A ja powiem że jako studentka II roku prawa i III politologii,po obejrzeniu matury z WOS stwierdzam że ktoś z komisji ostro zaszalał z zadaniami w teście dotyczącymi konstytucjonalizmu- znajomość np.procedury ref.ogólnokrajowego: konstytucja prawie że na pamięć 😁 nie sądziłam że ktoś będzie tego wymagał nawet na rozszerzeniu z wos,to materia II roku prawa 😀.Choć tematy wypracowań-mega,aż załowałam że nie piszę ;p
U mnie ta wiedza była obowiązkowa (i była w vademecum Operonu), zdawałam wos rozszerzony 2 lata temu. (Eh, te piękne, maturalne czasy!)
Podzielam Twoją opinię Fog. Jutro zanim wejdę na salę to zemdleję.. uczyłam się całe pół roku i recytowałam wszystko, a i tak mam przeczucie o kompletnym braku wiedzy.. Dobrze, że ustne mam dopiero pod koniec następnego tygodnia bo już w ogóle padłabym na zawał 😵
Jaaaaaaaa, ale dobrze 😍 zrobiłam wszystkie zadania, po wstępnym porównywaniu wyników jestem zadowolona 🙂 straciłam na pewno jeden punkt, nie wiem jak z prawda fałsz, bo strzelałam 😁 jaki wam wyszedł wynik z glukozą?
cavaletti, glowa do góry! Może się jeszcze miło zaskoczysz w dniu odbierania wyników 🙂