Angeel , a nie rutinoscorbin przypadkiem?? Tak mi sie kojarzy reklama.
I ja się pojawię, tym razem tylko z Lawirantem w sobotę na N,C.
Nic mu nie jest, na razie bronuje czworoboki =)
uff a juz sie wystraszyałam , a bo sie na akademickie szykujecie dobrze kombinuje ?? edit; wie ktoś moze kiedy bedzie odznaka i gdzie??
Odzanki dwudziestego któregoś na hipo, ale dokładnie nie potrafie powiedzieć.
HIPODROM Sopot Sp. z o.o. organizuje 23 maja 2009 (sobota) egzamin na brązową i srebrną odznakę jeździecką.
a co z robinem?? Ponia, a Robin?? Zmienia dyscypline chwilowo;DNic mu nie jest, na razie bronuje czworoboki =) hihiii dokładnie, Robin zamienił się w pingwina, obiecałam mu że po AMPach dam mu spokój bo bardzo mu się nie podoba deptanie kapusty 😁
a My jedziemy do Wałcza ale tylko na niedzielę. A później do Robsona 🙂😉
Ja będę przez cały weekend z Dancerem. ;D Jak zdąże to popykam foty nowym aparacikiem 😜
Jakby ktos zawedrowal z aparatem na najblizsze zawody to ladnie sie usmiecham o jakas fotke..... 😉
Równiez uśmiecham się o fotki😉 Jade N,C w sobotę😉
Ja też fotki poproszę... Sob i niedz L
A, bo nie zaznaczylam. LL sobota i niedziela (O ile cos wykombinujemy z tymi ****** podkowami.)
A na ujeżdżeniówki nikt sie nie wybiera? 👀
Alice , gdzie na ujezdzeniowki jak w Sopocie zawody testowe na nowym placu z piaseczkiem kwarcowym. Kto wie kiedy nastepna taka okazja bedzie. 😉
No i dobrze, mniejsza konkurencja 😁 Nie no, myslałam, ze może akurat spotkam jakiegos voltowicza 😉
edit; wie ktoś moze kiedy bedzie odznaka i gdzie?? 29 w Otominie. 😉
Oooo, a kiedy uj na hipo? 👀to się nazywa być poinformowanym...
Gozya na hipo nie wiem, ale w niedziele są w Lipcach...
Przyłączam się do pytania Goyzy, bo w kalendarzu chyba niestety nie ma żadnych... 🙁
Skakałam na nowym placu 😍 Normalnie nie mogę się doczekać zawodów. Różnica w porównaniu z naszym 'codziennym' placem jest ... Koń tak lekko po tym galopuje, że ani się człowiek obejrzał a wpakował 4 foule na 21 metrach 😡
Lena , to mozna teraz na nim poskakac przed zawodami?
Wczoraj były 4 przeszkody, a co będzie dzisiaj, to nie mam pojęcia. Wiesz jak jest na Hipo.
Ech... wiem wiem. Mam nadzieje, ze dzis tez bedzie cos stalo. 😉 Ze tez akurat wczoraj moj kochany uniwerek musial mnie trzymac od rana do nocy. :/
Kochani doszły mnie słuchy,że na Hipo panuje jakaś grypa ( końska oczywiwście) czy coś tym stylu, wiecie coś na temat?