[quote author=Zapnij się link=topic=129.msg338928#msg338928 date=1253464904] Ktoś WY się pojawicie czyli jaki skład? Wrotki wskoczy w rajtrok ? 😎 [/quote] no to jeszcze za szybko na podawanie składu...na pewno Integro,na pewno którys z młodych - pewnie Checkmate...no i wrotki pewnie będzie chciał sobie trenigowo przed Strzegomiem wystartowac na Centku.
no to jeszcze za szybko na podawanie składu...na pewno Integro,na pewno którys z młodych - pewnie Checkmate...no i wrotki pewnie będzie chciał sobie trenigowo przed Strzegomiem wystartowac na Centku. [/quote]
[font=Verdana]UWAGA[/font] w weekend została okradziona siodlarnia Asi Lopko w Dajaku. zginęły ogłowia w większości rurkowe, ale nie tylko, duża ilość wędzideł w większości podwójnie łamane, munsztuki w tym z auriganu, pasy do lonżowania, dwa forgurty, czarne wodze ostrogi z kółkami
gdybyście natknęli się na kogoś próbującego upłynnić te rzeczy dajcie proszę znać na PW lub tutaj.
Możesz napisać więcej, w sensie, czy stajnia była zamknięta / monitorowana / na uboczu / kiedy to się wydarzyło? Pytam, bo jakby co zabiorę siodło do domu. O. 💡
no to jeszcze za szybko na podawanie składu...na pewno Integro,na pewno którys z młodych - pewnie Checkmate...no i wrotki pewnie będzie chciał sobie trenigowo przed Strzegomiem wystartowac na Centku.
to ten z Rakowca od Jacka ? [/quote] nie,ten od Meredith 😁
Prosto na hipodrom to chyba tylko taksówką albo helikopterem... ;-) A z Gdańska to chyba najwygodniej SKMką i wysiąść albo na Żabiance (bliżej do stajni) albo na Wyścigach (bliżej na płytę toru i na trybuny)
Prosto na hipodrom to chyba tylko taksówką albo helikopterem... ;-) A z Gdańska to chyba najwygodniej SKMką i wysiąść albo na Żabiance (bliżej do stajni) albo na Wyścigach (bliżej na płytę toru i na trybuny)
nad taksówką myslalam - ale ile mnie skasują to już wolę nie myśleć... helikopter mowisz?? ciekawa opcja - muszę się zastanowić 😁 😁 no i na hipo nie będzie miał problemu z lądowaniem 😁
Z tego co zauważyłam większość osób, które startowały w barwach AKJ pozmieniała kluby. Poza tym AKJ był "nielegalny", chodziło o jakieś sprawy formalne, pani Zosia mi tłumaczyła, ale nie pamiętam dokładnie.
Kasija - nie wiem jak to jest,ale kojarzy mi się wizualnie z list startowych,że jest conajmniej dwóch zawodników jeżdżących w ich barwach...sprawdź sobie wyniki z ostatniej,albo przedostatniej Owczarni,chyba tam mi "mignęli" 😉
[quote author=lets-go link=topic=129.msg339493#msg339493 date=1253540771] Możesz napisać więcej, w sensie, czy stajnia była zamknięta / monitorowana / na uboczu / kiedy to się wydarzyło? [/quote]
ja moge napisać, stajnia była zamknięta - nie włamali się rpzez drzwi; nie jest monitorowana; stoi na uboczu a miało to miejsce w nocy z piatku na sobotę.
policja była wzywana, zdjęli odciski palców...
następnej nocy ktoś włamał się do sąsiedniej stajni, ale prawodopodobnie zostali spłoszeni przez właścicieli i nie zdąrzyli
jakby ktoś, gdzieś, coś słyszał (przypomne ogłowia w większości rurkowe, ale nie tylko, duża ilość wędzideł w większości podwójnie łamane, munsztuki w tym z auriganu, pasy do lonżowania, dwa forgurty, czarne wodze ostrogi z kółkami ) napiszcie!