Forum towarzyskie »

matura

jesteś pewna??
[/quote]
Ja jestem pewna. Bo byłam odbierać nawet aneks do matury osoby, która poprawiała 2 przedmioty i jednego nie poprawiła i miała na aneksie tylko jeden przedmiot.
poprawianie matur? Świat się kończy... Ja jestem ze starego rocznika chyba, ale za moich czasów poprawki były z przedmiotów niezdanych, nie przypominam sobie natomiast, zeby można było poprawiać zdane przedmioty. To nie sprawdziany przecież...
poprawianie matur? Świat się kończy... Ja jestem ze starego rocznika chyba, ale za moich czasów poprawki były z przedmiotów niezdanych, nie przypominam sobie natomiast, zeby można było poprawiać zdane przedmioty. To nie sprawdziany przecież...

aco innnego?? To też sprawdzian. Tylko taki bardzo głupi. I duży. I dzięki bogu że można sobie go poprawić. To naprawdę byłoby bez sensu gdyby jeden dzień zadecydował tak naprawdę o całym twoim życiu. Tak to jeszcze można coś zmienić.

Opolanka,tylko wtedy na studia byly wstepne,nie dostalas sie w danym roku,mialas szanse w nastepnym.
Teraz jest rozwiazywane w taki sposob-tj,poprawka.
Tralalalalala...
Pierwsza lista! PIERWSZA i JA na niej jestem!
Aquarius,  gratuluje!

jutro listy z wydzialu biologi na ug.booooje sie... chyba do kosciola pojde hahahah
Aquarius, a który kierunek? gdzie?
Aquarius, Gratulacje! Ja muszę jeszcze poczekać na wyniki :/
O rany, zaraz nie wytrzymam  😤
Wczesniej jak czytałam zasady rekrutacji na SGGW było napisane, że zaświadczenie o szczepieniu p. teżcowi można donieść później, dzisiaj czytam i co? Tegoroczni maturzyści mają obowiązek złożenia go razem z dokumentami  😤
No i jeszcze jedno: moja mama będzie zawozić dokumenty i pojawia się kolejny problem: z potwierdzeniem mojego dowodu osobistego (muszę zanieść kopię)... Ktoś wie o co z tym chodzi?  🙄

edit: Aquarius gratulacje  🙂
karolinag4, ksernij, a potem do sekretariatu/dziekana z kopią.
Mi pan przy przyjmowaniu dokumentów ksernął, ale się miło do niego usmiechałam.
Zaświadczenia p. tężcowi nie mam. 🤔

Najgorsze jest to, że wyjeżdżam za granicę w piątek i nie będzie mnie przez cały tydzień, więc wszystko spada na głowę mojej mamy  🙁 Muszę jej wszystko przygotować, a tu teraz takie cyrki wychodzą  😕
zaświadczenie o szczepieniu p. teżcowi

Hehe, zaraz padnę 😂 Może jeszcze niedługo będą sobie życzyć przegląd stanu uzębienia, jeśli czegoś brak - sorki, odpadasz.
Taka głupota to tylko w e... Polsce 😵
Dziękuję dziewczyny 🙂.
rtk, u Ciebie, na Uniwersytecie Przyrodniczym, jak to ładnie brzmi - medycyna weterynaryjna.
GRATULACJEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
moja koleżanka własnie konczy pierwszy rok, jakbys potrzebowała pomocy, materiałów to moge ją kopnąć🙂
Ja będę studiować razem z Aquarius, kwestia teraz zawieźć te wstrętne papierzyska 🙂 

rtk - myślę, że materiały i pomoc to nie byłby taki zły pomysł, dzięki :P
jestem na pierwszej liscie

jestem na pierwszej liscie    aaaaaaaaaaaaa ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! !

😅  😅  😅 😅  😅 😅 😅
Sigma, świetnie! Wyobrażam sobie, jak się musisz cieszyć 😉.

rtk, dzięki, dzięki, jak będę potrzebować to na pewno się zgłoszę, może nawet z Megarą, jak już ją poznam 🙂.

A papiery już zawiezione, wracam właśnie z Wrocławia.

jestem na pierwszej liscie    aaaaaaaaaaaaa ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! !

😅  😅  😅 😅  😅 😅 😅

a na czym??
przyroda na UG
Ja się dostałam na Biole.. Ale jakoś sama nie wiem. Chyna jednak tam nie pójdę. Czekam na rozwój wydarzeń na innych kierunkach.
Jutro prawo, pewnie się nie dostanę... stres mnie powoli zjada.
Ja mam wyniki dopiero w sobotę po 16  🙄... Trzymam za resztę z Was kciuki!
ja politologię mam w poniedziałek.
A ja trzymam kciuki za wszystkich "tegorocznych".
ja ratownictwo medyczne w poniedziałek.

Straszne progi na medycznej we Wrocławiu... Na lekarski trzeba mieć 263 punkty  🤔
Ja czekam na wyniki. I normalnie już zaczynam z tego stresu niewyrabiać...

Obym się dostała na europeistykę...
karolinag4  a gdzie się wybierasz?
tez czekam, ja na wyniki z SGGW 🤔 Ktoś jeszcze tam idzie?
ja mam wszystkie wyniki dopiero w poniedz. z jednej strony stres jest - wiadomo, ale z drugiej już wiem, że na dziennie studnia ani na UW ania na UKSW się nie dostanę, więc czym tu się stresować..  😉 chyba od razu zaniosę papiery na prawo na Łazarskiego, bo na wieczorowe na UW na prawo też będzie mi się ciężko dostać ze zwalonym wynikiem z matury z hist i niezbyt dobrą oceną na koniec roku z hist..  🙄 a na wieczorowym jest konkurs świadectw na UW o ile będzie więcej kandydatów niż miejsc ( a na pewno będzie..) ehhhhh, ciężkie to życie!
DOSTALAM SIE,DOSTALAM  😅 🏇 😅

Na iberystyke i wloska,teraz nie wiem co wybrac 😂
ja bym brała iberystyke, ale co Ciebie bardziej interesuje  😉 hiszpański jest takim pięknym i przyjemnym do nauki językiem  💃
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się