heh Złocisz latał 2 nawroty również na czysto, choć z 1 nie jestem do końca zadowolona, bo mój koń uruchomił tryb pegaz, gdzie sie dało chyba urwaliśmy fule;P
a Robin heh pierwszy nawrót całkiem przyzwoicie a w drugim ku radości niektórych wysadził mnie w potrójnym szeregu.
Moon . Bardzo ładne zdjęcia ! Dziękuję 🙂 Ehhh . Mały problem dzisiaj . Siwy leciał sobie w kulki . Chyba Nie daje radę. Za to z Azy jestem bardzo zadowolona :-) jej druga N-ka w życiu i tak sobie poradziła ! Uwielbiam ja ..
poza tym między tam jak jeździłaś zeszłej zimy a jak jeździsz teraz jest tak ogromna przepaść, że tylko pogratulować 🙂 🏇 życzę dalszych sukcesów w tym samym tempie. 🏇
Powinnam dostać nagrodę dla wizjonera, najpierw za mocno pojechałam i wyszło mi 4.5 fouli zamiast 5, a potem zle wyjechałam zakręt, co zemściło się odmową.
ale Złocisz i tak jest super, tylko amazonka czasem do kitu, ale cóż. Teraz miesiąc wakacji i w listopadzie wracamy do gry.
Powinnam dostać nagrodę dla wizjonera, najpierw za mocno pojechałam i wyszło mi 4.5 fouli zamiast 5, a potem zle wyjechałam zakręt, co zemściło się odmową.
ale Złocisz i tak jest super, tylko amazonka czasem do kitu, ale cóż. Teraz miesiąc wakacji i w listopadzie wracamy do gry. [/quote]
dziękuję :kwiatek:
czyli dobrze przewidywałam 😎
edit. Ponia a Ty głupoty pleciesz - z Tobą jest jak najbardziej w porządku, a że czasem coś nie wyjdzie - to to przecież się zdarza
Ponia, akurat w czasie twojego przejazdu swiecilo slonce..... co zaowocowalo tym, ze 98% twoich zdjec jest tak przepalona, ze nie nadaje sie do niczego.