Forum towarzyskie »

matura

Moi znajomi rok temu mieli wyniki w internecie.
U nas też są, tyle że nie odebrałam kartki z hasłem.
Może po prostu zależy to od okręgu, niektóre mają taką możliwość, inne nie.
ja też sprawdziłam w internecie, tyle, że nie 29, a po północy już 30.06
No weźcie przestańcie bajki opowiadać :/ każdy ma założone konto i może sobie sprawdzić, jakie ma wyniki... Są tak też szczegółowe porównania twoich wyników na tle szkoły, województwa itp. A to, że wasze niektóre szkoły tego nie robią, to tylko ze szkodą dla uczniów i na waszym miejscu poszłabym z tą sprawą do dyrektora. Każdy, powtarzam KAŻDY na takie konto założone...
No właśnie, przestańcie tak gadać.

Wyniki będą w internecie, a rezultaty ustnych egzaminów już tam są (chociaż to mało przydatne, skoro każdy i tak swój wynik poznał):
1. Język polski 20 Potwierdzone
2. Język angielski 29 Potwierdzone

Konto ma tam każdy, tylko nie każdy dostał ze szkoły hasło, ale to nie wina CKE, OKE czy kierunku wiatru, tylko szkoły, która haseł uczniom nie rozdała.
Wynik isa na stronie CKE czy OKE?  🤔wirek:
20% niezdanych 🙁 mam nadzieję, że znajdę się w tych 80%..
Lenna, OKE.

Na stronie CKE nie ma przecież nawet zakładki OBIEG.
Cytat z Warszawskiej strony:
"informujemy, że ze względów technicznych nie zostanie w tym roku udostępniony serwis dla maturzystów, umożliwiający pobieranie wyników"
Dziwne... Na stronie OKE Kraków nie ma żadnego takiego komunikatu i wszystko działa.
Zu 20% nie zdało przynajmniej jednego przedmiotu czy jak?

edit. rozumiem ze nie ma jeszcze statystyk dot. chemii i biologii?
galopada wydaje mi się, że chodziło o dane ogólne - z 3 obowiązkowych przedmiotów. W artykule na wp.pl jest wyszczególnione jaki procent maturzystów nie zdało polskiego czy matematyki.
neśka  :kwiatek:

jak bedziecie miały dostęp do konta internetowego (mi sie nie chciało isc po login i hasło  😁 😁 ) to podajcie prosze inf. dotyczące wynikow ogolnopolskich z biol i chem  🙇 🙇 🙇 🙇
Jednego nie zdało 13, a więcej niż jednego pozostałe 7%
neśka, podlinkujesz artykuł, nie mogę znaleźć.
Ale przecież nie da się nie zdać przedmiotów dodatkowych?
Jak zobaczyłam średnie wyniki w Lbn to zaczynam wpadać w panikę, muszę się czymś zająć, żeby przez te 8h nie rwać sobie włosów z głowy...  😵
A skąd masz te średnie wyniki z Lbn?
[[a]]http://www.oke.krakow.pl/inf/filedata/files/6111_16_Informacja%20wstepna_matura_lubelskie_2012.pdf[[a]]

ze strony Oke

edit.i ogólnopolskie http://www.oke.krakow.pl/inf/filedata/files/20120628_wstepna_info_wynik_matury_CKE.pdf
Dzięki 🙂 Już biorę się za czytanie.
Edit.
A macie może pojęcie jak te średnie z biologii i chemii rozszerzonej mają się do średnich z tamtego roku?
Bo nie pamiętam ile wtedy one wynosiły...
A macie może pojęcie jak te średnie z biologii i chemii rozszerzonej mają się do średnich z tamtego roku?

No właśnie, jest gdzieś takie zestawienie zeszłoroczne? Nie mogę znaleźć
W tym roku nie zdała 1/5, to raz. Dwa to to, że uznano, iż zbyt mało osób wybiera sobie przedmiot dodatkowy i od 2015 roku ma to być obowiązek każdego maturzysty.
Dobrze rozumiem, że obecnie obowiązkowo trzeba zdawać język polski, jeden obcy i matematykę? Reszta wedle uznania (czyli można zakończyć maturę na tych 3)?
Dworcika, tak jest.
A na jakiej stronie sprawdza się wyniki? Potrzebny do dokładny link, bo nie moge znaleźć;/
Zależy pod jaki OKE podlegasz.
Kraków.
Mój kod z poprzedniego roku mi nie wchodzi...a miał wchodzić;/
Zdałam  💃 wszyscy u mnie w szkole zdali, uffff  💃
Arroch mowisz to po zobaczeniu przykladowych odpowiedzi, czy masz juz potwierdzone, ze zdalas?

Czekacie do 00😲0 na wyniki?  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się