Forum towarzyskie »

matura

Oti na prawo wieczorowe na UW kazdy sie dostaje. Ale radze Ci jeszcze raz dobrze przemyslec swoja decyzje. Co z tego ze kierunek jest modny 😉) Pomysl jeszcze raz co chcesz robic w zyciu. Ja bym drugi raz tego NIE wybrala.

dominika moja kolezanka studiuje iberystyke i bardzo chwali 🙂
mam nadzieję, że się dostanę na wieczorowe ale nie wiem, nie wiem..
przemyślałam już to ze 100 razy, wiem co chcę w życiu robić i będę do tego dążyć.  🙂 akurat ja to nie kieruję się tym, że coś jest modne.  😉 życie pokaże!
a zdradzisz swoje plany na przyszlosc 😉? moze byc na pw 🙂
Dostałam się na polonistykę we Wrocławiu, ale generalnie ten uniwersytet jest dla mnie opcją awaryjną. W poniedziałek wyniki ogłasza UW- trzymajcie kciuki!
I gratuluję wszystkim 'podostawanym'  😅 😅 🏇
wiesz jakie są, przecież rozmawiałyśmy o tym ostatnio w samochodzie w drodze powrotnej od Ov.  😉
nie wiem, mowilas ze interesujesz sie prawem karnym ale tak bardzo ogolnie, nic konkretnego.
a jak mam wiedzieć o nim coś więcej skoro nigdy się o nim nie uczyłam? po to chcę iść na prawo, żeby zgłębiać jego tajniki.. 😉 czas pokaże co będę robić, na pewno będę się starać o aplikację prokuratorską lub radcowską, ale zobaczymy co życie przyniesie.. można sobie gdybać i gdybać.. w ciągu studiowania wszystko może się zmienić. na razie modlę się w ogóle o przyjęcie na prawo. 😉

ps. koniec OT. jak o coś więcej chcesz spytać to pisz na gg lub sms-a 😉
DOSTALAM SIE Z PALCEM W BUCIE  🤣 🤣 🤣 i teraz mam dylemat
Olgana co składałas ❓
Status na SGGW biotechnologia: "możesz składać dokumenty"  💃 😀 😅
sihaja Gratki 🙂 To do zobaczenia w Wawie- mam nadzieję 😉
sihaja Gratki 🙂 To do zobaczenia w Wawie- mam nadzieję 😉

a dziękuję, dziękuję. cieszę się niemiłosiernie i trzymam kciuki za spotkanie🙂
Dostałam się na politologię, na prawie jestem 40 na rezerwowej. Waham sie mocno czy składać na poli czy czekać na II nabór prawa, ale chyba jednak złożę na poli i będę wesołym politologiem na kasie w tesco, a w przyszłym roku poprawię wos i spróbuję przyatakować 2 kierunki na raz.
A mnie nie działa strona UW :/ swietnie, to pewnie znak, ze w ogole nie mam po co tam wchodzic...
ja próbuję się zalogować na UW od 1,5h i nic.. ciągle mnie wywala..  :/ :/
na UKSW się nie dostałam, więc na UW tym bardziej nie mam żadnych szans.. ehhhhhhh...

gratuluję wszystkim , którzy się dostali!
ja dziś mam mieć wyniki na AWFie, a UEKu dopiero 15, a AGH nie wiadomo  😲

moja koleżanka dostała się zaocznie na iberystykę, jeżeli mnie nigdzie nie przyjmą, to zaryzykuję też tam, raz kozie śmierć 😉
Ja jestem tylko "963" na liscie rezerwowych na dzienna administracje na UW xD

Powinnam chyba płakać, ale tak mi sie smiac chce... hihihi xD
ja dostałam się na dzienne sggw: informatyka i ekonometria. ktoś jeszcze może?

taki off mały że pewnie będę szukała mieszkania w wawie więc... no wiecie  😡
jestem przeszczęsliwa 💃

ja składałam papiery na dzienne studia: na UKSW- prawo, europeistyka, administracja, na UW na prawo.
Na wszystkie kierunki na UKSW się dostałam 😅, na prawie na UW jestem na liście rezerwowej 👀

zdecydowałam się na prawo, pytanie teraz czy dostanę się w którejś turze rekrutacji na UW, czy zostanę na UKSW 💃
Dostałam się na filologię polską na UW  💃 💃 💃 💃 💃 Jestem niewyobrażalnie wręcz szczęsliwaa 😉!
Trzymajcie kciuki. Jutro/pojutrze wyniki na UŁ w łodzi... Ja juz powoli nie wyrabiam 😵
Trzymajcie kciuki. Jutro/pojutrze wyniki na UŁ w łodzi... Ja juz powoli nie wyrabiam 😵

a na co się wybierasz? bo UŁ było moją uczelnią nr 2
Na europeistyke (dostane sie, dostanę sie!), biologię i ochronę środowiska...
też składałam na UŁ na to samo co na SGGW także u mnie wybór już przesądzony. witaj Warszawo 😉 powodzenia!
a ja dostałam się na ratownictwo medyczne na akademii medycznej we wrocławiu 🙂
Chciałam sprawdzić wyniki na UŁ, a tu dupa! Zapchany serwer jest tak, ze nie można się dostać na stronę!
Chciałam sprawdzić wyniki na UŁ, a tu dupa! Zapchany serwer jest tak, ze nie można się dostać na stronę!

ja bez problemu wchodzę.
ale nie ma jeszcze wszystkich wyników, są tylko dla niektórych wydziałów.
Na europeistykę się nie dostałam :/ A na biologię i ochronę pewnie też nie.
Mam nadzieję, ze na kolejnych rekrutacjach mnie przyjmą, a jak nie to zostaje mi europeistyka na wssm :?
Jak ja sie ciesze że dostawanie sie na studia mam juz za sobą 🙂
Wtedy to mi sie takim stresem wydawało 🙂
Jeszcze te egzaminy wtępne... masakra 🙂

A teraz nie do konca wiem czy dobzre ze sie tak cieszyłam ze sie dostałam :P b nie pzrepadam za swoja uczelnia :P
Papiery na politologie złożone, poznałam wykładowce od historii europy, trochę się pośmialiśmy, bardzo pozytywny człowiek.
💃 💃 💃 💃
ZAKOŃCZYŁAM PROCES REKRUTACJI
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się