Oti na prawo wieczorowe na UW kazdy sie dostaje. Ale radze Ci jeszcze raz dobrze przemyslec swoja decyzje. Co z tego ze kierunek jest modny 😉) Pomysl jeszcze raz co chcesz robic w zyciu. Ja bym drugi raz tego NIE wybrala.
dominika moja kolezanka studiuje iberystyke i bardzo chwali 🙂
mam nadzieję, że się dostanę na wieczorowe ale nie wiem, nie wiem.. przemyślałam już to ze 100 razy, wiem co chcę w życiu robić i będę do tego dążyć. 🙂 akurat ja to nie kieruję się tym, że coś jest modne. 😉 życie pokaże!
Dostałam się na polonistykę we Wrocławiu, ale generalnie ten uniwersytet jest dla mnie opcją awaryjną. W poniedziałek wyniki ogłasza UW- trzymajcie kciuki! I gratuluję wszystkim 'podostawanym' 😅 😅 🏇
a jak mam wiedzieć o nim coś więcej skoro nigdy się o nim nie uczyłam? po to chcę iść na prawo, żeby zgłębiać jego tajniki.. 😉 czas pokaże co będę robić, na pewno będę się starać o aplikację prokuratorską lub radcowską, ale zobaczymy co życie przyniesie.. można sobie gdybać i gdybać.. w ciągu studiowania wszystko może się zmienić. na razie modlę się w ogóle o przyjęcie na prawo. 😉
ps. koniec OT. jak o coś więcej chcesz spytać to pisz na gg lub sms-a 😉
Dostałam się na politologię, na prawie jestem 40 na rezerwowej. Waham sie mocno czy składać na poli czy czekać na II nabór prawa, ale chyba jednak złożę na poli i będę wesołym politologiem na kasie w tesco, a w przyszłym roku poprawię wos i spróbuję przyatakować 2 kierunki na raz.
ja próbuję się zalogować na UW od 1,5h i nic.. ciągle mnie wywala.. :/ :/ na UKSW się nie dostałam, więc na UW tym bardziej nie mam żadnych szans.. ehhhhhhh...
ja składałam papiery na dzienne studia: na UKSW- prawo, europeistyka, administracja, na UW na prawo. Na wszystkie kierunki na UKSW się dostałam 😅, na prawie na UW jestem na liście rezerwowej 👀
zdecydowałam się na prawo, pytanie teraz czy dostanę się w którejś turze rekrutacji na UW, czy zostanę na UKSW 💃
Na europeistykę się nie dostałam :/ A na biologię i ochronę pewnie też nie. Mam nadzieję, ze na kolejnych rekrutacjach mnie przyjmą, a jak nie to zostaje mi europeistyka na wssm :?
Papiery na politologie złożone, poznałam wykładowce od historii europy, trochę się pośmialiśmy, bardzo pozytywny człowiek. 💃 💃 💃 💃 ZAKOŃCZYŁAM PROCES REKRUTACJI