uffff . no i się skończyło . Sobota DLA MNIE totalnie fatalna . KAŻDY koń stwał : Aza, Aura Siwy . Byłam jakaś podłamana i zmęczona . Ale za to poprawiłam się w niedziele 🙂
Na Aurze byłam 2 w L , 3 w P i na Siwym pierwszy nawrót w N z jedną zrzutką a drugi nawrót na 0 . 🙂 byłam 8 w GP < Pan sędzia jak składał mi gratulacje i wgl to stwierdził, że wygrałam jako dziewczyna 😀> Także ciekawie było . Śmieją się ludzie że ja zawsze przed zawodami musze się wytańcować , ponieważ w sobote byla impreza i tance do 2 w nocy i od razu lepiej parkur pojechałam w niedziele ;D hiihi
Ale zmęczenie Nas wszystkich załatwiło. Zawody u siebie w domu najgorzej się jedzie bo jest ta SWOJA publika i wszyscy na Ciebie liczą.. eeeh .
🙂 ale daliśmy rade
GP wygrał Grzegorz Twardowski na Dracenie , II był Przem Sarnowski na Genewie a III Mateusz Ruskowski na Montanie < dostał równiez statuetke najlepszego jeźdzca zawodów w Damaszce > Moja mama również dostała nagrode : najlepszego stratega zawodów 🙂
Było super .! 😍
Dziękuje wszystkim, którzy byli , miło było się zobaczyć 😅
Poniaaaaa wiesz że razem z Tobą beczałam nie ?😀 hihi
ja generalnie średnio zadowolona szczególnie dlatego, że po fotach widzę, że na zawodach panuje nad swoim ciałem zdecydowanie mniej niż w domu 🙁 Jeśli chodzi o konia to zachowywała się super. w sobote 13 w LL, w L jedna zrzutka w rozgrywce i małe nieporozumienie przy skrócie. zabrakło precyzji i było ciasno na skutek czego kobyła chciała skakać przez stojak 😡 w niedziele zapomniałam w LL skoczyć 8 choć była dokladnie na mojej drodze to idealnie ją ominęłam jadąc dzielnie do 9 😡 W L moim zdaniem pomimo 1 zrzutki w rozgrywce dobry przejazd
zawody odkryły nasz rozgrywkowy problem z szeregami.. jak jadę do przodu często zrzucamy 2 człon szeregu, jak wycofuje bo ciasno-spada pierwszy. problem tkwi w "widzeniu" odleglości zapewne.
jest nad czym pracować. mam trochę fot Zapnij się Zuziastej, Aszki i Poni a także jakieś foty z GP
[center]PROPOZYJE TOWARZYSKICH ZAWODÓW W UJEŻDŻENIU PRZYWIDZ 16.08.2009[/center] 🏇
1. Organizator: Przywidzki Klub Jeździecki „Zielona Brama” 2. Miejsce zawodów: Przywidzki klub jeździecki „Zielona Brama”, ul. Gdańska 26, Przywidz. 3. Termin: 16.08.2006 (niedziela) godzina 11.00 4. Zgłoszenia: do czwartku 13.08.2009 do godziny 12.00 • Anna Skrzeszewska 509 328 758 (preferowany sms) 5. Podłoże: Czworobok i rozprężania piaszczyste 6. Dokumentacja: Obowiązuje szczepienie koni wg Reg PZJ 7. Komisja sędziowska: Sędzia główny – Zofia Górska 8. Opłaty: • Jeden start 40 zł • Udział w całej rundzie 70zł 9. Nagrody • Runda L (L2 i L3) flot`s dla koni oraz puchary • Runda P (P2 i P3) flot`s dla koni oraz puchary • Runda N (N7 i N9) flot`s dla koni oraz puchary • Runda C (C4 i C5) flot`s dla koni oraz puchary Organizator przewiduje cenne nagrody niespodzianki w każdej z rund. Puchary i nagrody będą wydawane jeżeli w rudzie wystartują przynajmniej 3 pary. 10. Program zawodów: • Odprawa 10.30 • Rozpoczęcie konkursów 11.00 • Kolejność C4, C5, L2, L3, P2, P3, N7, N9 11. Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie zawodów.
No to ja też mam kilka fotek z Damaszki. Wstawiam losowo reszte jak cos wrzuce dopiero po weekendzie jak bede w domu bo ten komp doprowadzi mnie do szału
Junior
Juniorka
My też jedziemy do Stada startować będzie tylko junior "szczypoorek" bo mała juniorka kontuzjowana ugryzł ja nieciekawie pies w brzuch 🙁