mnie to nie ruszy. Wiadomo troche szkoda, szczegolnie ze mialam niezlą klase ale... ciesze sie ze to juz za mną 💃
Eh, ja mam na prezentacje z polskiego 4 książki, czytam pierwszą... i jestem na 50tej stronie 😁 spoooko, do polskiego jeszcze 2 tygodnie 😎 I bezsensownie wpisałam sobie prezentację multimedialną- mogę mieć na niej cytaty?
Na zaliczenie 😂 za prezentację możesz dostać 5 pktów a zalicza 6. Później wynik i tak się nie liczy, znaczy jak nie zdasz to nie zdajesz matury a jak zdasz to nie ważne na ile 😵
Ja wczoraj zlatałam Ursynów i pół centrum szukając książki którą nieopatrznie wpisałam do literatury przedmiotu. Znalazłam ją dopiero w ósmej księgarni.
ja dalej nie mam zakonczenia ale najwyzej bede improwizowała 😂 nie bedzie z tym problemu bo przez 3 lata zawsze ściemniałam na polskim mając z tego niezłą polewe 😂 Kolezanka mojej znajomej w ogole nie napisała pracy. Miała tylko szczegółowy plan ramowy i zdała na 20/20. Wiec moze nie musiałam sie wysilac? Szczegolnie ze mam 3 króciutkie wiersze i trzy obrazy. Jak mi sie zapomni co mam mowic to zawsze mam plansze z reprodukcjami i moge omawiać obrazy 😎 nie wyobrazam sobie uczenia sie pracy na pamiec tak jak niektorzy, szczegolnie ze mam z takim czymś problem nawet jesli chodzi o krótkie wierszyki 😂
Galopada- i dobrze. Bo jak się uczysz na pamięć i jak się zatniesz ze stresu to koniec. A tak to zawsze coś wymyślisz. Mi moja polonistka odpowiadała jak była w komisji i się właśnie dziewczyna zacięła i zaczęła mówić całą pracę od początku. A czas leciał...
ja idę na grafikę do lublina, specjalność jeszcze zobaczę, ale prawdopodobnie grafika komputerowa. uf. prezentacja z polaka już dawno jest, o dziwo, o matmę sie nie boję, historia sztuki dodatkowo, więc nie ma takiego stresu, ale to dla sprawdzenia siebie. i jeszcze geografia, ale to taka alternatywa gdyby coś nie poszło. 😀
[quote author=galopada_ link=topic=131.msg994527#msg994527 date=1304100113] ovca ale przecież ja sama wyrażam zdziwienie tym ze ludzie chcą mieć na biol kalkulator 😉 [/quote] przydaje się - np do obliczeń z genetyki 😉 na mojej maturze tak miałam 😉
no to nie wiem czemu nie ma kalkulatora na wykazie z cke 🤔
haha. nagrałam sobie swoją prezentacje na telefonie. Właśnie sobie wlaczylam i padam ze smiechu 😁 głupio sie czuje słuchając siebie 😁 chyba mi odbija powoli 😜 mogłabym juz w tym tygodniu napisac wszystko i cieszyc sie WAKACJAMIIII 😜 i dziwnie sie czuje w stanie takiego... zawieszenia. już nie uczeń, jeszcze nie student 😵