jesteś pewna?? [/quote] Ja jestem pewna. Bo byłam odbierać nawet aneks do matury osoby, która poprawiała 2 przedmioty i jednego nie poprawiła i miała na aneksie tylko jeden przedmiot.
poprawianie matur? Świat się kończy... Ja jestem ze starego rocznika chyba, ale za moich czasów poprawki były z przedmiotów niezdanych, nie przypominam sobie natomiast, zeby można było poprawiać zdane przedmioty. To nie sprawdziany przecież...
poprawianie matur? Świat się kończy... Ja jestem ze starego rocznika chyba, ale za moich czasów poprawki były z przedmiotów niezdanych, nie przypominam sobie natomiast, zeby można było poprawiać zdane przedmioty. To nie sprawdziany przecież...
aco innnego?? To też sprawdzian. Tylko taki bardzo głupi. I duży. I dzięki bogu że można sobie go poprawić. To naprawdę byłoby bez sensu gdyby jeden dzień zadecydował tak naprawdę o całym twoim życiu. Tak to jeszcze można coś zmienić.
Opolanka,tylko wtedy na studia byly wstepne,nie dostalas sie w danym roku,mialas szanse w nastepnym. Teraz jest rozwiazywane w taki sposob-tj,poprawka.
O rany, zaraz nie wytrzymam 😤 Wczesniej jak czytałam zasady rekrutacji na SGGW było napisane, że zaświadczenie o szczepieniu p. teżcowi można donieść później, dzisiaj czytam i co? Tegoroczni maturzyści mają obowiązek złożenia go razem z dokumentami 😤 No i jeszcze jedno: moja mama będzie zawozić dokumenty i pojawia się kolejny problem: z potwierdzeniem mojego dowodu osobistego (muszę zanieść kopię)... Ktoś wie o co z tym chodzi? 🙄
Najgorsze jest to, że wyjeżdżam za granicę w piątek i nie będzie mnie przez cały tydzień, więc wszystko spada na głowę mojej mamy 🙁 Muszę jej wszystko przygotować, a tu teraz takie cyrki wychodzą 😕
Hehe, zaraz padnę 😂 Może jeszcze niedługo będą sobie życzyć przegląd stanu uzębienia, jeśli czegoś brak - sorki, odpadasz. Taka głupota to tylko w e... Polsce 😵
jestem na pierwszej liscie jestem na pierwszej liscie jestem na pierwszej liscie jestem na pierwszej liscie jestem na pierwszej liscie jestem na pierwszej liscie
jestem na pierwszej liscie jestem na pierwszej liscie jestem na pierwszej liscie jestem na pierwszej liscie jestem na pierwszej liscie jestem na pierwszej liscie
ja mam wszystkie wyniki dopiero w poniedz. z jednej strony stres jest - wiadomo, ale z drugiej już wiem, że na dziennie studnia ani na UW ania na UKSW się nie dostanę, więc czym tu się stresować.. 😉 chyba od razu zaniosę papiery na prawo na Łazarskiego, bo na wieczorowe na UW na prawo też będzie mi się ciężko dostać ze zwalonym wynikiem z matury z hist i niezbyt dobrą oceną na koniec roku z hist.. 🙄 a na wieczorowym jest konkurs świadectw na UW o ile będzie więcej kandydatów niż miejsc ( a na pewno będzie..) ehhhhh, ciężkie to życie!