Dokładnie. Drągi i część stojaków jest z Sopotu wiec po prostu nie ma możliwości zorganizowania zawodów.
ale podobno zawodów w Sopocie ma nie być.... 🙄
skokowych.... a pro pos - kto się wybiera w ten weekend na hipodrom? 👀
Ja będę fociła. Jak ktoś optuje za zdjeciami - pisać na pw. Ps. Ktoś, mam zdjecia z waszej zawodniczki z halówek. Co prawda jeszcze nie obrobione, ale mam ;]
[b]Ktoś [/b] staramy się 😡 :kwiatek:
JA już się zgubiłam... To jakich zawodów końcu nie ma??
Nie ma w Owczarni (to jest juz potwierdzone). Sa w Sopocie (nie potwierdzone).
Ktosina - ja bede, ale to juz wiesz 😉 Strzyga - usmiecham sie do Ciebie ladnie 😀
Jest gdzies jakis program tych zawodow?? Kiedy co bedzie?
Klami - w propozycjach. w sobotę o 9 startuje równolegle czworobok L i ** potem od 9.20 skoki. w niedzielę o 9 cross. p.s. Strzyga - "podeślę" ją jutro do Ciebie....a jakbyś chciała focić jutro i w niedziele to ruda żmija Olimpia i gniady Centurion 😉
Działa Wam odnośnik do wstępnych list na stronie SKJ?
A możesz jakoś podejrzeć o której startuję, albo wstawić jakoś te listy, bo u mnie się otwiera tylko podstrona z propozycjami i drukiem zgłoszeń...
Helen :
http://www.voltahorse.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=704 :cnc-sopot-25-26042009-listy&catid=68:listy-startowe&Itemid=71
działa?
poza tym,chyba jak ktoś trafnie w komentarzach zaznaczył,będzie losowanie itd....?
Witam Już spieszę z wyjaśnieniami odnośnie odwołanych zawodów w Owczarni. Historia jest taka, że to był pierwotnie termin Sopotu i Sopot zdecydował się odstąpić go Owczarni. Wszystko zamieszało się ponownie, gdy okazało się, że Pan, który jest autorem nowego sopockiego podłoża, właśnie na 15-16 ma przyjechać aby je sprawdzić. Zawody to najlepsza weryfikacja. Usłyszawszy te argumenty organizatorzy w Owczarni byli tak mili, że oddali ponownie termin Sopotowi. Dla tzw "wyższego dobra" Prosimy więc wszsytkich o wyrozumiałość. Pozdrawiam
Tweetie,czyli będzie na piachu? 😅
Ja będę dopiero koło 12.30 jutro. Na pw, gadu, lub na tel pisać kto o której.
Ktos , no tak... 😡 Dzieki wielkie, nie pomyslalam, zeby poszukac w propozycjach...
będą pewnie zmiany na listach...na bank koń Bandurka nie startuje na przykład... cóż,10.15 żmija 🤣
ale 15-16 maj to piątek sobota. Więc rozumiem,że to błąd i zawody będą 16-17.
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg237016#msg237016 date=1240509491] a pro pos - kto się wybiera w ten weekend na hipodrom? 👀 [/quote] ja bede jutro podziwiac kros 😍
ja tez bede gdzies na krosie 🙂ciągle o kulach
Losia - to bedzie cie latwo rozpoznac :P
ja też z chłopem, przez jakiś czas z wózkiem i juniorem takze 🙂
Jak się dowlokę. Na razie umieram ze zmęczenia.