A u nas na hali leżą nadal zdemontowane bandy,przez to praktycznie nie nadaje się jeszcze do użytku...no może do lonżowania...a już tak zimno jest i tak szybko ciemno 🙇
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg346556#msg346556 date=1254470086] A u nas na hali leżą nadal zdemontowane bandy,przez to praktycznie nie nadaje się jeszcze do użytku...no może do lonżowania...a już tak zimno jest i tak szybko ciemno 🙇 [/quote] ja się chowam na halę chociażby dlatego, że bynajmniej u nas wieje jak na Uralu 🙂
In nie.. to znaczy w zależnie od mojego humoru :P jak popaduje to czasami krąże, hala-plac plac-hala, ale ja mam hale tylko dla siebie więc to troche inna bajka...
Zuziasta pytania to jeszcze, gorzej z odpowiedziami - to jest masakra ; ) Jak sobie poczytałam, o co będą na srebrnej pytać (brąz już przecierpiałam...) i jak zobaczyłam, jakich oni oczekują odpowiedzi, to mnie siekło...
Taaa, pytanie po co w stajni myje się okna jest przednie. :] W sumie mogłabym się zabrać za to nieszczęsne srebro, ale strrrasznie mi coś nie po drodze. o.O
No to pięknie. Wylądujemy zapewne na dworze, ale co tam, trzeba się przyzwyczajać przed sezonem halowym. Oj Lenka, to współczuję, bo dziś to czuć tą 'złą i brzydką' jesień. Ale pociesz się tym, że ja hali póki co nie mam w ogóle :P
xxagaxx z tego co wiem to teraz trzeba zrobić srebrną, żeby uznali zaliczony konk. licencyjny (przynajmniej tak miała moja koleżanka) i dopiero można jeździć P